Технічний відділ > Практика встановлення антен.

ABS 75 градус (тонкощі настройки)

<< < (6/15) > >>

sienya:

--- Цитата: andrey від 07:38:34, 16 Травня 2009 ---я пробував знімати її з кріпленн ставив на підвіконник і крутив вже хилив шо дивилася на землю але нічого не зловив...  ( як що по горизонті нічого не заважає !!! ) це як зрозуміти на якій відстані до антени може шо заважати...? дерев ніяких немає просто є пагорб (трохи підіймається земля горбок.) ось сфоткав. але він далеко я думаю не повинен мішати.

--- End quote ---
Головку ще більше повернути потрібно

sienya:

--- Цитата: nico2 від 10:06:27, 16 Травня 2009 ---Розказую на пальцях,по перше не мішає провірити чи тарілка з головкою робочі,направити на сіріус і зловити для початку наприклад новий канал,впевнившись в роботоспособності системи зняти тарілку з стояка,встановити транспондер 12640 v 22000,поставити тарілку на край балкону або підвіконник і потихеньку опускаючи та піднімаючи вверх вниз повертати на пару градусів доки тарілка не зловить сигнал,само краще це робити з стронгом 60 серії у якого моментально запалюється світлодіод коли він ловить сигнал,або опенбоксом у якого індикатор на весь екран,у тюнерів глобо та їм подібних дуже велика інерційність ,тобто навіть коли є сигнал він ще секунд 30 думає поки зявиться шкала ,тому з ними спіймати практично нереально,якщо все рівно нічого не виходить то потрібно ловити спочатку готбірд,потім астру,потім 39 градус,53 звичайно підставляючи їх транспондери і так поступово точно попадеш в область 75 градусу

--- End quote ---
На ОРТОНі 4100с 75 градус налаштовую без проблем.

slavon:
andrey Основною особливістю налаштування далеких супутників (для мене це 75Е і далі на схід) є те що вони досить низько зноходяться над горизотном і офсетна тарілка повиина дивится вниз, плащина зеркала при цьому нахиленна на 20-25 градусів від вертикалі !!! Щоб закріпити тарілку неодхідно перекинути на 180 градусів її кріплення !!! Також добрий приріст сигналу дає поворот конвертора (головки) навколо свєї осі проти годинникової стрілки (якщо дивитися зі сторони зеркала) на 15-20 градусів !!! 

apafioz:
А в мене тарілка на 75гр не дивиться в низ, а навіть не вертикально стоїть а трішки нахилена вгору!!!!
Це в Дн-кій обл!!!

slavon:
apafioz Ви порівняли, між нами приблизно 1000 км, в мене довгота 24,18 Е широта 49°38'N а у Вас 37°48'E, 48°00'N (коопридинати м.Донецьк) різниця по довготі 13,3 градуса !!!

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version