Технічний відділ > Практика встановлення антен.
ABS 75 градус (тонкощі настройки)
apafioz:
ВСІ ТІ ХТО РАДИТЬ ПЕРЕВЕРТАТИ КРІПЛЕННЯ ВЕРХ ДРИГОМ!!!!!!
Це характерно лише для західної україни, а всім хто живе в центральній та насході нічого перевертати не потрібно!!!!!!! Тут антена дивиться навіть трохи в гору. Я сам ставив в Дніпрі, перевертав кріплення і нічого, поки не вернув все як5 має бути! Успіхів!!!
Android-80:
Приходить вчора до мене чоловік і каже, що в нього не виходить поставити 75Е, вони з сусідом грались два дні і нічого не вийшло. Подумали, що сигнал не проходить і вирішили ставити на 53Е. Про те, що кріплення потрібно перевертати, то вони начитались в інтернеті ще до тої установки. :-Р Потім спитав чи сильно повинна тарілка на 53Е нахилятись до низу?
Я запитав в того чоловіка чи він вчив географію??? Він сказав, що супутники висять на півдні,-значить про геостаціонарну орбіту тяму має. Після того я вийшов на двір з GPS і оприділив широту і довготу(то зробив для чоловіка, бо ці дані я пам"ятаю :2funny:). Отож пояснив йому, що найвищий супутник для нашого регіону 29Е(це довгота мого регіону).,намалював геостаціонарну орбіту на листку паперу і підписав той найвищий супутник, а 5Е і 53Е намалював на одній висоті. Той хлоп незрозумів і я написав пару цифр 53-29=29-5, з цього бачимо, що в мому регіоні 5Е і 53Е висять на одній висоті, тобто тарілка на 53Е має ту саму елевацію, шо й 5Е(дракон). Той хлоп сказав що передзвонить і взяв візитку. Напевно вчора знов бавився. O0 А сьогодні дзвонить, щоб приїхали і налаштували, звісно, що за це йому прийдеться заплатити за налаштування 150 грн. :2funny:
ЗІ. Для тих хто має елементарні знання(знає принцип роботи) налаштує тарілку без проблем, а хто думає, що налаштувати тарілку просто і починає нею "маслати" у всі сторони безрезультатно, тобто потім лишень розумає, що не все так просто як здається. От вам і горе-майстри...
SashaTv:
Це відносно перевертати чи ні.Бувають нюанси,залежить від рівності опори кріплення.Наприклад,якщо зварювальник зварив "криве" кріплення-то в Дніпрі потрібно,а для Західної України непотрібно.
ekstrim_hx:
--- Цитата: Ігор Горбусь від 05:56:27, 04 Червня 2010 ---У мене правда стоїть у центрі 80-тий градус , і тарілка 110 см , але це майже одно і то саме !
Коротше ось фотки ! Зверни ще увагу як повернуті головки , погоди тобі та удачі !!!
http://s2.postimage.org/CdIzi-8baaf6bd671eb32ba390eb38cfe0f923.jpg
http://s3.postimage.org/fI28J-8baaf6bd671eb32ba390eb38cfe0f923.jpg
--- End quote ---
дякую за фото, буду зараз експерементувати
дядя Міша:
У мене є друг о котрого сестра живе у Сумський обл, то там тарілка на 75* має бути паралельно вертикальної осі кронштейна(труби),головка перекручена 30-40*на Заході, як уже було сказано. Я знаходив 75* на тарілку 60см без проблем ,але окремі канали "пролітали".
Навігація
Go to full version