Автор Тема: Opticum 9500 HD і ЛАН шарінг  (Прочитано 10877 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній BOSSSSS

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 15
  • Рейтинг: +0/-2
Opticum 9500 HD і ЛАН шарінг
« : 19:06:21, 22 Квітень 2009 »
не виходить підключити через ЛАН шарінг. Пидключаюсь до АДСЛ-модему CALLISTO 821+R3 через свіч, пінгів немає, пише LAST-ASK. ЩО НЕ ТАК?

Відсутній valik55

  • Спонсор
  • Постійний користувач
  • *****
  • Повідомлень: 180
  • Рейтинг: +80/-0
Opticum 9500 HD і ЛАН шарінг
« Відповідь #1 : 20:21:03, 22 Квітень 2009 »
ти неправельно прописав настройку сетки
80673097415

Відсутній dizkosound

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 65
  • Рейтинг: +12/-0
Opticum 9500 HD і ЛАН шарінг
« Відповідь #2 : 20:56:07, 22 Квітень 2009 »
В мене на 0.85 прошивці SD шара йде а HD не йде !!! Народ шо зробити? Може прошити на ост. прошивку???

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • *****
  • Повідомлень: 6251
  • Рейтинг: +8291/-13
Opticum 9500 HD і ЛАН шарінг
« Відповідь #3 : 21:19:41, 22 Квітень 2009 »
Проблем з переглядом ХД як на 85 так і на 1.0.01 не виявив.
Для подяк: 4149629392766440 |

Відсутній dizkosound

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 65
  • Рейтинг: +12/-0
Opticum 9500 HD і ЛАН шарінг
« Відповідь #4 : 16:51:11, 23 Квітень 2009 »
Підкажіть  де заритий камінь, неохота перешивати і перескановувати. Цікавить НТВ ХД. Може якісь налаштування???? an24

Відсутній valik55

  • Спонсор
  • Постійний користувач
  • *****
  • Повідомлень: 180
  • Рейтинг: +80/-0
Opticum 9500 HD і ЛАН шарінг
« Відповідь #5 : 16:55:44, 27 Квітень 2009 »
розкажи що де попрописував
80673097415

Відсутній andre33

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1050
  • Рейтинг: +1680/-2
  • Lemberg
Opticum 9500 HD і ЛАН шарінг
« Відповідь #6 : 03:53:22, 11 Травень 2009 »
Підключив шару на Цифру+ , комп має вихід у нет через
мобілу (Ютел) , тюнер підключений по ЛАНу до компа ,
 усе гаразд крім перегляду каналу HBO HD , суцільні затики ,
 інші програми HD (Eurosport,Canal+Sport,Canal+Film,MTV,Filmbox,National Geo) у нормі,
 хтось з таким стикався?
 Софт стоїть 98 патчений
« Останнє редагування: 03:57:10, 11 Травень 2009 від andre33 »

Відсутній romireb

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 593
  • Рейтинг: +351/-27
  • Хто бджілку снідає....,той її й танцює! Є!
Opticum 9500 HD і ЛАН шарінг
« Відповідь #7 : 07:13:45, 14 Травень 2009 »
 ;)
а в мене теж такаж звязка комп по діал апу підключениій до інету
 а тюнер підключений по ЛАНу до компа так от він не роздає інет в мережу хоча мережа настроена й працює правильно .... бо пінгуеться ресивер .... та пінгуеться шараварный сервер а  пакети не ходять в рес .... навіть трасероут принт прописуе весь маршрут правильно ...?????????????
 віста пише  підключено декілька мереж але
 одна тільки лан , а інша лан + інет ..??????????
прикладаю приклад
марежа рес-комп
комп      ip 192,168,1,10 --- маска 255,255,255,0, 
ресивер ip 192,168,1,20 --- маска 255,255,255,0, 
шлюз        192,168,1,1
мережа для інета
комп                         ip 192,168,1,10 --- маска 255,255,255,0, зэднання з роздачою инету в  налаштуваннях прописане
сервере укртелекому  ip 192,168,1 09 --- маска 255,255,255,0,
шлюз 192,168,1,1
підказуйте підказку .... ca.,


« Останнє редагування: 07:20:41, 14 Травень 2009 від romireb »
Mediasat.net.ua - contributor. Editorial staff|Satellite Systems Lebedyn | Я не в Африці Lat: 50:35:28N (50.5911) Lon: 34:31:44E (34.529)*Нivion 3300+Strong SRT50+(moto=actuator12")+DiSHoffset 0.9 m Multifeed=Sharp0.4db+MTi0.6d

Відсутній stepan_kv

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 941
  • Рейтинг: +1916/-1
Opticum 9500 HD і ЛАН шарінг
« Відповідь #8 : 07:21:10, 14 Травень 2009 »
усе гаразд крім перегляду каналу HBO HD , суцільні затики ,
інші програми HD (Eurosport,Canal+Sport,Canal+Film,MTV,Filmbox,National Geo) у нормі,
хтось з таким стикався?

