Автор Тема: OpenFox 4100+  (Прочитано 6180 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній hacker

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 17
  • Рейтинг: +0/-0
OpenFox 4100+
« : 09:03:35, 14 Березень 2010 »
Доброго дня форумчани.
Тицьніть будь ласка пальцем звідки качати нові клю**ки, перепрошивку, чим шити, та новий список каналів до OpenFox 4100+  *-P
Також якщо можна будь ласка розпайку RS для з'єднання з компом. derisive.gif

Відсутній SashaTv

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1067
  • Рейтинг: +1571/-0
Тюнер OpenFox 4100+
« Відповідь #1 : 11:12:54, 14 Березень 2010 »
OpenFox 4100+ є клоном Globo 4100С .Дампи тут, прошиваєтся   Upgrade_4000c_UA і розпайка кабеля RS232 (2-3, 3-2, 5-5) та додатково заземлити розєми.Особисто заливав ПЗ 1.2.82-новіші не пробував.
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

Відсутній Volodya

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 76
  • Рейтинг: +15/-1
OpenFox 4100+
« Відповідь #2 : 20:32:17, 18 Травень 2010 »
Привіт всім.Є тюнер Опенфокс 4100С.Не бачить сигналу з жодного транспондера.Сталося це при спробі досканувати канали.Кількість каналів невелика.сканувався лише один транспондер з Амоса 10722.Після правки каналів зливав дамп.Дамп злився нормально і після цього пропав сигнал.На шкалі сигналу рівень 100% сірого кольору і 10 якості,стоїть мертво.Жоден канал не показує.спроба перепрошити не дає нічого.тобто прошивається нормально але з тим же результатом.Тепер що зроблено.Замінений БП з робочого тюнера,закорочена*жовта деталь* :),хотів попробувати Ежтагом його та замітив що перемичка в цьому чуді відсутня,гніздо під Ежтаг  теж.Добре хоч точки з написами залишили.Ще пропаяв на всяк випадок ВЧ блок.Підкажіть які напруги повинні бути на 317-й.У мене результат такий.Нумерація від передньої панелі 1-26,4в;2-19,4в;3-18в.На ЛНБ є 19В.Кабель,антена,дісек ні при чому.Пробую на своїй робочій тарілці.Що ще міряти,міняти?

Відсутній SERS3333

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 660
  • Рейтинг: +1214/-7
OpenFox 4100+
« Відповідь #3 : 06:35:13, 19 Травень 2010 »
Дамп злився нормально і після цього пропав сигнал.
Напевно процесор перепрацювався  :2funny: ,в підробках це звичне явище
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...

Відсутній search

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 92
  • Рейтинг: +257/-0
OpenFox 4100+
« Відповідь #4 : 07:06:11, 19 Травень 2010 »
VOLODYA,Протри спиртом і щіткою виводи проца і плату біля нього.

Відсутній SashaTv

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1067
  • Рейтинг: +1571/-0
OpenFox 4100+
« Відповідь #5 : 10:18:43, 19 Травень 2010 »
Напруги на LM317 вимірювались під навантаженням/з LNB/?
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

Відсутній Volodya

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 76
  • Рейтинг: +15/-1
OpenFox 4100+
« Відповідь #6 : 16:25:48, 19 Травень 2010 »
Дякую за відповідь.Напруги міряв без навантаження.Зі спиртом спробую пізніше,зараз на роботі.Ввечері відпишусь.

Відсутній Volodya

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 76
  • Рейтинг: +15/-1
OpenFox 4100+
« Відповідь #7 : 11:30:03, 22 Травень 2010 »
Ніби зробив все що можна.Спиртом мив,пропаяв проц і решту мікросхем.Розібрав і пропаяв ВЧ блок.При погойдуванні Вч блока вдалось відновити сигнал,і пропав знову.Видно причина десь у переходах материнки.В кого є схема до цього чуда?Попробую відшукати битий перехід.Підкажіть де ще варто подивитись,щоб звузити коло пошуку. an24

Відсутній SERS3333

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 660
  • Рейтинг: +1214/-7
OpenFox 4100+
« Відповідь #8 : 13:21:07, 22 Травень 2010 »
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...

Відсутній Volodya

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 76
  • Рейтинг: +15/-1
OpenFox 4100+
« Відповідь #9 : 18:01:51, 22 Травень 2010 »
Дякую.Знайшов на 16-ій сторінці,але по моєму трішки не те.Це до Глобо 4100с,а в мене дещо інше.Але заради загального уявлення що куди йде піде. :)

Відсутній Volodya

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 76
  • Рейтинг: +15/-1
OpenFox 4100+
« Відповідь #10 : 11:12:48, 23 Травень 2010 »
Народ,підкажіть які напруги повинні бути на транзисторі А1273,високий пластмасовий(не смд),стоїть в районі ВЧблока.На платі позначений як Q13.А також яку роль він там виконує.Якісь напруги на ньому незрозумілі,при підєднанні тестера ніби 5в і тут же плавно падає до нуля. :)

 

Допоможіть: OPTICUM 4100, як і чим мені його шити.

Автор -sat-fan-Розділ 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Відповідей: 39
Переглядів: 10377
Остання відповідь 13:47:38, 30 Вересень 2009
від romireb
Реанімація приймачів Globo 7010,7100, Openfox 7010

Автор bodyanРозділ Інструкції для Globo 7010, 7100

Відповідей: 0
Переглядів: 5773
Остання відповідь 15:38:05, 18 Серпень 2008
від bodyan
Партiя Eurosky 4100 та Sky Prime не дружить з новими дicеками

Автор kovallРозділ 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Відповідей: 6
Переглядів: 2314
Остання відповідь 20:48:47, 05 Жовтень 2011
від валера
не зберiгае канали ортон 4100 пiсля виключення з мережi

Автор roket 8000Розділ 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Відповідей: 1
Переглядів: 1720
Остання відповідь 22:13:48, 15 Серпень 2016
від Vladimir-rv
OpenFox X6 Metal HD Combo - прошивка, список каналів, ключі

Автор Супутникове ТелебаченняРозділ Інші приймачі з Ему

Відповідей: 32
Переглядів: 21782
Остання відповідь 10:12:35, 14 Жовтень 2020
від arrows