Технічний відділ > Практика встановлення антен.

ABS 75 градус (тонкощі настройки)

<< < (3/15) > >>

andrey:
я пробував знімати її з кріпленн ставив на підвіконник і крутив вже хилив шо дивилася на землю але нічого не зловив...  ( як що по горизонті нічого не заважає !!! ) це як зрозуміти на якій відстані до антени може шо заважати...? дерев ніяких немає просто є пагорб (трохи підіймається земля горбок.) ось сфоткав. але він далеко я думаю не повинен мішати.

vadimd:
Купи нову антену  і все получиться. Поперше в тебе зеркало мале,а по друге тобі підказали,що кріплення заважає! А пагорб навряд-чи заважає,хоча? Де це є,-шахтарський чи 15? Скажи номер будинку.

Tasya:
У мене на Старосамбірщині  75 і 80 нормально працює тільки з тарілкою 1.20!

nico2:
Розказую на пальцях,по перше не мішає провірити чи тарілка з головкою робочі,направити на сіріус і зловити для початку наприклад новий канал,впевнившись в роботоспособності системи зняти тарілку з стояка,встановити транспондер 12640 v 22000,поставити тарілку на край балкону або підвіконник і потихеньку опускаючи та піднімаючи вверх вниз повертати на пару градусів доки тарілка не зловить сигнал,само краще це робити з стронгом 60 серії у якого моментально запалюється світлодіод коли він ловить сигнал,або опенбоксом у якого індикатор на весь екран,у тюнерів глобо та їм подібних дуже велика інерційність ,тобто навіть коли є сигнал він ще секунд 30 думає поки зявиться шкала ,тому з ними спіймати практично нереально,якщо все рівно нічого не виходить то потрібно ловити спочатку готбірд,потім астру,потім 39 градус,53 звичайно підставляючи їх транспондери і так поступово точно попадеш в область 75 градусу

stepano:
Набагато легше як nico2 сказав,попробуй з 53 .Пропиши частоту 11044-44950V і спіймай сигнал.Після того простіше спіймати 75

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version