Приймачі DVB-S/S2 > 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus
Ортон 4100с проблеми прошивки, зчитування каналів ...
дядя Міша:
Вчора поміняли в магазині на інший аналогічний тюнер,підключив цій молодиці,все нормально,нині рано дзвонить що знову нема сигнала,приходжу до неї,дивлюсь -перекинуто на музичні канали,вертаю на ТВ все нормально.Іду додому, добре що недалеко,через пару годин дзвонить що на 1+1 деякий час небуло сигналу.Я вже незнаю,що і робити?Ще раз беру свій Х-810 іду до молодиці лишаю свій а Ортона підєдную у себе для витримки.Не пройшло і години ,знову дзвінок-нема сигнала!Приходжу,стоїт на каналі де дійсно нема сигналу.Вернув на місце-все ОК.Ортон 4100с вже півднини у мене працює прекрасно.Порадьте,що мені робити?Що вона від мене хоче?
Ogirok:
Тема, як то кажуть помалу перетворюється на флуд.
В неділю 23-30 (ніч) на мобілку дзвонить,
понеділок - 22-20 год телефонує.
Одним словом я відключив мобільник - завтра в робочий час включу.
Ось таке вирішення поточних проблем.
зі. А телефонував би у прийнятну пору доби, вже б дивився саттб. Імовірно, у нього відійшов скарт від телека.
дядя Міша:
Вибачте!Тема дійсно без користі.Просто хотілось відвести душу. :(
malyshka:
І зовсім не без користі ! Така проблнма в Ортонах дійсно існує, підтверджую. Вчора у мене на польському Едусаті сигнал шарпався, але вимкнув-увімкнув -- синал вирівнявся. На якомусь з попередніх софтів половина пакету Дігі не хотіла таким чином працювати, але вшив софт від Трумана (Дігі ау) - прблема зникла.
NAZAR:
Розтлумачте будьласка-це проблема програмна чи апаратна???
Якщо програмна-яку прошивку можна лити-можна зі старих,головне щоб стабільно працювала.Чи може якісь окремі моделі глючні?Просто с ортонами не працював,а тепер мабуть прийдеться...В якості"антикризового" варіанту установок :2funny:
Навігація
Go to full version