Технічний відділ > Майстерня
Тестування тюнерів на якість зображення
Gosha:
Да....Вам пацани цього не поняти....
можна годинами дивитись НДТВ канал про спорт,або природу, на німецькій мові...і просто тупо хочеться його дивитись і насолоджуватись якістью ...навіть нічого не розуміючи на німецький мові....
просто дивитись, дивитись...дивитись....
Ось колись приведеться, побачите і зрозумієте нас.
vic:
нам багато чого не світить і ще довго не світитиме...
Просто один має тюнер за 30баксів і не бачить якості,інший чомусь має телевізор за 2000-3000 і теж не бачить....
добавлю що на підлозі лежали всі три щелепи і слюнки капали на підлогу цілком щиро...
vic:
--- Цитата: ioan;7088 ---Відразу кілька питань
Чи може н-бокс працювати з картою нтв?
якість картинки дріма такаж як в дебокса чи відстає?
Який тюнер порадите для перегляду пакета нтв (ндтв)?
--- End quote ---
Чесно признаюсь..на мене дуже гнітюче враження призвело перегляд на тестованому телевізорі якість власне російських програм..різниця стріляла відразу в око і бажання їх дивитись відразу відпало..тестували в основному на європейських каналах..не знаю що відповісти навіть..напевно для перегляду цього пакету купувати відповідний телевізор недоцільно..достатньо і тюнеру...ми пробували дивитись старі російські фільми з пакету польського Н -там йде російський канал Війна і Мир-скажу це виглядало на жах..
Доречі..напевно було б непогано протестувати і шнури тюнер-телевізор і відчути різницю..я особисто дивлюсь на самому дешевому скарті за 1 бакс..купувати ж заради тесту за 400грн якось мало охоти..
Якщо при тестуванні на вказанній апаратурі і якісних шнурах лише гурман відрізняв якість на різних моделя тюнерів,котрі Гоша вказав в самому початку,то в мене на моєму скарті різниця дуже суттєва і кидається відразу в очі..ось чому я серед ночі і підняв це питання.....який ефект може дати якісний шнур?
--- Цитата: Гоша;80753 ---Супутниковими антенами займаюсь давно, але те що я побачив вчора мене шокувало. Це і наука, і в принципі запитання, для тих хто знає.
Так ось: я вчора ставив антену на 4 супутника, з тюнером Стронг 6155.
Клієнт- продавець з одного з магазинів побутової техніки(телевізори,холодильники). Вдома має телевізор 29 дюймів, Філіпс, моделі я не запам"ятав, але він повідомив,що його ціна близько 1000 баксів.
Я тюнер під"єднав до телевізора шнуром скарт-скарт повний, з всіма дротами на з'єднанні, ну побачив показує, тай показує.Телевізор розпізнав, що проходить сигнал по відео, а не RGB, на що я надіявся, знаючи,що це повний!скарт. Але клієнт дістав з шафи свій кабель скарт-скарт включили,...і я перший раз побачив ,що таке RGB.....це фантастика! І телевізор роспізнав сигнал як RGB. На дереві не то що листочки окремо видно, ще й прожилки на листочках! Це просто чудо.
Кабель товстий, десь сантиметр в діаметрі, сріблястий, такі і самі штекєра скарт. Потім мені вбила наповал заявлена за такий скарт ціна--120$--це 600грн......я присів і не міг встати.....я був шокован якістю,..і ціною....
Вот і до нині не вірю, хто знає, це реальна ціна? чи мене накололи?
І друге-невже наш скарт-скарт з повною розпайкою неправильний якийсь? Чи в чому тут прикол? Хто знає напишить....
--- End quote ---
--- Цитата: Uris;81480 ---Якщо чесно і відверто, то це якась дурня, вибачаюсь... Не може СКАРТ настільки відрізнятись у якості, звичайно, якщо брати до уваги, що перший звичайний СКАРТ був нормальним, повністю розведеним та з нормальним екраном. Само-собою, якщо СКАРТ був відверто "лівий", за 15грн, то і говорити нема про що, але якщо це був кабель за 15-20у.е., то він зазвичай повністю покриває потреби у якості передавання сигналу, оскільки для звичайного ТВ 29" вимоги не такі високі як для LCD-TV 37"...
Різниця є, але вона настільки мізерна, що при нормальному "сліпому" тестуванні ніколи не вдавалось стовідсотково відрізнити СКАРТ за 30у.е. від СКАРТу за 150у.е. Більше того, коли проводились такі закриті тестування, то зазвичай, серед СКАРТів за 200-300у.е. траплялись кабелі за 20у.е., що попадали у першу десятку по якості.
--- End quote ---
IVP:
А що 4401 приймає HDTV ?
Gosha:
--- Цитата: IVP;7115 ---А що 4401 приймає HDTV ?
--- End quote ---
Ні !а хто сказав що це так? :confused:
Навігація
Go to full version