У всіх так. В мене на ДМ800 таке саме. Почалось після переїзду каналу на нову частоту.

Відсутній andre33

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1050
  • Рейтинг: +1680/-2
  • Lemberg
Opticum 9500 HD і ЛАН шарінг
« Відповідь #9 : 18:07:23, 14 Травень 2009 »
Якщо основний комп підключен до нету , а усі пристрої ( у тому числі САТ тюнер)
 юзають НЕТ через комп , тоді Комп виступає у ролі сервера ,
 у мене IP основного компа 192.168.0.1
                            тюнера 192.168.0.2 
 і так далі

Відсутній stepan_kv

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 941
  • Рейтинг: +1916/-1
Opticum 9500 HD і ЛАН шарінг
« Відповідь #10 : 19:43:15, 14 Травень 2009 »
Першим ділом потрібно зайти в влакстивості дайлап підключення і дати загальний доступ на мережеву карту, тоді 192.168.0.1 проставиться автоматом.

Відсутній romireb

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 593
  • Рейтинг: +351/-27
  • Хто бджілку снідає....,той її й танцює! Є!
Opticum 9500 HD і ЛАН шарінг
« Відповідь #11 : 08:01:48, 15 Травень 2009 »
 ;)
 так цеж 2 разнорангові сітки !
звісно 0 то для внуцирішньої сітки а все що більше 0 то для зовнішніх
загальний доступ на мережеву карту даний  яж написав

Цитувати
віста пише  підключено декілька мереж але
 одна тільки лан , а інша лан + інет

дивно  спробую так!  але  як пакети з сітки 192.168.0.1 потраплять до 192.168.1.1 через 127,0,0,1 ?

порушена ранговість ..? an24
« Останнє редагування: 08:05:29, 15 Травень 2009 від romireb »
Mediasat.net.ua - contributor. Editorial staff|Satellite Systems Lebedyn | Я не в Африці Lat: 50:35:28N (50.5911) Lon: 34:31:44E (34.529)*Нivion 3300+Strong SRT50+(moto=actuator12")+DiSHoffset 0.9 m Multifeed=Sharp0.4db+MTi0.6d

Відсутній slavon

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3745
  • Рейтинг: +4749/-35
  • Слава Героям ОУН-УПА
Opticum 9500 HD і ЛАН шарінг
« Відповідь #12 : 08:34:55, 15 Травень 2009 »
Не знаю як для ХР, а для серверних версій ОС Виндовоз 2000 та 2003 це налаштовується піднятям кишучого DNS сервера між двома  мережевими інтерфесами, при цьому має бути запущена системна служба "Маршрутизация и удаленный доступ" !!!
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Відсутній romireb

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 593
  • Рейтинг: +351/-27
  • Хто бджілку снідає....,той її й танцює! Є!
Opticum 9500 HD і ЛАН шарінг
« Відповідь #13 : 08:59:26, 15 Травень 2009 »
Цитувати
піднятям кишучого DNS сервера
вот из ит ? шо це воно значить на людськый мові можливо КЄШ
Mediasat.net.ua - contributor. Editorial staff|Satellite Systems Lebedyn | Я не в Африці Lat: 50:35:28N (50.5911) Lon: 34:31:44E (34.529)*Нivion 3300+Strong SRT50+(moto=actuator12")+DiSHoffset 0.9 m Multifeed=Sharp0.4db+MTi0.6d

Відсутній slavon

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3745
  • Рейтинг: +4749/-35
  • Слава Героям ОУН-УПА
Opticum 9500 HD і ЛАН шарінг
« Відповідь #14 : 09:16:23, 15 Травень 2009 »
romireb Гляньте в приват !!!
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

 

Допоможіть: OPTICUM 4100, як і чим мені його шити.

Автор -sat-fan-Розділ 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Відповідей: 39
Переглядів: 8663
Остання відповідь 13:47:38, 30 Вересень 2009
від romireb
Куплю пульт до Globo HD TS 9600 (Opticum HD TS 9600)

Автор barsРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 1
Переглядів: 2057
Остання відповідь 17:47:18, 28 Червень 2012
від valik55
Прошивка для приймачів Orton/Opticum HD 9600, HD TS 9600

Автор bodyanРозділ Opticum 9600 (TS) HD 2CX2CI PVR LAN

Відповідей: 8
Переглядів: 11301
Остання відповідь 14:16:55, 12 Липень 2018
від wox-2
Globo / Opticum 7010C-1CI, 7100C-1CI - прошивка, канали, ключі, програми

Автор bodyanРозділ 7010C-1CI, 7100C-1CI

Відповідей: 5
Переглядів: 6336
Остання відповідь 13:12:24, 20 Листопад 2017
від bodyan
Софти (Офіційні софти, БЕЗ ОБГОВОРЕННЯ). Opticum/Orton 4060CX

Автор bodyanРозділ 4060CX

Відповідей: 7
Переглядів: 12379
Остання відповідь 09:37:58, 29 Липень 2015
від bodyan