Технічний відділ > Практика встановлення антен.

ABS 75 градус (тонкощі настройки)

<< < (9/15) > >>

andrey:
на рахунок кабелю ви помиляєтеся... це кабель з міді і центальна жила нормальна і обпльотка вся мідна з дротиків а не така як зараз роблять пару дротиків і фольга... на кабель я не грішу... проблему вирішив сьогоднів просто знову експерементуючи в дебоксі поставив корекцію помилок 8\9 і став сигнал нормальний 80 на дебоксі і найшло ті канали... чого це воно так я не розясню .. алеяк є то є. можливо кому для дебоксів а може дрімбоксів пригодиться. дякую вам всім за поради.
ше є питання  ( можливо не потемі ) які кодовані канали можна з 75 градусу дивитися.? чи ніяких.?

slavon:
Через шуру Viasat Baltic 75E та Радугу !!! Або офіційна підписка на Радугу 80$ на 6 місяців старт, далі 250 рос.р./міс  на наступних півроку !!!

andrey:
ну й ше хотів запитати за той якісний кабель скільки він приблизно коштує за метр. і чи там в обпльотці йде фольга чи суцільна тонка проволка.?( мідна)

sergeny:
На рахунок кабеля.
Ще незаймався профустановками супутникового,як тільки появились польські єфірні сітки спіткнувся на кабельови.На вигляд добротний,мідний.... А по всім діапазоні замісь одного 1+1 - 5 штук і ніодин непоказує нормально.Хоч той же кабель працював до цего на дмв антені. Проста заміна кабеля - і є кіно !!!!
Після того раз двадцять люди спіткались на цему,і виправляли заміною !!!
За більше ніж шість років установок ніразу небрав мідний кабель (хоча і розумію що він краще - але і дорожче),і тільки декілька раз були проблеми з кабелем.Але завжди брав щось покраще,хоч і дорожче на пару доларів.
Таку каку як PCI взяв тільки раз,правда 5 бухт (просто нічого іншого небуло,а ставити треба)
 Плювався....

vadimd:

--- Цитата: andrey від 13:14:53, 21 Травня 2009 ---на рахунок кабелю ви помиляєтеся... це кабель з міді і центальна жила нормальна і обпльотка вся мідна з дротиків а не така як зараз роблять пару дротиків і фольга... на кабель я не грішу... проблему вирішив сьогоднів просто знову експерементуючи в дебоксі поставив корекцію помилок 8\9 і став сигнал нормальний 80 на дебоксі і найшло ті канали... чого це воно так я не розясню .. алеяк є то є. можливо кому для дебоксів а може дрімбоксів пригодиться. дякую вам всім за поради.
ше є питання  ( можливо не потемі ) які кодовані канали можна з 75 градусу дивитися.? чи ніяких.?

--- End quote ---
Це ти помиляєшся. І жила і екран можуть бути і срібні,хоч золоті але це незначить,шо він тебе задовільнить!
  Є таке поняття як частота пропускання... Е гугле там все знайдеш,і зрозуміїш.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version