Автор Тема: Допоможіть знайти толкову прошивку на Lemberg LR1000  (Прочитано 11758 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній Vova3005

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 1
  • Рейтинг: +10/-0
Допоможіть знайти толкову прошивку на Lemberg LR1000

Відсутній ALsat

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 5
  • Рейтинг: +10/-0
  • Openbox X600
Допоможіть знайти толкову прошивку на Lemberg LR1000
« Відповідь #1 : 19:19:27, 11 Червень 2007 »
3018_dvbxtreme_6686_AF7_RC7 FIX2 by MrokDuszy.rar
http://manix.etwan.com/Dvbxtreme_6686_AF7-Fix%20D+/AF%20RC%207/
Польська прошивка, швидке переключення БІСС каналів, шарінг, Кріпто на 15W.

AF 3018 SE_DMC_turner_globo_biss.zip
http://manix.etwan.com/Softy%20TECHNOCOMS/AF%203018%20SE_DMC_turner_globo_biss.zip
Прошивка Техноком AU TPS (автозаміна ключів на французів)

Відсутній miomost

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 1
  • Рейтинг: +10/-0
Допоможіть знайти толкову прошивку на Lemberg LR1000
« Відповідь #2 : 22:15:10, 11 Серпень 2007 »
В офісі стоїть такий, от притащив додому, кажуть треба перепрошити, яку прошивку заливати, підскажіть, і по можливості, дайте робочі силки.
Завчасно дякую!

Відсутній Ігор Горбусь

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 2889
  • Рейтинг: +2855/-2
Допоможіть знайти толкову прошивку на Lemberg LR1000
« Відповідь #3 : 05:14:42, 12 Серпень 2007 »
Вибери собі звідси на свій смак від 3018 і залий автоаріонером !
Це моя власна думка , і я в ній можу помилятись !

Відсутній gotsanyuk

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 2887
  • Рейтинг: +7233/-2
  • dreambox is a dream
Допоможіть знайти толкову прошивку на Lemberg LR1000
« Відповідь #4 : 18:54:52, 06 Листопад 2007 »
Прошивка за жовтень. :coolsmiley: Поки що немає новіщої. :(
| [DreamBox 800se] -> DOMICA-image-9a | (> 0.9m.(4°W,4.8°E,13°E) | (> 0.9m.(36°E) | (> 0.9m.(75°E) |

Відсутній SuperBob

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 42
  • Рейтинг: +11/-0
Допоможіть знайти толкову прошивку на Lemberg LR1000
« Відповідь #5 : 11:39:10, 28 Листопад 2007 »
Цікавить, чи є зараз прошивка на Lemberg 1000 де Polsat AU?

Відсутній Krasyuk

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 91
  • Рейтинг: +47/-0
Допоможіть знайти толкову прошивку на Lemberg LR1000
« Відповідь #6 : 12:37:00, 28 Листопад 2007 »
ТУТ є прошивки на свій смак і вкус. Такщо вибирайте те що вам потрібно. Тільки незабутьте підправити заголовок під свій тюнер.

Відсутній SuperBob

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 42
  • Рейтинг: +11/-0
Допоможіть знайти толкову прошивку на Lemberg LR1000
« Відповідь #7 : 13:59:26, 28 Листопад 2007 »
Я так зрозумів, що для Lembergа LR1000 підходять прошивки   AF_3018SE_

Відсутній SuperBob

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 42
  • Рейтинг: +11/-0
Допоможіть знайти толкову прошивку на Lemberg LR1000
« Відповідь #8 : 15:39:55, 28 Листопад 2007 »
ТУТ є прошивки на свій смак і вкус. Такщо вибирайте те що вам потрібно. Тільки незабутьте підправити заголовок під свій тюнер.

Ви можете, конкретно сказати, які саме прошивки підуть - для даного чуда техніки (Lemberg LR1000)- коли підправити уних заголовок?

