Приймачі DVB-S/S2 > Openbox

OpenBox Made in .....

<< < (2/6) > >>

bad:
Ви хочете сказати ща апаратуру краще взагалі ніяку не купувати так як 99% привозять з китаю? автомобілі також чи як? Відомі автомобільні бренди зараз досить багато складових отримують з Китаю то що тут такого?

savsav:
  Зроблено в Китаю-це не означає,що це китайське виробництво! В мене є офіційний декодер Sky Box  Amstrad,так на ньому написано,що він зроблений в Китаю,но це означає,що ця фірма(як багато інших) побудувала завод(цех) і повністю на свому обладнанні і по своій технологіі випускає свою англійську продукцію. Також фірма Philips буває Made In P.R.C. но фірма голандська і так багато інших фірм з світовим ім*ям це робить для зниження ціни!  Так і бренд під назвою OpenBox мав чесно писати,що розроблений в Кореі,а випускається в Китаю,а вони явно не хотіли цього робити,щоб типу не відлякувати народ  :-Р,но,як говориться в російській поговорці: Тайное всегда становиться явным! ;)

savsav:

--- Цитата: Android-80 від 15:55:21, 03 Травня 2009 ---
--- Цитата: Арчи від 12:17:20, 03 Травня 2009 ---Суперфірма "Задсистемс" всіх лохів на просторах СНД зібрала :2funny: :2funny: :2funny:
Корейські закінчилися на 6хх серії :(

--- End quote ---
А ти це на їх форумі скажи... :2funny: Особливо Славону оченята відкрий ca.,

ЗІ. "Тайное всегда становится явным..."  :) На обмані далеко не заїдеш.

--- End quote ---
Вчора людині,яку вони "копали" підказав,де взяти прошивку 5.47,щоб з DiGi TV не мав проблему - маю БАН...  :2funny:

bad:
savsav я з вами згоден політика сс, мені також не довподоби та й приймачи їхні на мою думку трохи завищена ціна. Але мені продукція подобаеться що не кажіть навіть тільки тому що це наші  хлопці, як не як а продукт український та досить не поганий я розумію що до світових брендів їм далеко але для почачатку зовсім не погані апарати!

sashko2:
...що тут казати - зі своїх 7річних установок
 70% Опенбокси ! - і не жалкую!!! O0

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version