Автор Тема: DiSeqС-DiSeqС  (Прочитано 3172 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній lwm

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 114
  • Рейтинг: +45/-0
DiSeqС-DiSeqС
« Відповідь #30 : 19:37:50, 27 Вересень 2010 »
Звісно підтримують,Якщо проблеми з 1.1 то багато дісеків підтримують ще й протокол1.2,можно по ньому.
Щось  не те ,або я чогось не розумію.1.0 та1.2 4050 бачать, а от 1.1-це дуже жирно для цього реса.

Відсутній slavon

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3731
  • Рейтинг: +4749/-35
  • Слава Героям ОУН-УПА
DiSeqС-DiSeqС
« Відповідь #31 : 07:20:16, 28 Вересень 2010 »
Цитувати
чи будуть працювати інші тюнера які не підтримують дісеки в протоколі 1.1?за виключенням Опенбоксів, бо у мене така сама ситуація була коли я купив дісек на 6 входів в протоколі 1.1 для своїх Опенбоксів х-540, 800, 810, а коли навчився прошивати ,то не міг підставити інший тюнер який не підтримував протоколу 1.1.
Інші тюнера будуть працювати по протоколу 1.2 без праблем, в тому числі і в режимі "каскадування" дісіків
Цитувати
Але в даному випадку, тут ситуація трохи інакша -до дісека в протоколі 1.1 підєднані дісеки в протоколі 1.0.
по схемі приймач - дісік 1.1 (1.2) - n-число дісіків 1.0 - конвертори  ca.,
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Відсутній дядя Міша

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1073
  • Рейтинг: +3845/-10
  • Івано-Франківська обл
DiSeqС-DiSeqС
« Відповідь #32 : 07:46:10, 28 Вересень 2010 »
slavon, теоретично то все то так, от звільнюся від цих осінніх робіт, перекручу все так як ви радите, результат обовязково відпишу.
Доброта-вище всіх якостей.

Відсутній slavon

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3731
  • Рейтинг: +4749/-35
  • Слава Героям ОУН-УПА
DiSeqС-DiSeqС
« Відповідь #33 : 09:17:27, 28 Вересень 2010 »
Дядя Миша А тут перевіряти нічого, все давно перевірено і працює. По протоколу 1.1 (1.2), без каскадування практично всі тюнера, починаючи від Аріонподібних та старих Глобо 3000-6000, в режимі "каскадування" також, винятки можуть становити приймачи ПЗ яких не підтримує "каскадування " (подвійне відсилання команд), але на сьогоднішній день ще треба дуже пошукати щоб знайти такий приймач, хіба що, один з них, це вієбіженівський стронг,
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Відсутній zloj vitos

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 643
  • Рейтинг: +358/-23
DiSeqС-DiSeqС
« Відповідь #34 : 10:19:04, 28 Вересень 2010 »
Цитувати
Але в даному випадку, тут ситуація трохи інакша -до дісека в протоколі 1.1 підєднані дісеки в протоколі 1.0.
В Опенах,наскільки я знаю було навпаки каскадування-спочатку 1.0,а потім 1.1 до головок(8хх серія).
« Останнє редагування: 10:21:19, 28 Вересень 2010 від zloj vitos »

Відсутній slavon

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3731
  • Рейтинг: +4749/-35
  • Слава Героям ОУН-УПА
DiSeqС-DiSeqС
« Відповідь #35 : 11:06:30, 28 Вересень 2010 »
Цитувати
В Опенах,наскільки я знаю було навпаки каскадування-спочатку 1.0,а потім 1.1 до головок(8хх серія).
Так працювати не буде, тому що Дісіки 1.0 (2.0) не вміють  повторювати (пропускати) команду для дісіку, який йде за ним. Єдиний і правельний варіант такої комутації
Цитувати
по схемі приймач - дісік 1.1 (1.2) - n-число дісіків 1.0 - конвертори 
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Відсутній дядя Міша

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1073
  • Рейтинг: +3845/-10
  • Івано-Франківська обл
DiSeqС-DiSeqС
« Відповідь #36 : 12:18:36, 28 Вересень 2010 »
 slavon, щось наподобі такого, взяв з нашого форума. Вибачте за дублювання, більше не буду.  
« Останнє редагування: 12:23:43, 28 Вересень 2010 від Дядя Миша »
Доброта-вище всіх якостей.

