Технічний відділ > Практика встановлення антен.

ABS 75 градус (тонкощі настройки)

<< < (7/15) > >>

andrey:
товариші дякую за підказки за допомогу... я вже налаштував. але ше попробую замінити тарілки місцями в мене є одна 90 а та менша... вот я їх махну туди сюди того шо сигнал маловатий і на дебоксі дешо не находить і деякі канали зупиняються. а на скайстарі йде нормально ( сигнал пише 30 проц.) ну й ше до  опенбокса руки не доходять підєднати  глянути шо він скаже ... ( то мала спить в тій кімнаті то село.) а там я тарілку сфоткав просто так  бо хотів показати чи той пагорб мішає чи ні.... вона не була настроєна так собівисіла... An14

sat-pl:
2andrey
Проблема ваша втому що неправльно виставили головку,кут нахилу має бути набагато більший.
Удачі

andrey:
замінив сьогодні тарілки... поставив 90 на 75 градус сигнал тепер 60  70 проц. але не хоче працювати не дебоксі частота 12640. а на скайстарі працює... я трохи робив зміщення туди сюди але не сканує і сигнал не хоче показувати. там йдуть канали нтв. дтв. шо зробити шоб на дебоксі пішли.?

tosat:
Поміняти на ще більшу... :)
До речі в мене теж колись 90-ка стояла, але після першого дощу замінив на 1.10...
Попробуй, ще коли скануєш канали (особливо низькопотокові, при умові, що тарілка виставлена по мах сигналу) міняти частоту на пару одиниць туда-сюда...
Ще я замітив що нові головки (навіть Євроскай дешевий) мають більший рівень сигналу, ніж ті, що випущені декілька років назад... 
P.S. Проблема може також бути в неякісному кабелі...

sergeny:
tosat а де ви проживаєте ??? Тому що у мене (Хмельницька обл) ніодин клієнт нежаліється якщо на 0.9 в фокусі 75.
У мене самого стоїть 0.9 ще від тої пори як там почали іти драйв,охота і т.д. у відкритому вигляді,причому з фокусом на 80й ,то підриває дуже рідко,причому голови стоять ще шарпи старі.
 А ось про євросати ви праві.При заміні старої голови на євросат сигнал як правило збільшується на пару попугаїв.
 Але остерігайтесь коротких євросатів,які нещодавно появились.Можливо ставити тільки на супутники де немає інтересних транспондерів з низьким сигналом.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version