Автор Тема: GLOBO 7010A не бачить пульта ДУ.  (Прочитано 821 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній ora11

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 65
  • Рейтинг: +3/-0
GLOBO 7010A не бачить пульта ДУ.
« : 16:26:21, 02 Березень 2010 »
При включенні грузиться нормально.На ТВ видно,який канал,з якого супутника," ВІДСУТНІЙ СИГНАЛ
і решта інфи. Можна кнопками на панелі переключати канали,ВКЛ. І Викл. тюнер. ПДУ не бачить.
Заміряв Uвих БЖ-норма,підкидав робочий,Uпер. Н/v-норма.Куда бігти дальше незнаю може хтось
щось порадить.?
В державі не державною мовою мають право розмовляти:гість,невільник,окупант.
                                                                 К.Маркс

Відсутній Diller

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 188
  • Рейтинг: +182/-3
  • ^)
GLOBO 7010A не бачить пульта ДУ.
« Відповідь #1 : 17:18:31, 02 Березень 2010 »
+5 вольт подається на панель керування? при відсутньості данної напруги не буде працювати фотоприймач.Можливо десь на материнці не проходить і не працює усе остальне *-G
ORTON 9500 HD PVR 2 CI 2 CX E PLUS 75E 36E 19.2E 13E 9E 5E 4W

Відсутній SashaTv

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1065
  • Рейтинг: +1572/-0
GLOBO 7010A не бачить пульта ДУ.
« Відповідь #2 : 17:51:36, 02 Березень 2010 »
Добре було б подивитись осцилографом від фотоприймача до проца.Якщо нема,то можна тестером-щуп на сигнальн вивід і тиснем на пульті кн.Напруга має трошки впасти /фотоприймач робочий/
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

Відсутній Yaro

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3472
  • Рейтинг: +2314/-0
  • Радіолюбовник. ЗАКАРПАТТЯ !
GLOBO 7010A не бачить пульта ДУ.
« Відповідь #3 : 19:18:37, 02 Березень 2010 »
З допису не зрозуміло, чи підкидувався завідомо робочий пульт від іншого апарата? Я так зрозумів, що підкидували БЖ, а пульт?
JTAG/EJTAG на 74HC244N.Реанімація приймачів.

Відсутній ora11

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 65
  • Рейтинг: +3/-0
GLOBO 7010A не бачить пульта ДУ.
« Відповідь #4 : 19:31:00, 02 Березень 2010 »
Панель і пульт підкидував. 5В подається.але і сигнал відсутній.
В державі не державною мовою мають право розмовляти:гість,невільник,окупант.
                                                                 К.Маркс

Відсутній SashaTv

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1065
  • Рейтинг: +1572/-0
GLOBO 7010A не бачить пульта ДУ.
« Відповідь #5 : 20:10:13, 02 Березень 2010 »
"5В подається.але і сигнал відсутній"-що означає?1н-вихід Ir/має бути десь 4.5в/,2-корпус,3-живл5в/по схемі/
« Останнє редагування: 20:16:32, 02 Березень 2010 від SashaTv »
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

Відсутній ora11

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 65
  • Рейтинг: +3/-0
GLOBO 7010A не бачить пульта ДУ.
« Відповідь #6 : 20:15:58, 02 Березень 2010 »
5в-напруга,яка подається на панель керування.Сигнал відсутній -так пише на ТВ.
В державі не державною мовою мають право розмовляти:гість,невільник,окупант.
                                                                 К.Маркс

Відсутній Yaro

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3472
  • Рейтинг: +2314/-0
  • Радіолюбовник. ЗАКАРПАТТЯ !
GLOBO 7010A не бачить пульта ДУ.
« Відповідь #7 : 07:17:50, 03 Березень 2010 »
5в-напруга,яка подається на панель керування.Сигнал відсутній -так пише на ТВ.
Одне до іншого не має відношення, ну аж ніякого. При відсутності сигналу перевіряються одні ланки в тюнері, при проблемі з небаченням пульта - зовсім інші. Ви вже визначіться, що і до чого і з котрим тюнером.
JTAG/EJTAG на 74HC244N.Реанімація приймачів.

Відсутній SashaTv

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1065
  • Рейтинг: +1572/-0
GLOBO 7010A не бачить пульта ДУ.
« Відповідь #8 : 07:34:03, 03 Березень 2010 »
Так які напруги на фотоприймачі?/можливо,що вхід IR проца на масі/
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

Відсутній ora11

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 65
  • Рейтинг: +3/-0
GLOBO 7010A не бачить пульта ДУ.
« Відповідь #9 : 16:23:42, 03 Березень 2010 »
Напруги на фотоприймачі-напруга живлення 5,2В, вихід IR напруга 4,3-4,9В,тут
все гаразд і осцилографом дивився-теж ОК.Причина в слідуючім , до проца сигнал
не доходить так,як хтось видно пропаював проц і після того пропало три ножки проца№46,47,48.Я зразу не помітив.
В державі не державною мовою мають право розмовляти:гість,невільник,окупант.
                                                                 К.Маркс

Відсутній ora11

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 65
  • Рейтинг: +3/-0
GLOBO 7010A не бачить пульта ДУ.
« Відповідь #10 : 19:42:55, 18 Квітень 2010 »
Продовжуючи тему маю декілька запитаннь-1.Чи варто міняти проц? 2.Якщо так то скільки він коштує?
3.Хто би міг таке зробити і скільки вартує робота?
В державі не державною мовою мають право розмовляти:гість,невільник,окупант.
                                                                 К.Маркс

 

Globo 7010cx "вмер"

Автор qvestyaraРозділ 7010CR

Відповідей: 16
Переглядів: 8800
Остання відповідь 18:08:10, 15 Квітень 2010
від ora11
GLOBO 5000 в б/ж на виході "ноль"

Автор SatElit_in_RogРозділ Питання пов'язані з ремонтом

Відповідей: 7
Переглядів: 3619
Остання відповідь 14:00:12, 18 Червень 2011
від SatElit_in_Rog
Куплю пульт до Globo HD TS 9600 (Opticum HD TS 9600)

Автор barsРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 1
Переглядів: 3549
Остання відповідь 17:47:18, 28 Червень 2012
від valik55
Реанімація приймачів Globo 7010,7100, Openfox 7010

Автор bodyanРозділ Інструкції для Globo 7010, 7100

Відповідей: 0
Переглядів: 6261
Остання відповідь 15:38:05, 18 Серпень 2008
від bodyan
проблема Globo 6000 "нема сигналу"

Автор sokilРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 7
Переглядів: 1664
Остання відповідь 18:45:04, 02 Травень 2009
від chikosh