Автор Тема: Opticum 9500 HD і ЛАН шарінг  (Прочитано 10508 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній stepan_kv

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 941
  • Рейтинг: +1916/-1
Opticum 9500 HD і ЛАН шарінг
« Відповідь #15 : 14:13:31, 15 Травень 2009 »
дивно  спробую так!  але  як пакети з сітки 192.168.0.1 потраплять до 192.168.1.1 через 127,0,0,1 ?

порушена ранговість ..? an24

Поясни мені звідки взялось 192.168.1.1 і до чого воно тут?

Відсутній romireb

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 593
  • Рейтинг: +351/-27
  • Хто бджілку снідає....,той її й танцює! Є!
Opticum 9500 HD і ЛАН шарінг
« Відповідь #16 : 18:42:27, 15 Травень 2009 »
 :)  192.168.1.1 на справді це 192.168.1.10  то просто помилка ...

до речі прописав я ось так 192.168.0.10  .. немає змін

навіть якщо прописати автороут (dhcp) в ресі та в компі ... мережа є інтернету намає... шось я зовсім заплутався... an24 an24 an24 an24 an24 an24 an24 an24 an24 :-Р
Mediasat.net.ua - contributor. Editorial staff|Satellite Systems Lebedyn | Я не в Африці Lat: 50:35:28N (50.5911) Lon: 34:31:44E (34.529)*Нivion 3300+Strong SRT50+(moto=actuator12")+DiSHoffset 0.9 m Multifeed=Sharp0.4db+MTi0.6d

Відсутній rata

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 289
  • Рейтинг: +174/-6
  • ....
Opticum 9500 HD і ЛАН шарінг
« Відповідь #17 : 18:27:29, 16 Травень 2009 »
    - to Andre33:

        ""   Підключив шару на Цифру+ , комп має вихід у нет через
мобілу (Ютел) , тюнер підключений по ЛАНу до компа ,
 усе гаразд крім перегляду каналу HBO HD , суцільні затики ,
 інші програми HD (Eurosport,Canal+Sport,Canal+Film,MTV,Filmbox,National Geo) у нормі,
 хтось з таким стикався?
 Софт стоїть 98 патчений ""





           Стикнувся з цією проблемою :


          1. HBO HD - входить до групи Polsat , час зміини ключа= 8сек.,

              пакет Cyfry + зміна ключа = 10сек. - звідси проблема.

          2. Перепробував два  різні сервери - та сама історія - на їхньому форумі отримав відповідь що тестують нове ПО , але минуло
вже два місяці - проблема залишилася.


          Для нормального перегляду купив два пакети -Polsat i Cyfra+.

         Polsat відкриває такі HD канали : HBO HD , Discoveri HD.

         Cyfra+ такі : NG HD, ES HD, Can.sport HD, Filmdox HD,
                           Canal+ HD, МТV HD.

  Всі   HD      відкриваються без проблем.

           Та сама історія була і з SD каналами. На Цифрі не відкри -валися або йшли з затиками - дискавері, AXN-и, МТV та ще пара,
а Полсат їх відкриває без проблем.
   
.

Відсутній andre33

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1035
  • Рейтинг: +1605/-2
  • Lemberg
Opticum 9500 HD і ЛАН шарінг
« Відповідь #18 : 08:38:26, 17 Травень 2009 »
 у Цифрі+ по шарі HBO HD ні у кого не йде , то факт ,
 що треба ще брати Польсат.

Відсутній Кіса

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 164
  • Рейтинг: +121/-1
Opticum 9500 HD і ЛАН шарінг
« Відповідь #19 : 10:39:17, 17 Травень 2009 »
Йде,але не стабільно,може відритись відразу,а може і взагалі не відкритись,може працювати годину,а може за п'ять хвилин Малевича показувати.
4°W-1°W-5°E-9°E-13°E-19.2°Е-31.5°-36°E

Відсутній rata

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 289
  • Рейтинг: +174/-6
  • ....
Opticum 9500 HD і ЛАН шарінг
« Відповідь #20 : 11:23:08, 17 Травень 2009 »

    Щоб повноційно , без затиків дивитись HBO HD , бажано купити
    Шуру на Полсат.
.

Відсутній stepan_kv

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 941
  • Рейтинг: +1916/-1
Opticum 9500 HD і ЛАН шарінг
« Відповідь #21 : 12:44:02, 17 Травень 2009 »
В мене є і Полсат і Цифра. Всі HD канали з Полсату йдуть без проблем крім HBO HD. Все рівно відкриває його в 0068 (хвилину показує і затик), коли ставлю цей ідент в ігнор взагалі повний Малевич. В мене не Opticum 9500 HD, но думає це не важливо.

