Технічний відділ > Практика встановлення антен.
ABS 75 градус (тонкощі настройки)
дядя Міша:
У мене 5 тарілок і всі на трубах.Окремо 75* труба 40мм трохи зігнута вгорі в сторону супутника щоб не перекручувати кріплення.Я на 60-ку ловив сигнал з 75* без проблем хотя місцевість у нас дуже складна\дерева,горби\На днях ставив тарілку 0.9м на 75* одній людині ,на відстані 250-300м від хати високий горб з лісом,знайшов сигнал за пару хвилин.Для установки я приміняю свій тюнер Х-810,телевізор кліента,кусок картона з конфігурацією супутників\компс і тд-є на форумі\інколи сатфіндер\краще без нього бо хапає все підряд\Сумуйте всі поради,зробіть належний висновок-має все получитися.
snikers:
Якщо ти вже маєш слона(кріплення) поверни краба на тарілці тим самим добєшся нахилу тарілки і головку поверни проти часової стрілки о тепер ти спіймаєш 75 .
andrey:
дякую вам за підтримку за допомогу... приїхав з села і взявся за того 75... настроїв... я так зрозумів шо там так би мовити дуже тоненький промінчик 0.5 см в іншу сторону і все сигналу немає... з кріпленням все в порядку навіть запас ше є в низ опускати. тарілка нормальна мені вона подобається на неї сигнал був на хотбірді до 90 проц а на великій 90 см в мене на скайстарі до 80. правда сигнал в мене на деяких 30 проц а на деяких 40 проц. сьогодні вечором хмарно й дощ то може ше й це вплинуло... так шоб багато каналів я не побачив деякі транспондери чомусь зовсім не мають сигналу. ( ті шо були прописані в опенбоксі.) ше один маю запасний варіант поміняти тарілки місцями більшу поставлю на 75 а меншу на хотбірд і астру. *-P
andrey:
підключив сьогодні тюнер дебокс2 на ньому показує сигнал 60 проц але дешо трохи рве картинку... підключив скайстар на ньому сигнал 30 проц картинку не рве ніде з того шо показує. але деякі канали на дебоксі не можу знайти. (2х2 такого не находить ) від чого це може залежити.?
Ігор Горбусь:
За надто мала тарілка , для нормального прийому бажано мати метер десять !!!
Головку по осі у кріпленні нахилив так як вище описано ?
Навігація
Go to full version