Технічний відділ > Практика встановлення антен.
ABS 75 градус (тонкощі настройки)
tosat:
Я проживаю в Івано-Франківській обл., але справа в тому, що:
1.По-перше дрім 7000 має занижену чутливість в порівнянні з Опенами..
2.Антенна система в мене досить складна: спочатку від тьюнера кабель йде до полярмоунта, потім вертається на дісек SW101 який розміщений коло 3 тарілок - 75Е, 13-19Е та 5Е-4W, таким чином вносяться затухання за рахунок комутуючих елементів та довжини кабелю..
3.Трошки заступає сусідній будинок, і також як в andrey рельєф місцевості (є горбок), що також вносить свої корективи..та і головка в мене стара, колись ставив привезену з Італії то при слабому дощі показувало, правда вона виявилась з дефектом і прийшлося встановити (тоді ще залізо дорого не коштувало) більшу тарілку...
Клієнтам я встановлюю 90 см (не 85) по Опену сигнал 85-87, при полотні 1.10 добиваюся навіть 97, що позволяє практично дивитися в любу погоду..
Також потрібно врахувати, що супутник російський і відповідно ближче до сходу сигнал сильніший.., щороку літом їзджу до батьків в Черкаську обл., так "Астрою" і італійськими каналами там навіть і не пахне, а в нас вона йде на ура...
sergeny:
Вибачте офф.
У нас прибалтика на 0.9 (0.85,взалежності як хто називає) по оупену 600 (!!!) 50 попугаїв.Це Новоушицький р-н. А от в Хмельницьку,що по прямій приблизно 100 км уже 80-90 попугаїв :o А ось прийшлось ставити в Новоград Волинську а там 99 % :o :o :o
Тому і спитав де проживаєте.
andrey:
вот і вся справа в тому шо купив спеціальльно для 75 градуса нову головку твін ORTON я як не міг в перший денб найти ставив просту головку яку купував 1 рік назад то правда на ній найщов сигнал 28 приблизно а на новій 32 приблизно проценти ...( але то було спочатку і на малій тарілці.) зараз поставив 90 ( 85 ) сигнал сав 60 56 проц. але на дебоксі немає каналів мир дтв. чому. сигнал нормальний. можливо то в дебоксі проблема. хотілося почути тих люденй які мають дебокси і які дивляться 75 градус. як це так вроді норм сигнал а непоказує. шо для того зробити. ( я так бачу шо дебокс коли малий сигнал 30 проц то він його до 60 гнав а зараз як тарілку більшу поставив то до 70 проц. сигнал.) трохи обманює. але настройував по батьковому опену 820... а шо з дебоксом мені робити .? чому він не хоче ловити ту частоту. по кабелю то вроді добрий кабель купував дпвно як в соетські часи нормальна центральна жила та обплетка... хотбірд та астра на ньому йде норм...
sergeny:
Блін... та заміняйте ви той "советский" кабель.На ноьму даже польска сетка нехоче робити...єкономите на дрібницях.
Подруге на цему супутнику багато транспондерів мають корекцію помилок 7/8 ,а це потребує збільшеного сигналу по відношенню до тих де 3/4
tosat:
Кабель точно поміняй.., не потрібно забувати також, що там тільки верхній діапазон, частоти 12 Ггц, а це потребує якісного кабелю, як мін. 660 (для прикладу Finmark).
Навігація
Go to full version