Технічний відділ > Майстерня

Тестування тюнерів на якість зображення

<< < (11/11)

vic:
В принципі карти,які мають привязку до тюнера чи навіть паспорту клієнта працюють на лінуксоїдних тюнерах і опенбоксах 810..потрібно лише знати "секретні" дані.......
частковий випадок -карта конакс платформи польської Н--деяку інфу я викклав в розділі по хдтв тюнерам..

ioan:

--- Цитата: Gosha;7144 ---Все,..остаточне рішення, беру Опен 810 на установки комплекса своїх робіт на готельному комплексі.
Тільки що переконав  мене останній аргумент....
(про це промовчу який)........
--- End quote ---

Мені дуже приємно бо я відразу пропонував цей тюнер ,

driver3:

--- Цитата: vic;7143 ---Можу лиш добавити до сказаного..НТВ+ скоро почне обмін карт нового покоління віацесс 3.0..відношення жодного не мають вказані тюнери Самсунг і Стронг до ліцензії віацесс поскільки базова модель цієї системи -тонер пового покоління ХДТВ!!!Так що ставку робити на пакет НТТ Україна в жодному з випадків нерезонно..полетять тюнери в голову стовідсотків..

--- End quote ---

Вік, звідки ці дані...??? Є джерело інформації?  Сьогодні спеціально позвонив в Москву шоб друзі взнали шо і як. На ХДТВ планується перехід орієнтовно на 2009-2010 рік, але канали в звичайному форматі вилучатися не будуть ше пару років (буде дублювання), оскільки діють договора НТВ з кінцевими користувачами. Сказали, що зараз карти мінятимуться на 2.7 версію, і то не всім.

vic:
просто читаю інет......крім того і нюхом чую....

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[*] Попередня сторінка

Go to full version