Автор Тема: Не відкривається інтер на 10889  (Прочитано 1953 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній postullat

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 346
  • Рейтинг: +44/-7
Не відкривається інтер на 10889
« : 16:50:08, 15 Листопад 2009 »
сканую частоту 10889 на амосі, стаю на канал інтер, прописую з пульта ключ, зберігаю, а канал не відкривається. в чому причина? На інтер+ таким же чином прописую, то той робить а інтер не хоче. порадьте щось=(

Відсутній caxa

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 176
  • Рейтинг: +51/-1
Не відкривається інтер на 10889
« Відповідь #1 : 18:59:58, 15 Листопад 2009 »
Вкинь старішу прошивку *-P

Відсутній vfedorkiv

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 136
  • Рейтинг: +95/-0
  • vin
Не відкривається інтер на 10889
« Відповідь #2 : 19:42:29, 15 Листопад 2009 »
попробуй змінити частоту наприклад 10888 просканувати і знову прописати новий ключ *-P
кохайтеся чорноброві та не з москалями.......

Відсутній bich8

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 96
  • Рейтинг: +17/-0
  • A fructibus arborem aestima
Не відкривається інтер на 10889
« Відповідь #3 : 19:52:00, 15 Листопад 2009 »
сканую частоту 10889 на амосі, стаю на канал інтер, прописую з пульта ключ, зберігаю, а канал не відкривається. в чому причина? На інтер+ таким же чином прописую, то той робить а інтер не хоче. порадьте щось=(
в мене теж таке було - залив  sw_V1.3.7_101809.zip  бутлоадер+алкоде (прошива від бодяна для проца В) і інтер працює тіп-топ

Відсутній gotsanyuk

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 2820
  • Рейтинг: +7236/-2
  • dreambox is a dream
Не відкривається інтер на 10889
« Відповідь #4 : 16:02:40, 16 Листопад 2009 »
@postullat Скоріш за все проблема була в тому, що ви вводили неправильний ключ. Зробіть так як вам це радить bich8.
| [DreamBox 800se] -> DOMICA-image-9a | (> 0.9m.(4°W,4.8°E,13°E) | (> 0.9m.(36°E) | (> 0.9m.(75°E) |

Відсутній bich8

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 96
  • Рейтинг: +17/-0
  • A fructibus arborem aestima
Не відкривається інтер на 10889
« Відповідь #5 : 17:20:11, 16 Листопад 2009 »
а плюсик де?
Взагалі то я правильно ключ вводив на інтер - але на тому транспондері при ручному вводі - сигналу не було взагалі , а після прошивки так як я написав все пішло (якщо прошити тільки алкоде - не помогло).
Бодяна прошивка в мене працює ок. а  gotsanyuk  sw_V1.3.7 (alpha)_tani1_11.11.2009.zip  чомусь висне тюнер при нажатті SAT ....... не знаю чому???? :) *-I

 

Обговорення якості телеканалу Інтер HD (Amos 4.0°W)

Автор romirebРозділ Українські телевізійні канали

Відповідей: 13
Переглядів: 3969
Остання відповідь 11:29:56, 03 Січень 2011
від andre33
Новий пакет Інтер на Amos 2, 4.0°W

Автор DVBDSNРозділ Українські телевізійні канали

Відповідей: 105
Переглядів: 18624
Остання відповідь 21:13:12, 18 Грудень 2009
від vitasg24
Інтер та НТН на амосі

Автор vlad-starРозділ Українські телевізійні канали

Відповідей: 8
Переглядів: 3074
Остання відповідь 17:37:41, 04 Березень 2010
від matwei1970
Інтер на skyon 1300

Автор grekРозділ Skyon, Edision

Відповідей: 1
Переглядів: 2486
Остання відповідь 16:28:14, 27 Травень 2010
від grek
Ключ на Інтер

Автор syvolegРозділ Samsung

Відповідей: 0
Переглядів: 3077
Остання відповідь 20:54:08, 27 Вересень 2009
від syvoleg