Приймачі DVB-S/S2 > Openbox
OpenBox Made in .....
savsav:
--- Цитата: bad від 18:20:46, 03 Травня 2009 ---savsav я з вами згоден політика сс, мені також не довподоби та й приймачи їхні на мою думку трохи завищена ціна. Але мені продукція подобаеться що не кажіть навіть тільки тому що це наші хлопці, як не як а продукт український та досить не поганий я розумію що до світових брендів їм далеко але для почачатку зовсім не погані апарати!
--- End quote ---
bad,а я не мав на увазі,що продукція Openbox апаратно,чи програмно заслуговує критики(сам володію Power Sky та OpenBox X800).Я казав,що люблять дурити своіх користувачів з обслуговуванням прогр.забезпеченням вже не раз! Та й ще хамять свому користувачу,якій ім дохід в свій час приніс!
Офіційно обіцяли підтримку рік після припинення випуску(липень2008р закінчився випуск Опенів х8*0),коли сталася проблема з прийомом DiGi TV і народ криком кричав ПОМОЖІТЬ,а вони начхали,та і ще пости,архіви своі з прошивками на Х8*0 ліквідували,щоб тільки користувачу своєму не допомогти навіть на перший час з 5.19 прошивкою!!! Добре,що правда на світі є і ЛЮДИ зробили прошивку 5.47! O0 То що вони наші украінські,а поступають,як дійсно СС-ці,то ім це добра не принесе! А я на майбутнє не раз подумаю,чим мені з часом свій парк тюнерів освіжити,якою фірмою! І багато це зробить також! ;)
jocoka:
Підтримую 100% *-P
romireb:
хлопці та ви навіть не розуміете скільки реального бабала фірма СС вклала в виробництво 7** /5** серії
вам всим навіть за 10 років не заробити в купі того скільки СС вклав в програмне забезпечення не ода а десятки тисяч евро ..... там інженери процюють в кореї від фірми -- тої що випускае самі наворочені реси на сьгодні це не аріон повірте мені то марка яка закінчуеться на ......ed .. так у СС є проблеми з маркетингом лінійки .. але то не крадене а от випуск реса в китаї чи індонезіі теж не безкоштовний...
я особисто знайомий з власником СС й знаю які труднощі вони переборюють починаючи з влади нашої рідної та китайських виробників..(там демпінг та клонування це офіційна політика уряду КНР)
назвіть мені хто в Україні iнвестує в виробгицтво ресиверів ? *-P An14
ca.,
Ви хоть розумієте скільки вартує запросити та утримуваит 3 інхинерів з Кореї на Україну .. та оплатити їъхю працю?
а відрядження в Корею одного співробітника?
Арчи®:
--- Цитувати ---так у СС є проблеми з маркетингом лінійки
--- End quote ---
З цим у них якраз і немає проблем, локшина пачками по СНД розлітається :2funny:
romireb:
ну в поняття "маркетинг" ви та я очевидно вкладаємо різний зміст ...
але хтось купує ланос а хтось бентлі ca.,
Навігація
Go to full version