Приймачі DVB-S/S2 > 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Ортон 4100с проблеми прошивки, зчитування каналів ...

(1/6) > >>

Roha:
Виникли проблеми при читанні аналів та дампу з ортон 4100
в наявності :
Ноутбук, Кабель Viewcon usb to rs232 , нуль модемний кабель

Злиття дампу: Запускаю Upgrade_4000c_UA включаю приймач проходить підєднання , починає зливати в цей час на екрані ортона мигають одинички
як доходить до 10-17 відсотків одинички перестають мигати і прогрес бар зупиняється. Неможу зрозуміти в чому причина допоможіть знайти косяк.

при злитті каналів - проходить підєднання , прогрес бар нерухається , потім вилітає з помилкою "неправильний формат файлу"

буду дуже вдячний за любу допомогу.
хотів залити новий софт 1.2.66 (зараз 58) але наразі рішив неробити поки нестабільно зливає.

П.С. що буде якщо при залитті прошивки зависне наприклад на 70 відсотках? чи вимкнувши ввімкнувши живлення почне шити знов чи ні?

jvpx:
To Roha
Вважаю,що основною причиною є використання перехідника USB-RS232.На жаль,і про це вже писалося на форумі,цей девайс з різними програмами не завжди працює коректно.У мене раніше була аналогічна проблема:Globo 4000-6000 ще можна було перешити(та й то процес міг тривати до 30-40 хв),а ось тюнера 7010A,4100C видавали ті ж симптоми що й у Вас.
Проблему вирішив використанням для прошивки окремого малопотужного компютера з COM портом(на сьогодні зборка з комплектуючих або придбання готового становитиме 50-70$).  ;)

Roha:
дякую. напевно перехідник винний.
Збирати комп дщля мене недоцільно так як пришивати збирався тільки свій тюнер а не масово ;)
спробую десь в знайомого зробити хоч це і недуже зручно буде зливати , сортувати,заливати канали.
П.С. через цей кабель успішно працює CS.

Можливо проблема в тому що це не повний нуль-модемний кабель?

дядя Міша:
Ніяк не можу зрозуміти в чому причина?Після встановлення кліенту системи Ортон 4100с на протязі двох тижнів ч-з 2-3 години перегляду каналів зникає сигнал на всіх супутниках,через деякий час відновлюється.Налаштування тарілки і іншого обладнання в нормі,поскільки підключав свій Х-810-працює безвідказно.Cистема куплена самим кліентом.Cам я прошиваю тільки свої Опенбокси.Єдиний вихід,повертати у магазин???

Yaro:

--- Цитата: Дядя Миша від 23:21:02, 04 Квітня 2009 ---Ортон 4100с на протязі двох тижнів ч-з 2-3 години перегляду каналів зникає сигнал на всіх супутниках,через деякий час відновлюється.

--- End quote ---

Якщо тюнер гарантійний - замінити погарантії. Якщо ні - першим ділом шмонати БЖ на предмет постійності напруги +23 вольти, якщо там все ОК - міняти LM317. Хоча проблема може бути і в обв"Язці мікрухи. 

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version