Автор Тема: Opticum 9500 HD і ЛАН шарінг  (Прочитано 10832 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній Ogirok

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1466
  • Рейтинг: +269/-0
Opticum 9500 HD і ЛАН шарінг
« Відповідь #45 : 21:08:56, 27 Січень 2010 »
Але при умові, що зєднання з інтернетом проводиться модемом самостійно.
(наприклад,  девайс повинен бути налаштований, по протоколу PPPoE і в ньому вписані логін/пароль) .

Відсутній Uras

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 95
  • Рейтинг: +34/-0
  • Я
Opticum 9500 HD і ЛАН шарінг
« Відповідь #46 : 13:40:20, 03 Лютий 2010 »
Согодні хочу підключити даний приймач до модема купив шнур на якому пише свіч +комп підключив до свого наудбука і інтернету нема ,а в власника на науті є інтернет скажіть будьласка як мені взнати усі IP адреса щоб ввести в свій наут і був інтернет іна ресівкрі тоже  an24 an24 an24

Відсутній slavon

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3740
  • Рейтинг: +4749/-35
  • Слава Героям ОУН-УПА
Opticum 9500 HD і ЛАН шарінг
« Відповідь #47 : 14:16:17, 03 Лютий 2010 »
Не розумію для чого Вам завязувати в цю схему шарінгу щей ноут ??? Який тип доступу до мерижі Інтернет є Вашого клієнта ???
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Відсутній slavon

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3740
  • Рейтинг: +4749/-35
  • Слава Героям ОУН-УПА
Opticum 9500 HD і ЛАН шарінг
« Відповідь #48 : 10:24:58, 11 Березень 2010 »
Ситуація через приблизно 1,5 місяця повторилась
Цитувати
Вчара вирішив проблему з відмовою конкретного екземпляру Ортона 9500ХД бачити локальну мережу (ЛОМ) !!! Пишу короткий звіт ....
Може хтось знає більш дієві методи вирішення цієї проблеми, бо вже чесно кажучи задовбався скидати щомісяця приймач в заводські і по новому заливати раніше збережені налаштування та ключі !!!
Пробував запхати в цей приймач альтернативну  прошивку STi7101_03000300_truman_fairy_ps_1.2.24_all, любязно виложену тутbodyan стандартний завантажувач відмовляється її туди заливати !!! Підкажіть як її залити в Ортон 9500ХД щоб хоча б протестувати роботу шари на цій прошивці !!! an24
Всім наперед дякую за допомогу !!! ca., 
« Останнє редагування: 11:39:37, 11 Березень 2010 від slavon »
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Відсутній Vetal999

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 152
  • Рейтинг: +31/-74
Opticum 9500 HD і ЛАН шарінг
« Відповідь #49 : 12:23:49, 14 Жовтень 2010 »
Хтось перевіряв чи працює на рідних прошивках  CS по протоколу CCCam?
GI8120, Optibox Evo, Opticum DM 2200 - Triax TD88 - 90E-30W.

Відсутній vitivan

  • Спонсор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 850
  • Рейтинг: +193/-1
Opticum 9500 HD і ЛАН шарінг
« Відповідь #50 : 20:47:31, 14 Жовтень 2010 »
на рідних прошивках нема цього протоколу став енігму2.

Відсутній Vetal999

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 152
  • Рейтинг: +31/-74
Opticum 9500 HD і ЛАН шарінг
« Відповідь #51 : 08:00:55, 15 Жовтень 2010 »
принаймі, на 1.2.57 вибрати протокол сскам в меню редагування серверів можна, тільки не працює  >:(
GI8120, Optibox Evo, Opticum DM 2200 - Triax TD88 - 90E-30W.

Відсутній STUDIO

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 129
  • Рейтинг: +11/-2
Opticum 9500 HD і ЛАН шарінг
« Відповідь #52 : 09:39:31, 12 Грудень 2010 »
Чи можливо в даний апарат прописати ай пі адресу шури буквену.То му що мій шаровод часто міняє цифровий ай пі.

Відсутній Кіса

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 164
  • Рейтинг: +121/-1
Opticum 9500 HD і ЛАН шарінг
« Відповідь #53 : 10:08:54, 12 Грудень 2010 »
Можливо.Ставите галочку на DNS і в першій(вехній) лінійці вводьте ім'я сервера,а в наступній автоматично впишеться цифрове значення.
4°W-1°W-5°E-9°E-13°E-19.2°Е-31.5°-36°E

Відсутній STUDIO

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 129
  • Рейтинг: +11/-2
Opticum 9500 HD і ЛАН шарінг
« Відповідь #54 : 10:23:03, 12 Грудень 2010 »
Не зрозумів.Де в настройках шари поставити галочку ДНС.

