Приймачі DVB-S/S2 > 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Ортон 4100с проблеми прошивки, зчитування каналів ...

<< < (4/6) > >>

vaha69:
Програмна.

tosat:

--- Цитата: NAZAR від 06:58:18, 11 Квітня 2009 ---Просто с ортонами не працював,а тепер мабуть прийдеться...В якості"антикризового" варіанту установок :2funny:

--- End quote ---
Ти "Антэны дешево 2" дивився..?
радив би...

sergeny:
 NAZAR став і небійся.
Відколи вони (4100) випускаються багато їх наставив,і проблем небільше ніж з оупенами. Просто місцевість у нас бідна, і десь 98% хочуть подешевше.А мені щоб небуло проблем з гарантією це найкращий варіант.

Android-80:
Незнаю як у вас вони нормально працюють? Раджу третю серію гоги подивитись

--- Цитата: Android-80 від 19:30:38, 10 Квітня 2009 ---Третя серія: "...антени дешево..." Особливо закінчення прикольне.... :2funny:

--- Цитувати ---Купив ортоняку-засунь його собі в сраку
--- End quote ---
:2funny:

http://www.youtube.com/watch?v=Eu5NyZ1uh9Q

--- End quote ---

sergeny:
Раджу вам відкрити оч і недивитись херню,а подивитись обєктивно.
Найдіть мені аналог за 28 уїв ? трішечки дорожче 34-35$ коштують сатінтеграл-техносат 820-840.Але проблем у них ще хватає.Великий плюс що на 4100 пишуть софт декілька команд.Дуже показово на оупенах.Де підтримка 100-620 серії (поляки правда ще пишуть) і де підтримка Ф300  :(.
 А я їх наставив an24 І що мені людям зараз казати  :o
А на глобо 400-600 по цей день пишуть.
І що таке неможе показувати 4100 що показують дорожчі тюнера.Шара на ньому чудово працюєю.На мобішару через пристрій Гегеля оупени вообще встороні !!!
 По надійності у мене вони накривались пока що тільки від перенапруги.
От проблеми у мене були з вінквестами і євросатами.Я радий що я їх взяв по два ящики.Нікому нераджу їх ставити. 

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version