Автор Тема: DiSeqС-DiSeqС  (Прочитано 2993 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній eziccc

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 63
  • Рейтинг: +5/-0
DiSeqС-DiSeqС
« : 12:00:29, 01 Червень 2009 »
Якщо підключити до кабеля, в якому вже є 4 конвертори з іншого боку інший дісек - то на його "портах" будуть ті ж самі супутники???

Відсутній slavon

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3677
  • Рейтинг: +4715/-21
  • Слава Героям ОУН-УПА
DiSeqС-DiSeqС
« Відповідь #1 : 12:22:14, 01 Червень 2009 »
Якщо мова йде про каскадування дісіків то відразу після приймача ставиться дісік який процює по протоколу 1.1 (1.2), а потім звичайний 4 портовий 1.0
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Відсутній eziccc

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 63
  • Рейтинг: +5/-0
DiSeqС-DiSeqС
« Відповідь #2 : 12:28:55, 01 Червень 2009 »
?? хм....не поняв.... просто треба від головки розвести сигнал на 2 тюнера, але ще один кабель кидать не хочецця, то я беру конвертор з двома виходами і завожу на дісек, а потім біля тюнерів ще один - можливо таке???

Відсутній slavon

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3677
  • Рейтинг: +4715/-21
  • Слава Героям ОУН-УПА
DiSeqС-DiSeqС
« Відповідь #3 : 12:31:20, 01 Червень 2009 »
Ні !!! Прийдеться тягнути другого кабеля і відповідно ставити другого дісіка !!!
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Відсутній bsazp

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 17
  • Рейтинг: +0/-0
DiSeqС-DiSeqС
« Відповідь #4 : 15:01:42, 01 Червень 2009 »
до рiзних тюнерiв у нас продають рiзнi DiSeqС 1.1
до OpenBox та Globo окремо
0.9 4+1+5+13  0.9 75+90  0.9 36+39   Orton4100c   OpenBox F500   Eurosat 8004   Technosat TH-7200 PVR I

Відсутній bv

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 65
  • Рейтинг: +21/-0
DiSeqС-DiSeqС
« Відповідь #5 : 16:18:56, 13 Грудень 2009 »
Доброго дня підскажітьбудласка у мене стоїть Сириус+Амос+ХотБьорд і окремо стоїть ABS сьогодні я поставив ще ямал на 90 як мені цю антену підключити я купив перемикач на 12в а там провід іде як на тюльпан а у мене Samsung 300v і там не має вихода на тюльпан тільки на скарт є ще один дайсік на 4 входа і не можу понять як підключити .. Дякую за ранше
4100с 4+5+13 36 +75....

Відсутній hmura

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1973
  • Рейтинг: +2966/-0
DiSeqС-DiSeqС
« Відповідь #6 : 16:28:50, 13 Грудень 2009 »
Птрібно DiSeqС 1.1 Тільки я не памятаю чи Samsung 300v працює з тим протоколом, або ABS і Ямал зєднати в один кабель там все що треба іде в вертикальній поляризації повинно би прцювати.
GI S8895 Vu+ Uno (INDB v3a by nikolasi mod by sp19636462), Strong SRT DM2100, Mabo 1.2 (95°East - 30°West ,Ku+Ku cyr.+C), LG 42LM660T .

Відсутній bv

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 65
  • Рейтинг: +21/-0
DiSeqС-DiSeqС
« Відповідь #7 : 16:39:13, 13 Грудень 2009 »
а як їх можна зєднати в один
4100с 4+5+13 36 +75....

Відсутній hmura

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1973
  • Рейтинг: +2966/-0
DiSeqС-DiSeqС
« Відповідь #8 : 16:45:18, 13 Грудень 2009 »
Відправив в особисті
GI S8895 Vu+ Uno (INDB v3a by nikolasi mod by sp19636462), Strong SRT DM2100, Mabo 1.2 (95°East - 30°West ,Ku+Ku cyr.+C), LG 42LM660T .

