Технічний відділ > Майстерня

Тестування тюнерів на якість зображення

<< < (9/11) > >>

lssa:
А можна більш детально про панель на якій проводили тести? Щось мені підказує що це був піонер:rolleyes:

Gosha:
Це телевізор Panasonic PV-60

bodyan:
2 Gosha
Пригадується бесіда на пікніку, а саме Гоша розповідав про замовлення приймачів для комплексу під офіційні карти. Після даних проведених тестів, хочеться дізнатись в сторону яких, тюнерів падає вибір Гоші, чи взагалі зявилась хоч якась визначеність?

Gosha:

--- Цитата: bodyan;7140 ---2 Gosha
Пригадується бесіда на пікніку, а саме Гоша розповідав про замовлення приймачів для комплексу під офіційні карти. Після даних проведених тестів, хочеться дізнатись в сторону яких, тюнерів падає вибір Гоші, чи взагалі зявилась хоч якась визначеність?
--- End quote ---

Якщо я зараз тут відповім, то ця тема переросте в зовсім іншу.
Ми вчора з Віктором довго сперечались, хто ж краще.
Однозначно ,що Самсунг відпав, по поняттям неякісної картинки.
Залишились мої два претендента Стронг 4401 і Опен 810.
Якщо приглядатись, то й насправді Опен 810 трохи програє Стронгу в якості картинки, як я вже описував Стронг більш чітко передає картинку.
Мало того вчора мені показали договір з телекомпанією НТВ , де були вказані тюнера, з якими телекомпанія працює і надає підримку.
Там були присутні Стронги і Самсунги. Про Опен нічого не сказано.
Я вже націлився на Стронг 4401, але Віктор мене переконує, що Опен буде надійніше, тому що группа підримки Опена завжди забеспечить новим ПО., не то що Стронг.
Я телефонував на фірму Стронг і там мені пояснили, що ситуація навпаки: Стронг має ліцензію від телекомпаніі НТВ, ліцензію на Виаксесс, і при любих змінах Стронг буде працювати, а Опен такого не потягне, тобто без ліцензійного Віаксеса може трапитись таке, що при виході Віа3,0 Опен просто не зможе це підтримати, а Стронг -він же ліцензію має! -значит все буде добре.
...........................................................
Ось сиджу і мучаюсь,..що мені вибрати?
...........................................................
Ще Віктор вчора повідомив, що в Стронгу карточка НТВ+ дуже довго думає, тобто при переключенні каналів треба по пів хвилини чекати,..а на Опені все літає.
Хтось може це підтвердити?
............................................................
Або, згодом, я сьогодні завтра ще такий тест сам проведу, щоб переконатись.

vic:
Можу лиш добавити до сказаного..НТВ+ скоро почне обмін карт нового покоління віацесс 3.0..відношення жодного не мають вказані тюнери Самсунг і Стронг до ліцензії віацесс поскільки базова модель цієї системи -тонер пового покоління ХДТВ!!!Так що ставку робити на пакет НТТ Україна в жодному з випадків нерезонно..полетять тюнери в голову стовідсотків..
Інша справа-це поява якогось з українських платних пакетів--Віжн ТВ чи Поверхності(ми ж хочем бути праведними ж?) і особисто я б робив ставку власне на ці пакети..але тут потрібен перспективний тюнер(невідомо поки що систему кодування Віжн ТВ і списку обладнання Поверхності-тут можна гадати лиш)..тому я б вибрав і мені б не соромно було за опен 810,котрий має всі папери власне у нас на Україні..крім того на ньому можна схімічити пакет Триколор і тут немає жодної абонплати і менінгіту!!крім того в опені810 є два слоти під дві карти і відповідно в разі появи української платформи можна втикнути цілком офіційно і українську карту!!!
Крім того..поскільки клієнт планує підключати до високоякісного телевізійного обладнання -плазм,то між нами якість пакету НТВ+ бажає кращого-на плазмі це виглядає просто жахливо--ми власне і бачили російські канали ОРТ,РТР на Хот Бірді і який сум нагнав їх перегляд,а що говорити про старі совітські фільми--тут виник взагалі жах при перегляді..

Спеціально зараз подивився-пакет НТВ+ 12284 (5 канал)
ECM: CaID: 0x0500  -> CaPID: 0x1778 ProvID: 020710
 ECM: CaID: 0x0500  -> CaPID: 0x0BC0 ProvID: 030600

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version