Автор Тема: Допоможіть знайти толкову прошивку на Lemberg LR1000  (Прочитано 24056 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній nico2

• Ветеран
  • Рейтинг: +1104/-15
Допоможіть знайти толкову прошивку на Lemberg LR1000
« Відповідь #15 : 11:03:12, 03 Грудня 2007 »
Натисни меню набери 19370 потім2486 і все піде,в мене також не вдаеться загнати до нього прошивку від 3018,хоч і заголовки правив всіляко,треба мабуть міняти загрузчик,через джітег відновлював загнав а так бачу не реально і взагалі їх стільки клонів як гівна а толково не працює ні один то біси, не йдуть, то поляки то тпс,з тюнерами з якими працюю можу виділити тільки стронги 60ї серії,глобо 4000-6000ні,це тюнери прошивка яких займає до 15 хв,вже трохи краща ситуація з з глобо 7010,а все інше на кожний тюнер треба вбити по півтора дня щоб зробити з них щось варте,виняток хіба ще опенбокс 800ї серії,та з каналами там теж часу море треба витратити,а лемберг шкода що назвали імям такого міста,він на мій погляд його не достоїн.

Відсутній SuperBob

• Новачок
  • *
  • Рейтинг: +11/-0
« Відповідь #16 : 13:10:14, 03 Грудня 2007 »
Як на мене тюнер до нітого. Відніс на радіоринок там злили софт з іншого, канали в бісс пішли, прошивка технокомівська
загрущик помінявся на 20.1 полсат йшов 2 дні, тепер новий ключ, ввів не працює, ТПС йде, тільки частина (те що входить в АБ САТ) Добре що тюнер не мій. Робіть висновки Панове.

Відсутній gad

• Користувач
  • **
  • Рейтинг: +37/-0
« Відповідь #17 : 16:34:55, 03 Грудня 2007 »
От же ленота!!! Biss вчора за пiвгодини розбирання вбив в софт(бракувало ТЕТ) ,ТПС- и  AU! для нових прошивок потрiбен boot 20.1 Вся iнформация э на форуми, А ви :"на кожний тюнер треба вбити по півтора дня "  :2funny:! А зберегти списи каналiв на компi , альбо переробiти готви з iнету рэлiгiя не дозволяэ?

Відсутній nico2

• Ветеран
« Відповідь #18 : 18:15:37, 03 Грудня 2007 »
Я розумію якщо у людини є тільки лемберг то він відданий йому,але я би хотів якісь гарантії довговічності роботи софтів і їх стабільності,я теж уже і бісс вбивав,і канали сортував і зберігав їх у компі,але я би хотів щоб тут було описано роботу не для себе,а наприклад як оперативно зробити людині список у якої крім триглавого стоїть іще 53,а вкого астра ,а в кого 75 градусів ,я би дуже хотів побачити як видалити непотрібні канали ,щоб супутник залишився на місці,і ще багато чого ,я щось перечитав не один форум але крім джитага так і не знайшов чому до деяких лембергів не лізе 20 загрузчик автоаріонером ,лопоніти язиком і запустити один тюнер легко ,ти б попробував прошити 10 за день причому двох одинакових серед них нема,і самсунги 9400,і 5 моделей стронгів ,опенбокси ,глобіки 6000,7010,8100,8300 а потім можеш хизуватися своєю працьовитістю

Відсутній bodyan

• Адміністратор
  • Ветеран
  • Рейтинг: +8350/-14
« Відповідь #19 : 18:27:57, 03 Грудня 2007 »
Нічого такого важкого як Ви описали тут нема, сідаєте розбираєтесь, надалі уже знаєте що до чого. На рахунок як видалити, як посортувати, тут мені здається справа особиста, меню приймачів переважно інтуїтивно зрозуміло(в Аріоноподібних взагалі все просто), якщо щось видалите, нічого страшного в цьому немає, навпаки, про це Ви уже знаєте. І так сходинка за сходнкою і Ви уже знаєте що до чого :) .

