Технічний відділ > Практика встановлення антен.

ABS 75 градус (тонкощі настройки)

<< < (10/15) > >>

vadimd:

--- Цитата: apafioz від 14:13:36, 18 Травня 2009 ---А в мене тарілка на 75гр не дивиться в низ, а навіть не вертикально стоїть а трішки нахилена вгору!!!!
Це в Дн-кій обл!!!

--- End quote ---
Це залежить від форми тарілки,чим більший оффсет тим більше вниз дивиться,а прямофокусна завжди вверх на супутник. ca.,

alex1972:

--- Цитата: slavon від 11:32:34, 18 Травня 2009 ---...Також добрий приріст сигналу дає поворот конвертора (головки) навколо свєї осі проти годинникової стрілки (якщо дивитися зі сторони зеркала) на 15-20 градусів !!!

--- End quote ---
Трохи не по темі, але питання не варте створювання нової теми. Великого досвіду у встановленнях антен не має, але на рахунку десь 15-20 встановлень є. Вчора попросили встановити "дракона". Так ось не міг добитися якості сигналу, поки не повернув конвертори десь на 10-15 град. проти часової стрілки, якщо дивитись зі сторони конверторів.  Раніше ніколи не приходилось повертати конвертори на ці супутники. Конвертори CosmoSat. Хтось стикався з таким?

Ігор Горбусь:
Постійно повертаю по осі любі головки на любий градус ,
добиваючись максимального сигналу ...............  :2funny:

ekstrim_hx:
Хлопці допоможіть з тим супутником я уже 3 дні парюсь нічого злапати не можу an24

tosat:
поклич нормального установщика та й не мучся.. :), або ще три дня помучся .. та й поклич установщика.. :2funny: :2funny:
Багато розказувати не буду.., просто тонкощів є багато.., так можуть мішати дерева, сусідні будинки.. та й настроювати не так просто ще й в дощ..,  сам був свідком коли установщик Ігора Горбуся пересвердлював три рази кронштейн поки найшли нормальне місце де нічого не мішало..  :)

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version