Відсутній lwm

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 114
  • Рейтинг: +45/-0
DiSeqС-DiSeqС
« Відповідь #9 : 18:30:09, 13 Грудень 2009 »
аби ще й мені в особисті

Відсутній hmura

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1973
  • Рейтинг: +2966/-0
DiSeqС-DiSeqС
« Відповідь #10 : 19:05:17, 13 Грудень 2009 »
Купуєш тройнік типу як зєднувач кабелю тільки на 3 входи не путай із сплітером дісек 4й порт зєднуєш кабелем до тройніка потім робиш розгалуження на ABS i Ямал в приймачі  на ABS i Ямал виставляєш 4й порт.
GI S8895 Vu+ Uno (INDB v3a by nikolasi mod by sp19636462), Strong SRT DM2100, Mabo 1.2 (95°East - 30°West ,Ku+Ku cyr.+C), LG 42LM660T .

Відсутній tosat

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 1471
  • Рейтинг: +1810/-1
  • Що може бути краще дріма - тільки Дрім HD...
DiSeqС-DiSeqС
« Відповідь #11 : 08:25:57, 14 Грудень 2009 »
у мене стоїть Сириус+Амос+ХотБьорд і окремо стоїть ABS сьогодні я поставив ще ямал на 90 як мені цю антену підключити я купив перемикач на 12в а там провід іде як на тюльпан а у мене Samsung 300v і там не має вихода на тюльпан є ще один дайсік на 4 входа і не можу понять як підключити
Саме простіше до твого переключателя 0-12 підключити блок живлення від "польскої" антени і при його ввімкненні буде переключати твій Ямал.
Крім того можна ще купити програмуємий дісек 1.1 який потрібно перепрограмувати щоб він підтримував 1.0 та mini A, mini B ( в моєму дісеку SW101D режим 3), є ще дешеві 8 входові (Ратек)...
Удачі !
Dreambox 8000 HD PVR, Toroidal T90 39.0,31.5,28.2,23.5,19.2,13.0,9.0,4.8 East - 0.8,4.0 West
90-75-40(C-band)-36-13-4.8(East)-4.8(West)

Відсутній bv

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 65
  • Рейтинг: +21/-0
DiSeqС-DiSeqС
« Відповідь #12 : 18:34:11, 15 Грудень 2009 »
Попробував я зєднати АВС із Ямалон не вийшло тіки приєдную ямал він івключяється а авс вимикається я поставив на верх дайсік той шо був у мене ще один в запасі і шо вийшло я зєднав 75 +90 і вивів на той дайсік там де 4+5+13 при включені любого з цих 4,5,13 я включу 90 а потім з 90 на 75 по другому пише на оцих двох 75,90 нет сигнала  ... а підскажіть будь ласка в мене на переключателі 12в виход під тюльпан де там мінус а де плюс куди який кабиль підєднате  до блока живленя з "Польської" антени Дякую
4100с 4+5+13 36 +75....

Відсутній fox-taras

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 468
  • Рейтинг: +2606/-6
DiSeqС-DiSeqС
« Відповідь #13 : 18:41:51, 15 Грудень 2009 »
В тюнері ззаду є 4 фішки кольорових  чорна це і є 12 вольт
телефон-0501507602
skype- fox-taras
гуртова продаж супутникового обладнання

Відсутній fox-taras

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 468
  • Рейтинг: +2606/-6
DiSeqС-DiSeqС
« Відповідь #14 : 18:45:28, 15 Грудень 2009 »
В тюнері ззаду є 4 фішки кольорових  чорна це і є 12 вольт
І ще в самому тюнері в настройках треба включити 0.12вольт щоб вони ті 12 вольт поступали на ту чорну фішку.
телефон-0501507602
skype- fox-taras
гуртова продаж супутникового обладнання

 

Samsung 9500CI та 8 портовий DiSeqС.

Автор kapitoshkaРозділ Samsung DSR-9500

Відповідей: 1
Переглядів: 1010
Остання відповідь 16:41:34, 17 Квітень 2010
від VovanU