Приймачі DVB-S/S2 > Openbox

OpenBox Made in .....

<< < (5/6) > >>

Арчи®:
 O0 ca.,

Astronomy:

--- Цитата: romireb від 12:13:12, 04 Травня 2009 ---але хтось купує ланос а хтось бентлі

--- End quote ---
В даному випадку, опенбокс і є ЛАНОС ca.,

savsav:
  romireb,все зрозуміло,хоча програмне забезпечення по даним тюнерам(F300 X8*0 F5*0 X5*0) писав відомий програміст Dynamit (данні від людей,які зпівпрацювали тісно з СС),можливо зараз корейці,но не в тому суть! Суть в тому,що в них на першому місці не ІХ клієнт,а ІХ БАБЛО ( всіх цікавить хороший чесний заробіток!),но повага до свого користовача має бути завжди,а не разова-наприклад купив в липні 2008р. тюнер,а в восені тобі говорять,що вічноі халяви не буває і гутуйте бабло на Опени 5*0 серіі,або 7*0 ...  :( Я думаю з моєю думкою зараз багато погодяться,що побутова апаратура(техніка) не купується на рік-два (не маю на увазі алігархів то що),а говорити абоненту свому в мене язик не повертається  навіть тому у якого працює тюнер 10-й рік,що пора міняти "шило на мило",як,що то що він дивиться його влаштовує! O0 Відхилення від цього є,як,що абонент сам прийняв рішення змінити тюнер на більші можливості і т.п.
 Я підтримую всі тюнери,які встановив своім абонентам з2000-го року(списки каналів,ключі,П.З.) навіть  тюнера FTA (і таки ставив) :) і в цьому заключається повага до того хто тобі платить(платив) за твою працю,а не тільки ДИКЕ заробляння та обдурювання клієнта,що пора Ваш наприклад Аріон1700 міняти,бо на Опені х540 будете дивитися "шматок" Viasat Nordic :2funny:  ca.,

tosat:
Також хотів би добавити по поводу їхнього відношення -  попробуй покритикуй їх у них на форумі то зразу отримаєш банан.., згадую такий випадок: один раз sat-pl щось їм там написав і в результаті вони забанили ціле ір, а у нас провайдер був один і всередині мережі у всіх воно однакове, що я тіки не писав, просив - нічого не допомогло...
Зараз я на їхній форум навіть не заходжу, бо й так нема чого, крім того зараз можуть банити скільки хочуть, бо зараз в мене нет від "Ого", деколи скачаю щось з рапідшари, заходжу ще раз, а там пише: "Ваш ліміт на сьогодні використаний". Тоді я викл-вкл. модем і закачую без проблем- ір міняється на інше...

Yaro:

--- Цитата: tosat від 06:12:32, 05 Травня 2009 ---деколи скачаю щось з рапідшари, заходжу ще раз, а там пише: "Ваш ліміт на сьогодні використаний". Тоді я викл-вкл. модем і закачую без проблем- ір міняється на інше...

--- End quote ---
ОФФТОП: це як найпростіший варіант. Постав собі RapiDown 5.9 SE, не треба буде модем мучити. І тобі добре, а якщо працювати з-під мережі, де ІР статичний і його поміняти хоч і можна, але дуже вже це муторно...?

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version