Технічний відділ > Практика встановлення антен.

ABS 75 градус (тонкощі настройки)

<< < (2/15) > >>

nico2:
Звертаю увагу зразу,якщо тарілка стоїть на вертикальній осі ,посивієш не впіймаеш,в землю має дивитися тому що фокус офсетної тарілки направлений не прямо як у збираючої лінзи а десь градусів на тридцять зміщений вверх,тобто з вертикальної осі можна піймати тільки прямофокусною тарілкою,а офсетна так і виходить що дивиться в землю,причому на вертикальній осі вона просто впреться в стояк не дійшовши до 75 градусів орбіти,тому треба гнути трубу ,або просто виставивши транспондер на якому йде нтв попробувати впіймати його з знятою тарілкою,завжди так робив, потім вже є уява як саме потрібно вигнути  стояк,на рахунок розміру якщо в нас на Закарпатті йде без проблем на 85 сантиметрову,то в тебе має йти тим більше,і обовязково покрутити головкою в кріпленні щоб нахил був схожий ніби вона спирається на правий бік

andrey:
в мене за будинком  5 поверховим десь за 100 метрів трохи такий є пагорб...( може він не дає тому лучу пройти.. як шо супутник низько...?) але я лазив на дах то на даху стоїть правда на 2 поверхи вище від мене і трохи більша таріль але не 90... значиль люди дивляться... підкажіть для опена який транспондер взяти може хто дивиться на опені  ... просто знаю шо з дебоксом іопеном трохи бачу різниця в пару цифр.. може це також впливає.. в мене тарілка  якась фірмова  я купив її 3 роки тому фірма ANKARO вот шо цікаво вона менша за мою 90  на 90 в мене йшло раніше на SS2 хот. і астра і на скайстарі  сигнал менший 60 проц.. а на анкоро йшло на дебокс і теж хот. і астра і сигнал 80 проц.
і ше в кума є приблизно 50 см. таріль йому привіз її німець з німеччини... в нього піонер 1330 таріль стоїть в селі а в городі 90 тюнера возить туди сюди... і вот шо не крутили на 50 см таріль ловить більший сигнал чим на ту 90см... село від міста 3 км.

нагадайте ше відмінності між офсетною і прямофокусною антеною.. шось вже не памятаю.. в мене яка.?

andrey:
ось сфоткав свою антену вона не прикручена  то трохи криво вісить... але то таке... вид з заду

andrey:
а це вид з боку ...

Ігор Горбусь:
Брате - тобі труба не дає нище опустити антену !!!
Тому ти і нічого не зловив ! Постав її на звичайне
кріплення та опусти нище антену і зловиш ,
як що по горизонті нічого не заважає !!!

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version