Автор Тема: Будь ласка, допоможіть!! Після патчера F300 нема картинки, звук є!!  (Прочитано 2874 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній sanek911

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 6
  • Рейтинг: +0/-0
Вчора скачав патчер. І зробив усе по інструкції, після цього підключив тюнер до TV, як завжди на дісплеї тюнера висвітилося BOOT і номер каналу. Але звук є, а картинки нема!!!!!!!!!!! :( Канали переключаються, при натисненні кнопки МЕНЮ нічо не відображається!!!!! До цього прошивав усе було гаразд. Тюнер підключенний черех СКАРТ, я спробував через тюльпан знову нічо не показює. Потім підключив свій старий FOX він усе показує. Допоможіть розібратися, тюнер прошивав останньою прошивкою для X800 5,41. Як повернути щоб тюнер прошивався на F300 прошивки, я спробував у патчері замість 0810 прописати 0А10, після цього він став прошиваться прошивками для F300, але знову нічого не показуэ. Збросити у заводські установки неможу, так як меню не показуэ. :( ДОПОМОЖІТЬ!!!

Відсутній zloj vitos

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 643
  • Рейтинг: +358/-23
Така проблема може виникнути не при прошивці,а внаслідок того що під"єднання скарту було зроблено при включеному ресі.Як наслідок вийшов з ладу комутатор HCF4053.

Відсутній sanek911

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 6
  • Рейтинг: +0/-0
Так що робити? Де взяти цей комутатор? І насправді це він?

Відсутній zloj vitos

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 643
  • Рейтинг: +358/-23
Якщо не дружите з паяльником та не маєте фен для монтажу то несіть в майстерню-там зроблять.

Відсутній Rostyk.07

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 283
  • Рейтинг: +328/-13
99% що винав комутаторі,купити він коштує 5грн :2funny: *-M

Відсутній Yaro

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3480
  • Рейтинг: +2314/-0
  • Радіолюбовник. ЗАКАРПАТТЯ !
Так що робити? Де взяти цей комутатор? І насправді це він?

1- Спробуй визначити (або доручи іншому, якщо не вмієш сам), чи є сигнал відео до комутатора ( з процесора) і після комутатора. Якщо до комутатора нема - або прошивка, або процесор, якщо після комутатора нема - комутатор.

2- купити чи випаяти з іншої апаратури, їх є навалом

3 - зроби пункт 1, то знатимеш напевне :)  *oohaa*
JTAG/EJTAG на 74HC244N.Реанімація приймачів.

Відсутній sanek911

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 6
  • Рейтинг: +0/-0
Спасибі всім, хто відповів. Щас подзвонив до контори, яка ремонтує тюнери. Завтра відвезу їм. Тепер буду знати, що їм говорити!!!  За результатом відпишуся!

Відсутній Rostyk.07

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 283
  • Рейтинг: +328/-13
Тут форум майстрів а не клієнтів!!! :knuppel2:

Відсутній sanek911

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 6
  • Рейтинг: +0/-0
Тут форум майстрів а не клієнтів!!! :knuppel2:
Так я у майстрів і запитував! :)

Відсутній Rostyk.07

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 283
  • Рейтинг: +328/-13
Я пожартував!!! *-< ;D *-S *-P

Відсутній sanek911

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 6
  • Рейтинг: +0/-0
Все зробив! :2funny: У всьому винен був СКАРТ, небуло контакту :2funny:. Всiм велика вдяка!

Відсутній M1sha

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 389
  • Рейтинг: +162/-11
Тюнер підключенний черех СКАРТ, я спробував через тюльпан знову нічо не показює. Потім підключив свій старий FOX він усе показує
Так писали? То може не скарт таки, і на тюльпанах відео з"явилось теж?

Відсутній Yaro

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3480
  • Рейтинг: +2314/-0
  • Радіолюбовник. ЗАКАРПАТТЯ !
Все зробив! :2funny: У всьому винен був СКАРТ, небуло контакту

Та ти скажи краще, як тоді розуміти твої ж слова про те, що і на тюльпанах не було відео??? Чи ти просто ляпнув та й усе, а ніфіга на тюльпанах і не перевірив ?  *-Y
JTAG/EJTAG на 74HC244N.Реанімація приймачів.

Відсутній sanek911

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 6
  • Рейтинг: +0/-0
Все зробив! :2funny: У всьому винен був СКАРТ, небуло контакту

Та ти скажи краще, як тоді розуміти твої ж слова про те, що і на тюльпанах не було відео??? Чи ти просто ляпнув та й усе, а ніфіга на тюльпанах і не перевірив ?  *-Y
Та ні! Як раз тоді і небуло на тюльпані відео. Я зразу підключив тюльпан, і сигналу не було. Навіть незнаю ща й казати. Але факт!!!!!!! *}{*

 

Допоможіть проблема з Digital 5000 DVB-S/DVB-T

Автор sbirchukРозділ 3000- 6000..

Відповідей: 5
Переглядів: 2630
Остання відповідь 06:55:17, 15 Травень 2011
від sbirchuk
DreamBox 500HD (sim Ferrari, 2011 року) допоможіть підняти

Автор slavonРозділ Dreambox

Відповідей: 2
Переглядів: 671
Остання відповідь 10:55:30, 06 Квітень 2020
від tibi
Openbox X-800 сипе картинку і зникае сигнал. Допоможіть!!!

Автор serg1973Розділ F-300, X-8x0, F-500, X-5х0

Відповідей: 21
Переглядів: 3960
Остання відповідь 14:27:24, 04 Жовтень 2009
від Razvedka
Допоможіть налаштувати шару на Openbox S1 PVR(оригінал) по Lan-у

Автор Andrey KulishРозділ S1 PVR, S2HD PVR, S2 Mini HD, S3 Mini HD

Відповідей: 36
Переглядів: 9723
Остання відповідь 14:17:47, 15 Липень 2013
від slavon
Допоможіть знайти толкову прошивку на Lemberg LR1000

Автор Vova3005Розділ AF-XX18

Відповідей: 66
Переглядів: 15079
Остання відповідь 15:04:29, 15 Листопад 2008
від Wasja