Єдиною перешкодою для отримання необхідних знань це звичайна лінота і бажання отримати усе на блюдечці, це саме гірше  :-X

Відсутній nico2

• Ветеран
« Відповідь #20 : 19:33:05, 03 Грудня 2007 »
Добре bodyan якщо в аріоноподібних все так просто ,то я би хотів у вас одержати такі консультації,
по перше як видалити всі канали з хотбірда ,амоса ,і сіріуса щоб не видаляти по одному,та щоб потім прописати спочатку українські та російські транспондери,потім польські та мультівіжени а вже потім все останне як я роблю це на стронгах і глобіках,я би навіть не відмовився від пустого списку для арітера ,якщо вам не важко його скинути ,тому що в списках вже стільки не робочих каналів,скільки змін на одному хотбірді за день ,ну ви самі все розуміете,потім не можу ніяк запихнути 20 завантажувач,скеруйте мене на тему де воно описано,та тільки не через джитаг,тому що мало хто погоджуеться на відкривання щойно придбаного тюнера,я юзав через ком порт тиждень ,в результаті моргаючі дві крапки,хоч заголовки повністю виправлені,одне впустив не пробував прошити з тюнера на тюнер коли відновив один через джитаг,в ньому був якраз 20 завантажувач,завчасно дякую за відповідь!

Відсутній bodyan

• Адміністратор
  • Ветеран
« Відповідь #21 : 20:09:36, 03 Грудня 2007 »
Ну по-перше для того щоб усе видалити найпростіше зробити заводські скидання та й по всьому. Маючи скинуті налаштування можете звіритись з Лінгсатом, чи флайсатом на вірність транспондерів і потім уже цього приступати до створення списку.

Створення списку абсолютно нескладне. Особисто мій принцип роботи  - спершу проскановую потрібні транспондери, після чого в папці All (Усі) видаляю непотрібне, сортую. Далі проскановую усі необхідні супутники.
Тут уже підсортовую спортивні, музичні, дитячі, новини, це роблю з двох міркувань: - само собою зручність, ну а по друге це дає змогу без усіляких зусиль створити фаворити. Що тут Ви знайшли складного для мене залишається загадкою :)

Відсутній nico2

• Ветеран
« Відповідь #22 : 20:43:01, 03 Грудня 2007 »
Я роблю так само ,тільки після скидання стираються всі транспондери введені за цілий рік,та навіть не в тому суть я залив прошивку яка була для лемберга 1000,1100 в ній навіть батьківських блокувань нема,і пін код змінити не можна,може на технокомівській все в порядку ,та вона в мене не лізе без завантажувача,а на цій скидання в заводські не працює ось так,мабуть все таки розберу прошию через джитаг,але це не тюнер як ви кажете дуже зручний,та й фаворити на цій прошивці я не знаю як зробити,вона мене кидає в створення каналу з підами,тільки не фаворит ,вибачте мене гівно гівном а не тюнер ,та й на свої запитання я не побачив і близько пояснення,значить воно все є як я й писав,просто  мене зрозуміє людина яка займається всіма моделями тюнерів і має можливість їх порівнювати,адже навіть у глобо з поганою картинкою складання фаворитів на два порядки вище,я просто бачу що комусь не подобаються мої відзиви
на рахунок даного тюнера,можу тільки догадуватись що людям які ними торгують ,вибачте брехати не вмію,і діло зовсім не в лінощах,а в тому що програмно мабуть ніхто ці проблеми вирішити не може ,хоча в 800 опенах все ж мабуть  вирішили читав якості нових прошивок ,правда сам ще не юзав, може і для лемберга щось вирішить наш великий хакер Д............,а реакція ваша зрозуміла сама хороша оборона напад,вибачте якщо підриваю рейтинг фірми,собі такого ніколи не куплю і друзям не продам. 

Відсутній bodyan

• Адміністратор
  • Ветеран
« Відповідь #23 : 20:53:34, 03 Грудня 2007 »
Доволі негарно так говорити про ПЗ приймача. Усе тут нормально і гарно сортується фаворити, взагалі без проблем. Якщо Ви не розібрались у цьому і не знаєте як це зробити , то це ні в якомуу випадку не дає вам права так висказуватись. Можливо саме залізо неякісне проте з самим ПЗ для даних моделей у плані сортувань тут усе нормально.

Залийте технокомівський софт зробіть заводські скидання, після чого залийте як Ви бажаєте полський софт і буде Вам чистий приймач з бажаною прошивкою

Відсутній Android-80

• Ветеран
  • Рейтинг: +3750/-0
« Відповідь #24 : 20:54:19, 03 Грудня 2007 »
Niko2,на прошивці DVB EXTREME є ті самі функціїї,що і в інших прошивках а навіть більше,це стосується шарінга. А включається батьківський контроль,зміна пін та інше в режимі очікування(stand by) перемикаючі функції кнопкам каналів(вверх та вниз) :) Пробуйте,а що не ясно завжди допоможемо!
ЗІ. Іноді варто користуватися пошуковиком...