Відсутній CALINA

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 8
  • Рейтинг: +1/-0
DiSeqС-DiSeqС
« Відповідь #37 : 10:45:23, 09 Жовтень 2010 »
Підскажіть, хто в курсі. Сам зробив перемикач 0/12 в корпусі дайсіка на базі реле РЄС55А, Стартрек 55Х, Сіріус,хотберд,Амос,ЛМ на одному дісеку, на другому 36гр. і планую ще щось в майбутньому. Коли включив 12 вольт на перший дісек, то деякі канали з хотберда не працюють /11013, 11034/ пише нема сигналу а всі інші ок. Перекчючив 12 в на 2 дісек - все ок з 1 дісека а деякі канали з 36 гр. не працюють. По одному дісеку працює все ок. Мої версії- можливо реле вносить похибку в частоту. У кого які будуть думки з цього приводу? Може реле підібрати інше? Дякую.

Відсутній oleh61

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1047
  • Рейтинг: +821/-6
  • Я тут,але мене не видно (Бурштин)
DiSeqС-DiSeqС
« Відповідь #38 : 20:15:53, 09 Жовтень 2010 »
скоріше за все -затухання (втрата) сигналу на контактах реле.рекомендуються вч реле,або такі реле-
« Останнє редагування: 20:30:25, 09 Жовтень 2010 від oleh61 »
GI 8180 ! Samsung UE40J ! Samsung 5.1CH ! DiSEgS 8х1-75E+46Е+36E+31Е+13E+5E+4W ! TL-841ND ! W 7х64; SS 2 TV PVR;Samsung(23")

Відсутній vo777va

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 2
  • Рейтинг: +0/-0
DiSeqС-DiSeqС
« Відповідь #39 : 09:35:40, 30 Січень 2012 »
Добрий день,хто підкаже як перевірити чи справний disegc 8in1 непідключаючи до тюнера,дякую

Відсутній snikers

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 227
  • Рейтинг: +25/-8
DiSeqС-DiSeqС
« Відповідь #40 : 09:38:32, 30 Січень 2012 »
Цікаве питання а нащо він потрібен якщо він не буде підключений до тюнера? Покласти на рельси від поїзда. :2funny:

Відсутній slavon

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3731
  • Рейтинг: +4749/-35
  • Слава Героям ОУН-УПА
DiSeqС-DiSeqС
« Відповідь #41 : 09:40:25, 30 Січень 2012 »
vo777va ніяк
Кожен такий дісік має гарантію, і Ви можете повернути його без питань продавцю на протязі 2 тижнів після покупки, та по гарантії на протязі всього періоду гарантії...
Доречі деякі тюнера досить капризні і один і той же 8 портовий дісік 1,1/1,2 на одному з тюнерів може працювати ідеально, на іншому посередньо, а на 3  взагалі не працювати...
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Відсутній vo777va

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 2
  • Рейтинг: +0/-0
DiSeqС-DiSeqС
« Відповідь #42 : 09:58:10, 30 Січень 2012 »
тоді інакше запитання,якщо підключити Disegc 8/1 до тюнера то на виходах(LNB) повинна бути напруга.

Відсутній snikers

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 227
  • Рейтинг: +25/-8
DiSeqС-DiSeqС
« Відповідь #43 : 10:06:03, 30 Січень 2012 »
Звичайно і можеш лампочку взяти на 6 вольт при перемиканні на тюнері повинна загаратись.

Відсутній NAZAR

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 307
  • Рейтинг: +130/-14
  • Скажи-що шукаєш в Інтернеті-і я скажу-хто ти.
DiSeqС-DiSeqС
« Відповідь #44 : 10:47:00, 30 Січень 2012 »
Звичайно і можеш лампочку взяти на 6 вольт при перемиканні на тюнері повинна загаратись.
На які 6 вольт??? grabliна виході 13 або 18 вольт.Я використовую 26в 100мА.Прикріпив до "швидкого" Ф-роз"єму.Зробив таких 4 штуки-відразу щоб на 4 вихода-чудова перевірка перемикання живлення під нагрузкою.
Замало знайти своє місце в житті-треба знайти його першим!

 

Samsung 9500CI та 8 портовий DiSeqС.

Автор kapitoshkaРозділ Samsung DSR-9500

Відповідей: 1
Переглядів: 1040
Остання відповідь 16:41:34, 17 Квітень 2010
від VovanU