Приймачі DVB-S/S2 > Openbox
OpenBox Made in .....
jocoka:
--- Цитата: sashko2 від 18:29:34, 03 Травня 2009 ---...що тут казати - зі своїх 7річних установок
70% Опенбокси ! - і не жалкую!!! O0
--- End quote ---
Я би так не казав ,бо кому клав Опени на мене криво дивляться,мовляв що у кого дешеві глобоподібні дивляться Дігі з АУ а в кого Опен кукіш( і софтової підтримки нема у 800-300 а в глобиків штампують постійно і без зупинки недивлячись що роблять під них підробки тіпа ортон.........)
sashko2:
[/quote]
бо кому клав Опени на мене криво дивляться
[/quote]
на мене ніхто криво не дивиться. ca.,
Android-80:
Хлопаки, суть не полягає в якості виробництва, а полягає в обмані, про що писав Savsav. Звісно, що це комерція, но не потрібно робити обманом, що до сих пір і робиться СС :( Навіть з виходом "бомбм" до серії 7**, "есесівці" і надалі розказували про вшивість китайських 7** і їхніх корейських чи малазійських "оригіналів" :2funny:
Буває, що приходить клієнт до мене і запитує: "чому в мене коплект вартує 200 баксів, а на "калинці" в Чернівцях 100?"
Відповідь проста-інші комплектуючі,робота,гарантія та обслуговування!
СС теж міг би сказати, що тюнера(аналоги глобо) це одне, а їх ПО в тюнері і є різницею! Нафіга брехати і зтирати мої повідомлення на свому форумі?
support-адмінінстратор форуму з фашистських нахилом СС (Сат Сістемс) писав: Помните!!! Извечная мечта получить что нибудь бесплатно, доведет вас до нищеты......
А я вважаю, що їх мрія заробляти шалені гроші, не вкладаючи для цього певних зусиль та неправильні дії з їх сторони- приведуть "задсістемс" до клоаки(банкруцтва)
bad:
Android-80 - по теж гроші вартуе, я не захищаю сс я не е фанатб опенаб дрима чи глобо бтак само як, і авто ауді ,мазда чи ваз-09 кожному свое. Але скажіть що на сьогоднішній день можна порекомендувати кліентові в цій ціновій категорії ?
jocoka:
--- Цитата: sashko2 від 19:24:35, 03 Травня 2009 ---
--- End quote ---
бо кому клав Опени на мене криво дивляться
[/quote]
на мене ніхто криво не дивиться. ca.,
[/quote]
Ти дочитав до кінця що я написав?
Навігація
Go to full version