Відсутній Krasyuk

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 91
  • Рейтинг: +47/-0
Допоможіть знайти толкову прошивку на Lemberg LR1000
« Відповідь #9 : 16:18:24, 28 Листопад 2007 »
Так саме ті прошивки AF_3018SE і підходять. Але для надійності підправити заголовок під свій тюнер, тому що бували випадки що ті прошивки були без підправлених загололвків і тоді доводилось самому підправляти заголовок для то чи іншого тюнера.
ТУТ все детально описано як міняти заголовки в софтах.
А ТУТ програма для редагування заголовків.

Відсутній Ігор Горбусь

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 2889
  • Рейтинг: +2855/-2
Допоможіть знайти толкову прошивку на Lemberg LR1000
« Відповідь #10 : 16:24:12, 28 Листопад 2007 »
Так AutoArioner сам підправляє , лий ним !
Це моя власна думка , і я в ній можу помилятись !

Відсутній SuperBob

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 42
  • Рейтинг: +11/-0
Допоможіть знайти толкову прошивку на Lemberg LR1000
« Відповідь #11 : 16:38:37, 28 Листопад 2007 »
Я щось уже нічого не розумію запускаю програму AUC_HEditv095  відкриваю прошивку AF_3018SE і бачу - у вікні модель S150EC
А відкриваю прошивку lemberg_10001100 яка тут висить - у вікні модель S170EC Чому так?

Відсутній Krasyuk

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 91
  • Рейтинг: +47/-0
Допоможіть знайти толкову прошивку на Lemberg LR1000
« Відповідь #12 : 16:52:49, 28 Листопад 2007 »
Lemberg LR1000 це клон тюнера Arion F1700 але в цей тюнер пдіходять прошивки і від AF3018. Такщо міняйте заголовок з S150EC на S170EC програмою AUC_HEditv095 зберерігайте прошивку і прошивайте цією прошивкою тюнер.
В мене бували випакдки, коли  AutoArioner заголовок то підправляв сам але прошивка всерівно не залазила в тюнер, тоді доводилося самому вручну підправляти заголовок і прошивати. :)

Відсутній SuperBob

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 42
  • Рейтинг: +11/-0
Допоможіть знайти толкову прошивку на Lemberg LR1000
« Відповідь #13 : 16:59:13, 28 Листопад 2007 »
Дякую за інформацію

Відсутній SuperBob

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 42
  • Рейтинг: +11/-0
Допоможіть знайти толкову прошивку на Lemberg LR1000
« Відповідь #14 : 10:20:55, 03 Грудень 2007 »
Проблема з прошивкою  Lemberg LR1000 ніяк не вирішується - перше що зробив викачав рідний Soft зберіг,
а потім почалась дурня. Заливав різні софти загрузка йде докінця, все пише Ок, включаю тюнер дві крабки.
Потім заливаю рідний Soft все те саме, загрузка йде докінця включаю тюнер дві крабки. Єдине що вдалось туди
запхати  Soft lemberg_10001100, він записувався після любого завантаження. А в ньому платні канали майже нейдуть
і взагалі не бачу тут таблиці ключів і інформації про систему

 

Допоможіть проблема з Digital 5000 DVB-S/DVB-T

Автор sbirchukРозділ 3000- 6000..

Відповідей: 5
Переглядів: 1991
Остання відповідь 05:55:17, 15 Травень 2011
від sbirchuk
Будь ласка, допоможіть!! Після патчера F300 нема картинки, звук є!!

Автор sanek911Розділ F-300, X-8x0

Відповідей: 13
Переглядів: 2025
Остання відповідь 09:52:50, 30 Вересень 2008
від sanek911
Не можу записати імідж будь-яким софтом, допоможіть!

Автор OlegikРозділ DBox-2

Відповідей: 3
Переглядів: 1204
Остання відповідь 10:54:19, 07 Серпень 2007
від Zerg
Будь ласка, допоможіть розібратись з Cas - Reader UA ver:0.0.3.3!

Автор BaksРозділ Eurosat DVB-8004

Відповідей: 5
Переглядів: 1426
Остання відповідь 08:50:09, 22 Липень 2008
від Yaro
Openbox X-800 сипе картинку і зникае сигнал. Допоможіть!!!

Автор serg1973Розділ F-300, X-8x0

Відповідей: 21
Переглядів: 3039
Остання відповідь 13:27:24, 04 Жовтень 2009
від Razvedka