Відсутній gad

• Користувач
  • **
  • Рейтинг: +37/-0
« Відповідь #25 : 09:44:08, 04 Грудня 2007 »
Я розумію якщо у людини є тільки лемберг то він відданий йому
Ось тут Ви помилились. Тюнера в мене взагалi немаэ!!! Нiякого... :D То я знайомим допомогаю .

Відсутній SuperBob

• Новачок
  • *
  • Рейтинг: +11/-0
« Відповідь #26 : 11:44:04, 04 Грудня 2007 »
У мене залишилось кілька питань чому не працює полсат? кллюч робочий прошивка технокомівська, чи є редактор ключів з підтримкою Киптовок, Бісс для даних моделей?

P.S. Щоб неговорили про даний тюнер я для себе його б не брав.

Відсутній zenon

• Постійний користувач
  • Рейтинг: +46/-2
« Відповідь #27 : 21:40:11, 04 Грудня 2007 »
Роблю висновок: Не можна, не знаючи відповіді на елементарні питання-
як сортувати канали, як вводити ключі, як користуватись простими
програмами ( DarHol Channel Editor 0.8, DzArion Key і т.д),що таке boot - робити такі
висновки, -що цей тюнер г..но,я вам його не раджу і т.д. Неможна, потримавши тюнер
два дня в руках, тут всім втирати свою думку.
Покористуйтесь цими прогами, знайдети відповідь на такі прості питання
( списки каналів. ключі). :)
P.S Без образ ;)

Відсутній nico2

• Ветеран
« Відповідь #28 : 23:05:35, 04 Грудня 2007 »
При чому там образи ,по перше лембергом займаюсь півроку,періодично приносять відновити прошити,завжди приходиться робити списки самому,після заводських скидань,але я завжди людині заганяю транспондери з лінгсату обновлені,щоб видалити сміття,завжди сортую приорітетом українські ,польські,венгерські ,мультивіжени,потім все інше,не розумію чому вручну він не хоче прописати транспондери відмінні на декілька одиниць ,а в атоматі пише,едине що подобаеться так це щозразу видаляє канал не питаючи,але поганно що не можна видалити супутник,ось согодні відновив 6318 через джитег,залив технокомівську прошивку,зробив список з свіжим каналом навіть
ОСК,завантажувач 20й,чешуть поляки зробив всі біси а мультивіжени не йдуть,але витратив на один тюнер день ,хоча вже маю список і для лемберга ,і ключі,і то на місяць може півтора,я маю на увазі канали,але я задавав три рази питання як на лембергу не відкриваючи кришки поміняти завантажувач з 16того на 20й, аріонером,автоаріонером,аріонером покращеним чим?мабуть тільки через джитег,отже технокомівської прошивки цим лембергам не бачити,якщо я сильно не взлюся і не відкрию його,тому що я читаю лише нотатки ,не знаючи елементарні питання-чому ж якщо всі все знають не дадуть відповіді на це питання ,елементарне,як наприклад,для стронга візьми бутлоадер і залий свіжий завантажувач,оце елементарно ,а тут вибачте!!!!!!!!!!!!

Відсутній bodyan

• Адміністратор
  • Ветеран
« Відповідь #29 : 23:14:06, 04 Грудня 2007 »
Ну а де Ви бачили для Стронга свіжий завантажувач:(  Ну та ладно з цим. Скиньте сюди будь ласка ваш бут. Як це зробити прочитайте тут

Допоможіть проблема з Digital 5000 DVB-S/DVB-T

Автор sbirchukРозділ 3000- 6000..

Відповідей: 5
Переглядів: 6532
Остання відповідь 06:55:17, 15 Травня 2011
від sbirchuk
Openbox SX2 Combo шасі ST096MH допоможіть впізнати CP28,CP31,CP27,UP4

Автор Rostyk.07Розділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 2
Переглядів: 2778
Остання відповідь 22:05:08, 02 Червня 2026
від k750
Будь ласка, допоможіть!! Після патчера F300 нема картинки, звук є!!

Автор sanek911Розділ F-300, X-8x0, F-500, X-5х0

Відповідей: 13
Переглядів: 6773
Остання відповідь 10:52:50, 30 Вересня 2008
від sanek911
DreamBox 500HD (sim Ferrari, 2011 року) допоможіть підняти

Автор slavonРозділ Dreambox

Відповідей: 2
Переглядів: 5277
Остання відповідь 10:55:30, 06 Квітня 2020
від tibi
Не можу записати імідж будь-яким софтом, допоможіть!

Автор OlegikРозділ DBox-2

Відповідей: 3
Переглядів: 4124
Остання відповідь 11:54:19, 07 Серпня 2007
від Zerg