Технічний відділ > Практика встановлення антен.

ABS 75 градус (тонкощі настройки)

(1/15) > >>

andrey:
товарші допоможіть підкажіть можливо є якісь тонкощі в настройці... прокрутив сьогодні 2 години таріль і не можу знайти того абсата. ловив тюнером опенбокс 820 там були прописані канали ставав на канал включав шкалу рівня сигналу і шукав... не нашов нічого навіть ні каплі сигналу. потім шукав частоти в інеті... прописував і теж нічого не найшов. кабель на пряму до тюнера. головка твін ОРТОН (преміум ортон) підкажіть хто має опена яка частота точно і шб самий сильний був сигнал. я з Волинської обл. м.Нововолинськ.  тарілка розміром приблизно 65 см по ширині  72 по висоті. (може за мала.?) але б хоч трохи проц сигналу ловила а то нічого. головка робоча ( наставляв на астру показує.) шо .? і в чому ше шукати причину. на той 75 гр. тарілка дивитися має трохи в землю? для чого це.? ше просто брав знімав тарілку з кріплення  і в руках гнув крутив  нічого не дало.

Ogirok:
Відносно сіріуса на схід градусів 85 крутани зеркало.
Головку розверни градусів 45 східніше (вліво) відносно вертикальної осі!!!
Труба з головкою градусів 5 вище  від горизонту.

Супутник дуже низько, наприклад над Львовом 15,6 градусів над горизонтом.

andrey:
завтра попробую на дебоксі шукати може там шо краще буде... який транспондер  самий сильніший щоб його шукати. тарілка така як в мене піде по розмірам.? я в с.Литовеж бачив таку приблизно може й чуть трохи меншу. правда не знаю як там з сигналом в того чоловіка...
Головку розверни градусів 45 східніше (вліво) відносно вертикальної осі!!!  це як я зрозумів  взяти її за низ і той низ тягнути в ліву сторону. проти часвої стрілки.?

jvpx:
Звичайно,розмір Вашої тарілки трохи замалий для впевненого прийому з супутника АВС-1 75гр.Хоча при точній настройці на транспондерах із симв.швидкістю-22000 сигнал таки можна впіймати.
Першим ділом перекиньте вузол кріплення тарілки до опори навпаки,щоб можна було зафіксувати її в положенні,коли "гусак" ("лижа") буде знаходитись майже паралельно землі.
Крім того,сила сигналу значно зростає при повороті головки в кріпленні по годинниковій стрілці на 30-60град.
Для настройки я б усе ж рекомендував використовувати тюнера Ferguson або Globo.Як на мене опени і дебокси трохи "тормозять".

Astronomy:
andrey!на Dbox2 ви точно не настроєте, пробуйте на опені там реальніше

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version