Технічний відділ > Майстерня

Тестування тюнерів на якість зображення

<< < (8/11) > >>

Astronomy:
Читай уважно, не може цей тюнер працювати  в HDTV

tosat:

--- Цитата: vic;7110 ---
Доречі..напевно було б непогано протестувати і шнури тюнер-телевізор і відчути різницю..я особисто дивлюсь на самому дешевому скарті за 1 бакс..купувати ж заради тесту за 400грн якось мало охоти..
Якщо при тестуванні на вказанній апаратурі і якісних шнурах лише гурман відрізняв якість на різних моделя тюнерів,котрі Гоша вказав в самому початку,то в мене на моєму скарті різниця дуже суттєва і кидається відразу в очі..ось чому я серед ночі і підняв це питання.....який ефект може дати якісний шнур?
--- End quote ---

Я не гурман, але, якщо розібратись чим кращий шнур за 400 грн..?Хіба що повним екрануванням дротів, якістю виконання, можливо має позолочені контакти...Ясна річ, що скард за 1 у.е. самий поганий, так само як і "тюльпани" - інколи чути фон 50 гц по звуку.Колись були в комплекті від "Самсунгів" скарди з товстішими дротами - вони були якісніші.Ще можна купити екранованого дроту і замінити для аудіо-відео сигналів - є такий посріблений.Також в мене така думка, що ефект від цих шнурів проявляється тільки на крутих високоякісних теліках (сумніваюсь, що в простих моделях теліків спеціально екранують шнури всередині)- на звичайному якщо і буде ефект то не дуже великий, тут більше значення має в якому режимі включений телік-тьюнер, тут може бути і компонент,RGB,S-Video,HDMI та інше.., тобто в кожному конкретному випадку повинна бути настройка по кращій якості.Ще я би порадив в того "гурмана" позичити шнур і подивитися що така заміна може дати, а потім опреділитися з вибором...

romashkin:

--- Цитата: IVP;7115 ---А що 4401 приймає HDTV ?
--- End quote ---

В цьому вся суть, ви порівнювали, те, що можна і без перевірки сказати.
Звичайно хдтв тюнер буде краще показувати.
Це все одно. що взяти на тестування мерс 600 і Жигулі і їм подібні.

Gosha:
Останній допис від Віктора нагадав мені моє повідомлення 2005 року, ще на старому форумі я його писав, коли тільки но установлював цьому гурману антену. Тоді в нього встановлював 4 конвертори, яки за два місяці замінив на моторку. Але як самі бачите мені тоді ніхто не повірив.
А це була правда......
Ось вчора я спеціально запросив Віктора в цьому переконатись.
Але вчора додав ізюмінки в експеременти тюнер Віктора з HDTV.
..........................................
Да....не пройшло і два роки .як ми повернулися до цього запитання., а шо ? хм...мені приємно згадати свої дописи.

Gosha:

--- Цитата: romashkin;7123 ---В цьому вся суть, ви порівнювали, те, що можна і без перевірки сказати.
Звичайно хдтв тюнер буде краще показувати.
Це все одно. що взяти на тестування мерс 600 і Жигулі і їм подібні.
--- End quote ---

Трохи не так.
Мета номер один ,це було порівняти всі тюнера між собою, шоб визначити якій краще по зображенню. Справа в тому що я отримав заказ на установку в солідне приміщення 10 тюнерів. Мені поставили умову,- вибрати тюнер ,щоб гарно працював на плазмі, мав картоприймач під НТВ карту і мав ліцензіі. Ось щоб переконатись в якості, ми зробили це тестове порівняння..
я хотів порівняти:
1) Самсунг 300
2) Стронг 4401
3) Опен810
...а тюнер Віктора з HDTV ми прихопили випадково,..просто помислили  і прихопили з собою на експеремент.
І не пожаліли.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version