Відсутній rata

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 289
  • Рейтинг: +174/-6
  • ....
Opticum 9500 HD і ЛАН шарінг
« Відповідь #22 : 19:40:51, 17 Травень 2009 »

       А які у Вас HD канали на Полсаті ідуть дез проблем,

      дайте список , бо в мене Полсат відкриває тільки два HD

      канали - HBO HD, Discjveri HD? А в списку  ще  є TVN HD i Polsatsport HD-

     - які закриті наглухо , рес.F8900hd.       
.

Відсутній hel

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 11
  • Рейтинг: +10/-0
Opticum 9500 HD і ЛАН шарінг
« Відповідь #23 : 10:14:02, 09 Липень 2009 »
Дам безкоштовно  тест   на   ша...г   для любите лей   OPTICUM  9500 HD .      :)   

Дам безкоштовно БАН, незважаючи на світову кризу! Читайте правила, вони для всіх одинакові...

Відсутній валера

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 278
  • Рейтинг: +454/-7
  • пірат саттв
Opticum 9500 HD і ЛАН шарінг
« Відповідь #24 : 14:49:55, 21 Липень 2009 »
Привіт усім!Питання до romireb чи впорався він зі своєю проблемою? бо в мене таке ж саме...якщо так то дай навводку ca.,

Відсутній romireb

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 593
  • Рейтинг: +351/-27
  • Хто бджілку снідає....,той її й танцює! Є!
Opticum 9500 HD і ЛАН шарінг
« Відповідь #25 : 08:11:19, 04 Серпень 2009 »
 ca., ні проблему я не вирішив просто лінь або я  чогось не знаю .... An14 O0 O0 O0 O0 O0
Mediasat.net.ua - contributor. Editorial staff|Satellite Systems Lebedyn | Я не в Африці Lat: 50:35:28N (50.5911) Lon: 34:31:44E (34.529)*Нivion 3300+Strong SRT50+(moto=actuator12")+DiSHoffset 0.9 m Multifeed=Sharp0.4db+MTi0.6d

Відсутній валера

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 278
  • Рейтинг: +454/-7
  • пірат саттв
Opticum 9500 HD і ЛАН шарінг
« Відповідь #26 : 12:57:27, 04 Серпень 2009 »
ca., ні проблему я не вирішив просто лінь або я  чогось не знаю .... An14 O0 O0 O0 O0 O0
Я розібрався!там справа в софті поставив софт 1.1.26 все стало на свої місця  O0...пробуй An14

Відсутній STUDIO

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 124
  • Рейтинг: +9/-2
Opticum 9500 HD і ЛАН шарінг
« Відповідь #27 : 14:11:38, 02 Жовтень 2009 »
Ніяк не можу настроїти шарінг на такому апараті.Як взагалі провірити чи він бачить інет.Пінг сервака закритий.

Відсутній STUDIO

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 124
  • Рейтинг: +9/-2
Opticum 9500 HD і ЛАН шарінг
« Відповідь #28 : 14:44:46, 02 Жовтень 2009 »
Взяв тюнері автоупгрейд.Написало дисконент.Получається не бачить нету.Підключений через свіч комп і тюнер.На компі є нет.Ай пі в тюнері прописав вручну.Чому немає

Відсутній slavon

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3688
  • Рейтинг: +4727/-21
  • Слава Героям ОУН-УПА
Opticum 9500 HD і ЛАН шарінг
« Відповідь #29 : 15:00:00, 02 Жовтень 2009 »
1. З ПК тюнер пінгується чи ні ???
2. Насторойки в приймачі правельні - ІР, маска підмережі, ІР шлюзу по замовчуванню, DNSи (якщо доступ до серверу шари йде по ДНС імені) ??? Попробуйте пропінгувати сервер шари з ПК !!!
« Останнє редагування: 15:03:36, 02 Жовтень 2009 від slavon »
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

 

Допоможіть: OPTICUM 4100, як і чим мені його шити.

Автор -sat-fan-Розділ 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Відповідей: 39
Переглядів: 8288
Остання відповідь 13:47:38, 30 Вересень 2009
від romireb
Куплю пульт до Globo HD TS 9600 (Opticum HD TS 9600)

Автор barsРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 1
Переглядів: 1890
Остання відповідь 17:47:18, 28 Червень 2012
від valik55
Прошивка для приймачів Orton/Opticum HD 9600, HD TS 9600

Автор bodyanРозділ Opticum 9600 (TS) HD 2CX2CI PVR LAN

Відповідей: 8
Переглядів: 10496
Остання відповідь 14:16:55, 12 Липень 2018
від wox-2
Globo / Opticum 7010C-1CI, 7100C-1CI - прошивка, канали, ключі, програми

Автор bodyanРозділ 7010C-1CI, 7100C-1CI

Відповідей: 5
Переглядів: 5331
Остання відповідь 13:12:24, 20 Листопад 2017
від bodyan
Софти (Офіційні софти, БЕЗ ОБГОВОРЕННЯ). Opticum/Orton 4060CX

Автор bodyanРозділ 4060CX

Відповідей: 7
Переглядів: 12062
Остання відповідь 09:37:58, 29 Липень 2015
від bodyan