Автор Тема: Globo 5000 plus (нема відео. сигнал є ! БЖ хороше)  (Прочитано 3058 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній sokil

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 56
  • Рейтинг: +50/-1
  • На те є розум, щоб досягти того, чого хочеш
Globo 5000 plus
нема відео . сигнал є ! БЖ хороше

Відсутній SashaTv

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1067
  • Рейтинг: +1571/-0
Globo 5000 plus (нема відео. сигнал є ! БЖ хороше)
« Відповідь #1 : 13:56:26, 25 Грудень 2009 »
Подивитись до БЖ і якщо все впорядку-то замінити CV5 100мкфх16v на 34 нозі проца.Також можливо комутатор CD4053.
« Останнє редагування: 14:08:35, 25 Грудень 2009 від SashaTv »
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

Відсутній SashaTv

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1067
  • Рейтинг: +1571/-0
Globo 5000 plus (нема відео. сигнал є ! БЖ хороше)
« Відповідь #2 : 14:55:55, 25 Грудень 2009 »
Маленьке уточнення-про наявність сигналу свідчить світіння зеленого світлодіода на передньому індикаторі чи на екрані телевізора є графіка меню і нема зображення-то є різниця.
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

Відсутній Остап

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 804
  • Рейтинг: +398/-16
  • Медицина лікує людей а ветеринарія людство!
Globo 5000 plus (нема відео. сигнал є ! БЖ хороше)
« Відповідь #3 : 19:17:49, 25 Грудень 2009 »
 Поміняй імс HC4053

Відсутній Andersat

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 144
  • Рейтинг: +71/-0
Globo 5000 plus (нема відео. сигнал є ! БЖ хороше)
« Відповідь #4 : 16:35:54, 26 Грудень 2009 »
Також э тюнер Глобо 6100 з похожою несправн1стю-- нема в1део н1 звуку. граф1ка э, 1 р1вень сигналу 1 як1сть показуэ, але як скануе канали, то н1чого не находить. Зам1на вх1дного ВЧ блоку н1чого не дала, блок живлення п1дставляв другий. Э п1дозра, що несправний в1деопроцесорний блок, що 1нтегрований в центральному процесор1, або нема обм1ну даними по шин1 I2C. Але перев1рити нема чим, бо немае н1 осцилографа, н1 анал1затора спектру.Поки що тупик. Хто стикався з под1бною несправн1стю?

Відсутній SashaTv

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1067
  • Рейтинг: +1571/-0
Globo 5000 plus (нема відео. сигнал є ! БЖ хороше)
« Відповідь #5 : 17:05:27, 26 Грудень 2009 »
Таке буває коли нема звязку між тюнером і процесором.Перевірте звязки між тюнер-проц:21-16:22-17:23-18:25-19-відповідно.
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

Відсутній Andersat

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 144
  • Рейтинг: +71/-0
Globo 5000 plus (нема відео. сигнал є ! БЖ хороше)
« Відповідь #6 : 14:42:51, 27 Грудень 2009 »
звязки м1ж ВЧ тюнером 1 процесором присутн1, це вже пров1рено.  Гр1шу чогось на центральний процесор, але пом1няти на 1нший---так нема проца 1 паяльно1 станц11. Використовую поки що  даний тюнер для настройки супутникових антен, так як р1вень сигналу 1 як1сть в1н граф1чно показуе.

Відсутній SashaTv

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1067
  • Рейтинг: +1571/-0
Globo 5000 plus (нема відео. сигнал є ! БЖ хороше)
« Відповідь #7 : 19:36:46, 27 Грудень 2009 »
Без БЖ опір  в одну і 2-у сторону по 2.5v і 3v живлення проца відносно маси який?
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

Відсутній SashaTv

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1067
  • Рейтинг: +1571/-0
Globo 5000 plus (нема відео. сигнал є ! БЖ хороше)
« Відповідь #8 : 08:44:03, 22 Січень 2010 »
Сьогодні прийшов Globo 5000-нема зображення на екрані,звук є і на передній панелі світиться індикатор сигналу.Проблема в проці-так як на 34 нозі нема відео CV_OUT.Також опір по шині 2.5v відносно маси в р-ні 100 Ом /при нормі 200-300/.
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

Відсутній mikol

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 12
  • Рейтинг: +11/-0
Globo 5000 plus (нема відео. сигнал є ! БЖ хороше)
« Відповідь #9 : 10:30:12, 18 Лютий 2010 »
Якщо є сигнал Y на 32 та C на 33   ногах ,можна їх скласти за допомогою резистора і конденсатора ,і подати на вхід відеопідсилювача .Перевірено,працює.
« Останнє редагування: 11:12:02, 18 Лютий 2010 від slavon »

 

Globo 7010cx "вмер"

Автор qvestyaraРозділ 7010CR

Відповідей: 16
Переглядів: 7290
Остання відповідь 18:08:10, 15 Квітень 2010
від ora11
"Біжать" канали на Globo 7010A

Автор BekanetРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 19
Переглядів: 2977
Остання відповідь 13:48:02, 31 Січень 2009
від Bekanet
Куплю пульт до Globo HD TS 9600 (Opticum HD TS 9600)

Автор barsРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 1
Переглядів: 2835
Остання відповідь 17:47:18, 28 Червень 2012
від valik55
Реанімація приймачів Globo 7010,7100, Openfox 7010

Автор bodyanРозділ Інструкції для Globo 7010, 7100

Відповідей: 0
Переглядів: 5387
Остання відповідь 15:38:05, 18 Серпень 2008
від bodyan
Софти(Офіційні софти, БЕЗ ОБГОВОРЕННЯ). Globo 4100c

Автор gotsanyukРозділ 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Відповідей: 10
Переглядів: 8739
Остання відповідь 09:38:37, 29 Липень 2015
від bodyan