Автор Тема: Інтер та НТН на амосі  (Прочитано 3943 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній vlad-star

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 6
  • Рейтинг: +11/-0
Інтер та НТН на амосі
« : 11:14:07, 03 Березень 2010 »
 an24
роз"ясніть хто з таким стикався.
ковертор Eurosky одинарний,тарілка 0.85 м,на три головки-амос,сіріус,хотбірд.тюнери пробував різні:опени,ортони,глобо.маю власний відділ по продажу комплектуючих до спутників..у відділі налаштована антена.1.5 року працювала нормально.місяць назад на амосі пропала вертикаль 10890.головку міняв(правда знов на Eurosky,дисек також,кабель теж.на 10720 н сигнал в нормі.а на вертикаль хоч трісни.
сьогодні віїхав до клієнта-стикнувся точно з такою ж проблемою- не можу настроєти вертикаль на амосі 10890.під рукою були головки лише Eurosky.
це такі головки?

Відсутній KYJIAK

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 156
  • Рейтинг: +374/-3
і нтер та нтн на амосі
« Відповідь #1 : 11:35:10, 03 Березень 2010 »
Можливо..Хоча ми вже 2 роки  ставимо ці конвектори і проблем небуло.На мою думку попробуй добитися максимального сигналу на амосі..P.S.Єдина біда в цих конвекторах попадає вода в середину.Тобто не герметичні...Удачі.
Ф.Ніцше
Ніколи не сперечайся з дебілом, він спочатку опустить тебе до свого рівня, а потім задавить своїм досвідом.

Відсутній RIZIK

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 255
  • Рейтинг: +1173/-7
  • Волочиськ
і нтер та нтн на амосі
« Відповідь #2 : 11:48:38, 03 Березень 2010 »
В мене теж була така проблема  на 10890 V не було сигналу .Після включення тюнера хвилин через 10-20 сигнал появлявся.Замінив ковертор Eurosky  на Pauxis , працює нормально.  Доречі за останій місяць було 4 випадки і всі з Амосом, чомусь  вода затікає саме в них.

Відсутній romireb

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 579
  • Рейтинг: +351/-27
  • Хто бджілку снідає....,той її й танцює! Є!
Інтер та НТН на амосі
« Відповідь #3 : 12:26:05, 03 Березень 2010 »
то не вода затікє
а роса випадає від перепаду температур..... можна дренажний отвір зробити тонким сверлом 0,8 мм....
прямо через корпус у камеру туди де стоять опромінювачі.... ca.,



не ставте всіляке г@вно за 0,7 копійки та не надійтесь на чудеса....

« Останнє редагування: 12:31:14, 03 Березень 2010 від romireb »
Mediasat.net.ua - contributor. Editorial staff|Satellite Systems Lebedyn | Я не в Африці Lat: 50:35:28N (50.5911) Lon: 34:31:44E (34.529)*Нivion 3300+Strong SRT50+(moto=actuator12")+DiSHoffset 0.9 m Multifeed=Sharp0.4db+MTi0.6d

Відсутній валера

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 281
  • Рейтинг: +455/-7
  • пірат саттв
Інтер та НТН на амосі
« Відповідь #4 : 21:06:09, 03 Березень 2010 »
головки Evrosky дійсно саме настояще гавно...летять дуже часто.В вашому випадку, може бути ще якась перешкода перед тарілкою, що саме вертикаль не протягує, або неправильно налаштовуєте, так як трансподер 10889 потребує точної настройки на супутник Амос.Рекомендую ставити більш пристойні головки,щоб меньше їздити по гарантії, і якщо, для вас, ваша репутація щось значить ca.,

Відсутній Ogirok

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1484
  • Рейтинг: +271/-0
Інтер та НТН на амосі
« Відповідь #5 : 22:01:50, 03 Березень 2010 »
Скіко антен перемацав - проблеми такої неможу пригадати.
Глянь мо ше у вітку "радіозавади" про всяк випадок http://sat-ukraine.info/index.php?topic=5841.msg70703#msg70703

Відсутній DiD /7AHAC

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 940
  • Рейтинг: +456/-6
Інтер та НТН на амосі
« Відповідь #6 : 01:15:04, 04 Березень 2010 »
головки Evrosky дійсно саме настояще гавно...летять дуже часто.В вашому випадку, може бути ще якась перешкода перед тарілкою, що саме вертикаль не протягує, або неправильно налаштовуєте, так як трансподер 10889 потребує точної настройки на супутник Амос.Рекомендую ставити більш пристойні головки,щоб меньше їздити по гарантії, і якщо, для вас, ваша репутація щось значить ca.,
Які ви пропонуєте?
Ось така от х***я малята...

Відсутній валера

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 281
  • Рейтинг: +455/-7
  • пірат саттв
Інтер та НТН на амосі
« Відповідь #7 : 16:58:25, 04 Березень 2010 »
я вже писав неодноразово, непогано себе зарекомендували Gold Edition (маю наувазі ціна-якість), не путати з Globo Gold Edition,жодної заміни не було, також відмінно працюють з дрімами,можна Inverto, але ті що сьогодні є в продажу, буває виходять з ладу (дуже рідко), але буває.

Відсутній matwei1970

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 27
  • Рейтинг: +2/-2
Інтер та НТН на амосі
« Відповідь #8 : 17:37:41, 04 Березень 2010 »
пропала вертикаль 10890.--- дюже розумний клієнт поліз в налаштунки і перемкнув 13\18  >:(пів години на антені сидів поки  свій тюнер не вімкнув.що було потім ,ядумаю, ітак зрозуміло :2funny:

 

Обговорення якості телеканалу Інтер HD (Amos 4.0°W)

Автор romirebРозділ Українські телевізійні канали

Відповідей: 13
Переглядів: 5086
Остання відповідь 11:29:56, 03 Січень 2011
від andre33
Новий пакет Інтер на Amos 2, 4.0°W

Автор DVBDSNРозділ Українські телевізійні канали

Відповідей: 105
Переглядів: 21503
Остання відповідь 21:13:12, 18 Грудень 2009
від vitasg24
Не відкривається інтер на 10889

Автор postullatРозділ Eurosat DVB-8004

Відповідей: 5
Переглядів: 2330
Остання відповідь 17:20:11, 16 Листопад 2009
від bich8
Інтер на skyon 1300

Автор grekРозділ Skyon, Edision

Відповідей: 1
Переглядів: 2702
Остання відповідь 16:28:14, 27 Травень 2010
від grek
Ключ на Інтер

Автор syvolegРозділ Samsung

Відповідей: 0
Переглядів: 3272
Остання відповідь 20:54:08, 27 Вересень 2009
від syvoleg