Технічний відділ > Практика встановлення антен.
ABS 75 градус (тонкощі настройки)
andrey:
так тірілка нахилена в низ трохи і головка перекручена кабеля дивляться на цифру 4 як шо взяти годинник..... погода в нас зараз змарна трохи може це ше впливає... побачу як в сонячну буде ... як ні то поміняю тарілки місцями. ше потім попробую опенбокса підключу замість дебокса побачу шо він скаже. я вот хотів радугу глянути а шось не працює на шірі та шо коли дивишся тоді гроші забираються. дякую за допомогу.
nico2:
Після того як зловив, головку потрібно крутити туди сюди дивлячись на рівень до максимуму сигналу,із-за цього також може не ловити,навіть впливає пересування головки взад ,вперед
andrey:
зрозуміло ваші поради... але як би я мав крила то було б набагато легше..а так кріплення старе від інших так сказати налаштувань. тарілка дивиться задом до мене головка далеко і так її шваброю туди сюди бив... дуже тяжко в моїх умовах з нею поексперементувати... я вот думаю буде час то поміняю місцями велику з малою.... але трохи кріплення переварити треба... але ше одна думка чи варто за пару тих каналів її туди ставити шара в мене чогось не йде на тому шарінгові шо бере гроші коли дивишся... можливо шо є ше якийсь варіант.? але вже грошей зовсім немає. так би купив головку на 36 градус попробував би ше там... але як то кажуть будемо бится до кінця ... бо я такий як візьмуся то або ждоведу до кінця або кину як набридне... :2funny: *-P
VictorZ!:
--- Цитата: andrey від 19:53:48, 17 Травня 2009 ---тарілка дивиться задом до мене головка далеко і так її шваброю туди сюди бив... дуже тяжко в моїх умовах з нею поексперементувати...
--- End quote ---
Шваброю - це круто! :2funny: :2funny:
15-18 каналів нормальних на АБС-1, є що дивитися! Варто того, щоб все- таки настроїти. Якщо кабель дивиться десь на 4-у годину - приблизно так і має бути. Промінь і справді досить вузький. пару міліметрів туди -сюди грають роль. А якщо тяжко експериментувати - попробуй тарілку на мотор поставити і буде тобі щастя !
andrey:
ну це як би багату зарплату мати то можна було б мотор і тюнет кращий і все інше.... а то й так жінка їсть за ті тарілки за інтернет... ( нашо воно потрібне толку з того.) а воно мені подобається. є так би мовити чим час вбити. тих 18 каналів то трохи мало я стільки намучився думав буде більше... ну ше поміняю на більшу тарілку й шару попробую глянути..( це як з фінансами буде видно.). а так дякую всім.
Навігація
Go to full version