Технічний відділ > Практика встановлення антен.
ABS 75 градус (тонкощі настройки)
tosat:
--- Цитата: Android-80 від 08:26:54, 04 Червня 2010 ---
ЗІ. Для тих хто має елементарні знання(знає принцип роботи) налаштує тарілку без проблем, а хто думає, що налаштувати тарілку просто і починає нею "маслати" у всі сторони безрезультатно, тобто потім лишень розумає, що не все так просто як здається. От вам і горе-майстри...
--- End quote ---
Добавлю лише, що тарілку можна і тиждень вертіти.., а позвавши нормального установщика проблема буде моментально вирішена, він зразу подивиться на місці що до чого.., сам не раз приїзджаю поправляти тарілки після горе-установщиків і деколи краще зразу антену в інше місце переставити, ніж купу часу бавитись з настройкою, в результаті і так не отримавши макс. сигналу..
Зі. Пригадав випадок зі свої практики.. :), знайомий базарнік звонить - треба настроїти антену власне на 75Е, (само-собою за відповідну оплату, він вже не радий, що за таку роботу взявся, бо товар пропадає :2funny:, де він його потім подіне..) приїзджаю і бачу: антена велика, 1.10, значить підключаю я все і бачу що верхня шкала (сила сигналу)майже "0", кажу: "міняй головку", а він "та ти що, я нову поставив..", поки він міняв головку я на око виставив азимут та елевацію, що потім навіть нічого не підстроював, бо "якість" по шкалі Опена 800 була 97 %.. Ось такі пироги.. :)
Android-80:
Оффтоп. Іноді люди, не маючи елементарного поняття, можуть встрелити конвектор замість конвертора(головки), а саме смішно, що начитавшись в інтернеті стають розумними і вже знають що таке - гетеростаціонарна орбіта. Млять, іноді то так смішно звучить *oohaa* :o O0 Потім людині підказуєш, що орбіта геостаціонарна :2funny:, а гетеро це переважно гетеросексуали, тобто "натурали", коли чоловіка тягне до жінки і навпаки. *-I
seha:
У мене тарілка зараз стоїть на 80 градусі!!! хочу перестроїти на 75!! підскажіть в яку сторону треба крутити,живу в Полтавській області!
slavon:
Трохи на захід (вправо) і зовсім чуть-чуть догори підняти зеркало
дядя Міша:
--- Цитата: seha від 13:33:18, 04 Червня 2010 ---У мене тарілка зараз стоїть на 80 градусі!!! хочу перестроїти на 75!! підскажіть в яку сторону треба крутити,живу в Полтавській області!
--- End quote ---
Навігація
Go to full version