Автор Тема: DiSeqС-DiSeqС  (Прочитано 3146 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній bv

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 65
  • Рейтинг: +21/-0
DiSeqС-DiSeqС
« Відповідь #15 : 19:42:52, 15 Грудень 2009 »
у мене не має виходу у мене тільки на скарт Самсунг 300 а де там в тюнері переключити на 12в Дякую
4100с 4+5+13 36 +75....

Відсутній hmura

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1972
  • Рейтинг: +2967/-0
DiSeqС-DiSeqС
« Відповідь #16 : 20:11:50, 15 Грудень 2009 »
Центральний + екран -
В тому ресi 0/12 немаэ
« Останнє редагування: 20:14:21, 15 Грудень 2009 від hmura »
GI S8895 Vu+ Uno (INDB v3a by nikolasi mod by sp19636462), Strong SRT DM2100, Mabo 1.2 (95°East - 30°West ,Ku+Ku cyr.+C), LG 42LM660T .

Відсутній nico2

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 952
  • Рейтинг: +1050/-13
DiSeqС-DiSeqС
« Відповідь #17 : 20:15:13, 15 Грудень 2009 »
В тюльпані зовнішній контакт --12В внутрішній +12В так як на виході польского блоку де підьеднується кабель який іде до антени ,коли є живлення працює один нема другий і маєш восьмивиходовий дайсік який підтримує будь який тюнер

Відсутній bv

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 65
  • Рейтинг: +21/-0
DiSeqС-DiSeqС
« Відповідь #18 : 20:37:15, 15 Грудень 2009 »
Дякую велике завтра попробую одпишуся *-I
4100с 4+5+13 36 +75....

Відсутній beretta_rez

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 21
  • Рейтинг: +26/-1
DiSeqС-DiSeqС
« Відповідь #19 : 15:37:05, 18 Травень 2010 »
дуже цікава статя про DiseqC і як їх можна підключити

Відсутній bv

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 65
  • Рейтинг: +21/-0
DiSeqС-DiSeqС
« Відповідь #20 : 21:26:44, 18 Травень 2010 »
дуже цікава статя про DiseqC і як їх можна підключити

фото щось не видно
4100с 4+5+13 36 +75....

Відсутній beretta_rez

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 21
  • Рейтинг: +26/-1
DiSeqС-DiSeqС
« Відповідь #21 : 06:42:59, 19 Травень 2010 »
помилочка вийшла додаю

Відсутній iv3853

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 70
  • Рейтинг: +141/-0
DiSeqС-DiSeqС
« Відповідь #22 : 13:50:29, 27 Вересень 2010 »
а можна поставити на одну антену 36е+39е+53е+75е ???????????
Мої ресiвери: Globo 7010CR, Orton 4050c
Мої супутники: 4W, 4.8E, 13E

Відсутній iv3853

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 70
  • Рейтинг: +141/-0
DiSeqС-DiSeqС
« Відповідь #23 : 13:52:56, 27 Вересень 2010 »
або як найкраще пiдвести до одного реса одним кабелем 4w 5е 13е 36е 39е 53е 75е ????????????
Мої ресiвери: Globo 7010CR, Orton 4050c
Мої супутники: 4W, 4.8E, 13E

Відсутній Ігор Горбусь

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 2904
  • Рейтинг: +2895/-13
DiSeqС-DiSeqС
« Відповідь #24 : 14:12:31, 27 Вересень 2010 »
Ставити дісек на вісім входів , або переключатель дісеків 0 - 12 вольт !
Це моя власна думка , і я в ній можу помилятись !

Відсутній oleh61

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1047
  • Рейтинг: +821/-6
  • Я тут,але мене не видно (Бурштин)
DiSeqС-DiSeqС
« Відповідь #25 : 14:32:27, 27 Вересень 2010 »
або дісек 1.1 ,а до його входiв чотири - 1.0  *oohaa*-у мене так !
« Останнє редагування: 14:42:31, 27 Вересень 2010 від oleh61 »
GI 8180 ! Samsung UE40J ! Samsung 5.1CH ! DiSEgS 8х1-75E+46Е+36E+31Е+13E+5E+4W ! TL-841ND ! W 7х64; SS 2 TV PVR;Samsung(23")

Відсутній lwm

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 114
  • Рейтинг: +45/-0
DiSeqС-DiSeqС
« Відповідь #26 : 17:31:37, 27 Вересень 2010 »
а хіба  Globo 7010CR та Orton 4050c підримують проотокол 1.1?

Відсутній zloj vitos

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 643
  • Рейтинг: +358/-23
DiSeqС-DiSeqС
« Відповідь #27 : 18:50:41, 27 Вересень 2010 »
Звісно підтримують,Якщо проблеми з 1.1 то багато дісеків підтримують ще й протокол1.2,можно по ньому.

Відсутній carder

  • Китайський насяльніка
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 529
  • Рейтинг: +319/-3
  • Використання ядерної зброї, призведе до кніця!
DiSeqС-DiSeqС
« Відповідь #28 : 18:53:58, 27 Вересень 2010 »
В мене стоїть 8-ми портовий 1,1 питань нема працює справно!
Всі питання  до мене по контактам:
067-736-40-56
099-351-15-63
Вирішимо будь які питання !

Відсутній дядя Міша

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1073
  • Рейтинг: +3845/-10
  • Івано-Франківська обл
DiSeqС-DiSeqС
« Відповідь #29 : 18:54:25, 27 Вересень 2010 »
або дісек 1.1 ,а до його входiв чотири - 1.0  *oohaa* -у мене так !
oleh 61, дайте будь ласка пояснення,, як буде виглядати таке підключення?  чи будуть працювати інші тюнера які не підтримують дісеки в протоколі 1.1?за виключенням Опенбоксів, бо у мене така сама ситуація була коли я купив дісек на 6 входів в протоколі 1.1 для своїх Опенбоксів х-540, 800, 810, а коли навчився прошивати ,то не міг підставити інший тюнер який не підтримував протоколу 1.1. Але в даному випадку, тут ситуація трохи інакша -до дісека в протоколі 1.1 підєднані дісеки в протоколі 1.0.У вас який приймач?Таке підключення як у вас, дає більше можливостей, чим ч-з комутатор 12в. У мене 5 тарілок з використанням комутатора 12в,одну тарілку на THORI тримаю напряму(перевтикаю кабель у тюнері)
« Останнє редагування: 18:57:33, 27 Вересень 2010 від Дядя Миша »
Доброта-вище всіх якостей.

 

Samsung 9500CI та 8 портовий DiSeqС.

Автор kapitoshkaРозділ Samsung DSR-9500

Відповідей: 1
Переглядів: 1036
Остання відповідь 16:41:34, 17 Квітень 2010
від VovanU