Приймачі DVB-S/S2 > Openbox

OpenBox Made in .....

<< < (6/6)

romireb:

--- Цитувати --- *-P можливо зараз корейці,но не в тому суть!
--- End quote ---
  ось як раз в тому й суть.....  тільки в тому і не в чомусь іншому ....не вірите мені запитайте Щега,,,,,,,ва.. ca.,

бо якби це була наша украї O0нська команда .. то  витрат булоб у 10 раз менше.... тепер навіть не корейці задарма працюють тільки на  1% від  можливості ....я вів мову про 500/700 лінійку а  вона  по  залізу та софту зовсім інша .....300-800 серія це к ;)ласика й вона  вже відпочиває...але  є ентузіасти  що ще пишуть софт але нон паблік ....бо ковбаса затовстою не буває.....

stepan_kv:
Споживача це не повинно взагалі хвилювати, хто там пише, як і за скільки. Йому потрібний товар належної якості, доступний за ціною і з нормальною техпідтримкою. Нажаль тут ситуація зовсім інша. Для прикладу, кому потрібний технологічно застарілий Опен 790 за такі гроші (і не відомо, що буде за рік з софтами до нього), коли є Оптікум HD, який коштує так само, якщо не менше і можливості і функціональність набагато  більша?

tosat:
Цілком погоджуюся з stepan_kv , пам"ятаю ще на виставці ЕЕБС 2007 року я цікавився, що у СС в перспективі по ХДТВ - сказали, що це зараз неактуально, бо мало кого цікавить, чіпи для ХДТВ дорогі і як бачимо вони прогадали..
Взагалі-то в мене таке враження, що в них від розробки нових моделей до їх випуску проходить не менше року.В умовах нинішнього ринку це явно забагато, той же Оптікум поляки зробили скоріше.. про порівняння можливостей та ціни їхнього 790 Опена та Оптікума 9500 я взагалі мовчу..

romireb:

--- Цитувати ---Цілком погоджуюся з stepan_kv , пам"ятаю ще на виставці ЕЕБС 2007 року я цікавився, що у СС в перспективі по ХДТВ - сказали, що це зараз неактуально, бо мало кого цікавить, чіпи для ХДТВ дорогі і як бачимо вони прогадали..
--- End quote ---

саме це я й мав на увазі коли говорив про недоліки маркетингу ...на жаль оптикум випередив опен 770/790..... ;) на  1000 метрів ..хоча в ньому прошивка дубова та убога в оптикумі  але вони взяли свое хардом та юзабільністю... операційністю та потягом до нового ... O0 але все одно особисто мені  так бракуэ людського меню в оптикумі а вопені 7** бракує юзабіліті  9500 - го трактора ... ось так і маюсь з трьома  3 пультами .. :( :2funny: :2funny: :2funny:

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[*] Попередня сторінка

Go to full version