Відсутній Кіса

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 164
  • Рейтинг: +121/-1
Opticum 9500 HD і ЛАН шарінг
« Відповідь #55 : 11:05:02, 12 Грудень 2010 »
Там де вводите дані шари є три чекбокси - Активний сервер,EMM есть і  DNS есть.
4°W-1°W-5°E-9°E-13°E-19.2°Е-31.5°-36°E

Відсутній VictorZ!

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 580
  • Рейтинг: +289/-14
Opticum 9500 HD і ЛАН шарінг
« Відповідь #56 : 17:40:43, 25 Січень 2011 »
ТАКА ПРОБЛЕМА- прописано 3 ідентичних сервера з ідентичними параметрами, різниця тільки в портах, всі три зроблено активними.
проблема: працює тільки з першим сервером, тобто, якщо в 1 сервері прописаний порт НТВ, то тріколор вже не показуватиме, пропишеш першим тріколор- нема НТВ.  Що де міняти, може хто підкаже ?
Пінгуються всі 3 сервери, адже це 1 і той самий сервер, порти тільки різні.....
Orton 4100, GI S8120 + Strong DM2100, 30W-80E.  Волинь!

Відсутній nico2

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 953
  • Рейтинг: +1050/-13
Opticum 9500 HD і ЛАН шарінг
« Відповідь #57 : 18:26:04, 25 Січень 2011 »
треба пробувати запустити по черзі все на першому сервері ,тобто міняти порт,якщо на першому буде працювати тоді з других не йде обмін, а на яких портах він ще йде не знаю треба пробувати, принаймі знаю щоб працювала шара треба підбирати  сервер так мені пояснив друг і сам ставав на ці граблі і тоді пішло

Відсутній VictorZ!

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 580
  • Рейтинг: +289/-14
Opticum 9500 HD і ЛАН шарінг
« Відповідь #58 : 10:00:22, 26 Січень 2011 »
...............................................................................
Пінгуються всі 3 сервери, адже це 1 і той самий сервер, порти тільки різні.....

Ото ж повторюю, працює тільки з першим сервером, пінгуються всі три - хоча це трохи й неправильно сказано, сервер один і той самий, порти тільки різні :
 Сервер1: сервер_шари.ком порт 554
Сервер2: сервер_шари.ком порт 621
Сервер3: сервер_шари.ком  порт 9999
Коли в першиому сервері міняю порт на такий, як в 2 або3, то працюють тільки пакети 2 або 3, тобто працює з тим портом, що прописаний в 1 сервері.
По ком-порту нормально працює з глобіком- всі три пакети, про дрімбокс і так ясно - працює все нормально, аз цим 9500 - непанятно    an24 9_4 *-G
Orton 4100, GI S8120 + Strong DM2100, 30W-80E.  Волинь!

Відсутній carder

  • Китайський насяльніка
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 533
  • Рейтинг: +319/-3
  • Використання ядерної зброї, призведе до кніця!
Opticum 9500 HD і ЛАН шарінг
« Відповідь #59 : 20:55:23, 01 Березень 2011 »
Всім привіт! Взяв даного реса прикольний девайс  по ашровозу працює погано, два сервака забив дані по 023700 та 4ае1 тобто забив дані на 4 сервака по різним портам і тепер проблема +++ вмикаєтся без проблем а трико треба очікувати від 10 до 30 секунд поки вімкнеця канал.

В чому може бути проблема софт останій стоїть  >:(   >:( >:( *-I ca.,
Всі питання  до мене по контактам:
067-736-40-56
099-351-15-63
Вирішимо будь які питання !

 

Допоможіть: OPTICUM 4100, як і чим мені його шити.

Автор -sat-fan-Розділ 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Відповідей: 39
Переглядів: 8616
Остання відповідь 13:47:38, 30 Вересень 2009
від romireb
Куплю пульт до Globo HD TS 9600 (Opticum HD TS 9600)

Автор barsРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 1
Переглядів: 2049
Остання відповідь 17:47:18, 28 Червень 2012
від valik55
Прошивка для приймачів Orton/Opticum HD 9600, HD TS 9600

Автор bodyanРозділ Opticum 9600 (TS) HD 2CX2CI PVR LAN

Відповідей: 8
Переглядів: 11226
Остання відповідь 14:16:55, 12 Липень 2018
від wox-2
Globo / Opticum 7010C-1CI, 7100C-1CI - прошивка, канали, ключі, програми

Автор bodyanРозділ 7010C-1CI, 7100C-1CI

Відповідей: 5
Переглядів: 6224
Остання відповідь 13:12:24, 20 Листопад 2017
від bodyan
Софти (Офіційні софти, БЕЗ ОБГОВОРЕННЯ). Opticum/Orton 4060CX

Автор bodyanРозділ 4060CX

Відповідей: 7
Переглядів: 12351
Остання відповідь 09:37:58, 29 Липень 2015
від bodyan