Технічний відділ > Практика встановлення антен.

ABS 75 градус (тонкощі настройки)

<< < (12/15) > >>

ekstrim_hx:

--- Цитата: Ігор Горбусь від 19:59:24, 03 Червня 2010 ---І не одного ! Просто під мною міг би дах завалитися !!!  O0 
Як що обрій дозволяє , і нема ніяких перешкод , і антена
опускається до низу у землю то повино зловитись !
Ти на яку тарілку ловиш 75-тий  , який діаметер ?
Регуліровочне кріплення у верх ногами обернув ?

--- End quote ---

антена харківська 95 см головка інверто  тюнер 9600 HD
і ще з даху до дісека 40 метрів там стоять ще 2 антени
не знаю чи часом сигнал не губиться
проживаю на сихові в районі села Зубра , 10поверховий панельний дім
 з антеною по даху гуляю, перешкод вроді немає  , от кріплення забув перевернути
прошу підказати на який канал краще ловити(тобто який трансподер) відпустка закінчується а супутник так і не ловиться

Ігор Горбусь:
Пробуй 12518 V 22000 , ДТВ+2 , там сигнал чуть кращий !!!
Кріплення переверни обовязково і починай з низу шукати !
Антена повина горизонтальною трубою ( де кріпиться
головка ) дивитися майже в землю !

Завтра з ранку сфотографую та викладу тут фотку  !!!

Ігор Горбусь:
У мене навіть був випадок в Галичі коли одні специ хотілт поставити антену на 75-тий градус на довгу трубу на даху !
Теж крутили її щось зо два дні ! А у них просто трубка антени впиралась в трубу на яку вони її прикріпили ,
і не дозволяла їм нище опустити антену ( мал. 1 ) .Я приїхав , глянув на їхню конструкцію , після чого
прикрутив своє кріплення до стіни будинку і виставив 75-тий градус без проблем ( мал. 2 ) !!!
Врахуй ще це !!!

ekstrim_hx:

--- Цитата: Ігор Горбусь від 23:39:37, 03 Червня 2010 ---У мене навіть був випадок в Галичі коли одні специ хотілт поставити антену на 75-тий градус на довгу трубу на даху !
Теж крутили її щось зо два дні ! А у них просто трубка антени впиралась в трубу на яку вони її прикріпили ,
і не дозволяла їм нище опустити антену ( мал. 1 ) .Я приїхав , глянув на їхню конструкцію , після чого
прикрутив своє кріплення до стіни будинку і виставив 75-тий градус без проблем ( мал. 2 ) !!!
Врахуй ще це !!!

--- End quote ---

у мене гак далеко від стінки, антену можна до низу спокійно опускати,

чекаю на фотки твоєї антени An14

Ігор Горбусь:
У мене правда стоїть у центрі 80-тий градус , і тарілка 110 см , але це майже одно і то саме !
Коротше ось фотки ! Зверни ще увагу як повернуті головки , погоди тобі та удачі !!!

http://s2.postimage.org/CdIzi-8baaf6bd671eb32ba390eb38cfe0f923.jpg
http://s3.postimage.org/fI28J-8baaf6bd671eb32ba390eb38cfe0f923.jpg

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version