Автор Тема: Globo 7010A plus проблема АSH  (Прочитано 3661 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній tolya1

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 41
  • Рейтинг: +11/-0
Globo 7010A plus проблема АSH
« : 09:59:39, 04 Липень 2009 »
Підняв із мертвих Globo 7010A plus за доломогою жтагу.Почав прошиватися через ком порт.Заливав різні дампи від Globo 7010A.Прошивка проходить гладко як має бути але при включенні після прошивки на табло висвічується ASH a тюнер мовчить.Бут заливав теж від 7010А.Порадьте що з тим робити.

Відсутній vadimd

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 45
  • Рейтинг: +2/-0
Globo 7010A plus проблема АSH
« Відповідь #1 : 10:36:36, 04 Липень 2009 »
Для початку ОЗУ заміни.

Відсутній tolya1

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 41
  • Рейтинг: +11/-0
Globo 7010A plus проблема АSH
« Відповідь #2 : 14:41:48, 04 Липень 2009 »
Проблему вирішив-замість бута прошив джетагом 7 відсотків готового дампу  потім через компорт прошив приймач тим самим дампом.Тюнер запрацював. *-A

Відсутній slotvin

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 162
  • Рейтинг: +145/-0
Globo 7010A plus проблема АSH
« Відповідь #3 : 13:15:11, 12 Листопад 2011 »
В мене теж ця проблема тюнер 7010 при включені ASH.Поміняв джитагом загрузчик 1.1.1 прощивка 1.3.76 все заробило з дсяток разів включав виключав нормально.Віддав клієнту в нього опять це ASH в чому може бути причина.

Відсутній дядя Міша

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1066
  • Рейтинг: +3868/-10
  • Івано-Франківська обл
Globo 7010A plus проблема АSH
« Відповідь #4 : 15:32:31, 12 Листопад 2011 »
Для початку ОЗУ заміни.
Підняв із мертвих Globo 7010A plus за доломогою жтагу.Почав прошиватися через ком порт.Заливав різні дампи від Globo 7010A.Прошивка проходить гладко як має бути але при включенні після прошивки на табло висвічується ASH a тюнер мовчить.Бут заливав теж від 7010А.Порадьте що з тим робити.
У мене така проблема вже на другому тюнері.. Після прошивки на табло ASH,  після чого роблю перезагрузку тюнера і все стає на свої місця...
« Останнє редагування: 15:34:32, 12 Листопад 2011 від Дядя Миша »
Доброта-вище всіх якостей.

Відсутній SashaTv

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1067
  • Рейтинг: +1571/-0
Globo 7010A plus проблема АSH
« Відповідь #5 : 16:10:24, 12 Листопад 2011 »
Версія boot немає стосунку до ASH.Пропаяти або /від результату/-замінити ОЗУ.
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

 

Globo 7010cx "вмер"

Автор qvestyaraРозділ 7010CR

Відповідей: 16
Переглядів: 7469
Остання відповідь 18:08:10, 15 Квітень 2010
від ora11
GLOBO 5000 в б/ж на виході "ноль"

Автор SatElit_in_RogРозділ Питання пов'язані з ремонтом

Відповідей: 7
Переглядів: 2806
Остання відповідь 14:00:12, 18 Червень 2011
від SatElit_in_Rog
Куплю пульт до Globo HD TS 9600 (Opticum HD TS 9600)

Автор barsРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 1
Переглядів: 2848
Остання відповідь 17:47:18, 28 Червень 2012
від valik55
Реанімація приймачів Globo 7010,7100, Openfox 7010

Автор bodyanРозділ Інструкції для Globo 7010, 7100

Відповідей: 0
Переглядів: 5560
Остання відповідь 15:38:05, 18 Серпень 2008
від bodyan
Софти(Офіційні софти, БЕЗ ОБГОВОРЕННЯ). Globo 4100c

Автор gotsanyukРозділ 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Відповідей: 10
Переглядів: 8931
Остання відповідь 09:38:37, 29 Липень 2015
від bodyan