Технічний відділ > Майстерня

Тестування тюнерів на якість зображення

<< < (10/11) > >>

Gosha:
Все,..остаточне рішення, беру Опен 810 на установки комплекса своїх робіт на готельному комплексі.
Тільки що переконав  мене останній аргумент....
(про це промовчу який)........

vic:
Gosha ..не забувай що ми тестували опен 810 на офіційному софті!!!Спробуй залити в нього останній софт від наших запоріжських колег і не полінись ще раз повторити тест!!Думаю що деякі ньюанси,що ми спостерігали на опені софтово трохи поправлені...імпонує особисто мені любов запоріжців до свого дітища..
Тестування ж Стронг4401 ми проводили на піратському софті(яка ж тут підтримка ліцензійного Віацесс!!!!)..переший його в офіційний софт і дуже здивуєшся метаморфозою..
Для прикладу попитай також інших установщиків,котрі мали неохайність встановити клієнту карточний Стронг і спитай як вони нині тишком-нишком ходять повз своїх клієнтів,а часом і обходять городами і швидко-швидко..

jan_de_baker:

--- Цитувати --- Я телефонував на фірму Стронг і там мені пояснили, що ситуація навпаки: Стронг має ліцензію від телекомпаніі НТВ, ліцензію на Виаксесс, і при любих змінах Стронг буде працювати, а Опен такого не потягне, тобто без ліцензійного Віаксеса може трапитись таке, що при виході Віа3,0 Опен просто не зможе це підтримати, а Стронг -він же ліцензію має! -значит все буде добре.

--- End quote ---

У разі придбання 4401 або 4402/4404 - дійсно ліцензія Віаксесс існує. Але не йдеться мова про ліцензію від НТВ. Існують деякі перепони зі сторони НТВ, взагалі не бажання навіть спілкуватися на цю тему.
У разі зміни на систему 3.0 - потрібно провести ліцензування приймача під нову систему. Цей процес займає понад 3 місяці! Вот такі справи. Ну і коштує це купу грошей. Ото така французська бюрократія.
Але справа навіть не в цьому. Нова версія бібліотек Виаксес ще не означае миттєву зміну усіх карток да і взагалі не означає що приймач де є інтегрована бібліотека 484 не буде працювати з системою 3.0
Про Опен мова не йшла, Гоша. Я не казав що він не зможе підримувати 3.0. Чому б і ні?

Dirty:

--- Цитата: Gosha;7141 ---
Ще Віктор вчора повідомив, що в Стронгу карточка НТВ+ дуже довго думає, тобто при переключенні каналів треба по пів хвилини чекати,..а на Опені все літає.
Хтось може це підтвердити?
--- End quote ---

ставив один-єдиний раз НТВ+...на стронг 4402...

канали переключаються нормально...
і клієнта того я часто бачу - до мене жодних претензій щодо тюнера немає :cool:

Yaro:
Дуже й дуже цікавий тред, пролистав усі наявні сторінки, дуже повчально, дякую за інформацію.

Хотів спитати (тільки дуже прошу не плювати одразу в мою сторону!) : чи нема в вас можливості оцінити якість картинки на отому крутому телеку з Кенвудом-2 ? Був би дуже вдячний за таку інформацію. Знаю, чому питаю :-)

THANXXX.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version