Приймачі DVB-S/S2 > 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Ортон 4100с проблеми прошивки, зчитування каналів ...

<< < (5/6) > >>

Antib:
Aле проблема таки існує . Маю 4 Ортони (вчорних коробках) у всіх сигнал пропадає приблизно після години роботи .Що характерно глюк проявляється здебільшого на високій частоті 12597з хотбірда,12670зАВС вертикальна   поляризація. Відкат на попередні прошивки нічого не дав,   Тільки знімеш кришку сигнал відновлюєтяся.Токож лікується вимкненням-вмиканням з пульта. Що цікаво ніхто з клієнтів ще не скаржився. В таких     же ортонах з попередніх партій такого нема  . 

NAZAR:

--- Цитата: Antib від 19:31:39, 08 Травня 2009 ---Aле проблема таки існує . Маю 4 Ортони (вчорних коробках) у всіх сигнал пропадає приблизно після години роботи .Що характерно глюк проявляється здебільшого на високій частоті 12597з хотбірда,12670зАВС вертикальна   поляризація. Відкат на попередні прошивки нічого не дав,   Тільки знімеш кришку сигнал відновлюєтяся.Токож лікується вимкненням-вмиканням з пульта. Що цікаво ніхто з клієнтів ще не скаржився. В таких     же ортонах з попередніх партій такого нема  .

--- End quote ---
Питання перше-що це за партії,коли закупались і звідки зайшли?Це ті що гарантійна карта на польській мові?Треба знати щоб і іншим не "встряти".По поводу проблеми(сам не зтикався бо дуже мало ставив ортони) я чув що проблема в дешевому і неякісному процессорові.Рішається його заміною.В мене таке питання-а проц гріється чи ні? якщо гріється то може є сенс поставити більший радіатор(дивись-гарантію і відпрацює).І ще-після зняття кришки починає працювати відразу,чи через деякий час,тобто коли охолоне???

Antib:
Я також не прихильник Ортонів ,але беру (брав) по ящичку як економ-варіант.Для тих кому важлива перш за все ціна .Проблему знайшов випадково, працював дома  в саду щоб було веселіше виніс надвір колонки ,і от через деякий час при ясній погоді почав пропадать сигнал (12670(в)22000авс-75*) дорожне радіо . Спочатку грішив на конвертор (стоять твіни Інверто) Ввечері переніс цей тюнер  в свою кімнату  (Тріакс115 на моторі Стронг)-ті ж самі яйця-через деякий час сигнал почав пропадати. причому  всі три інших тюнера вели себе точно так же . Перешивка нічого не дала .Хоча на мій погляд Стартрековський софт --48 працює трошки довше.
 Перевірено на двох тюнерах із попереднього ящика -такого глюку немає(Той самий  труменовський софт)   значить проблема в залізяці.
Один з цих апаратів відніс товаришу .Він займається тільки ремонтами апаратури.Остаточного виводу він не зробив .але предполагає що браковані процесори.
 Сигннал відновлюється як при охолодженні , так і при нагріві його феном., При вмиканні-вимиканні з пульта ,при перезагрузці з розетки,
 Тюнера брав у Харкові на Барабашова. Чорна коробка Інструкціії 2 шт -(гарантійний талон на польській мові -Синій номерок на корпусі) все таке саме як на нормальних тюнерах)
 і як я вже писав ніхто з 8 клієнтів (з  цього ящика)нічого не каже.
Невже їх тільки 4шт.
 А може вмене великі запити до апарата аж за 27у.о

savsav:

--- Цитата: NAZAR від 10:03:13, 09 Травня 2009 ---
--- Цитата: Antib від 19:31:39, 08 Травня 2009 ---Aле проблема таки існує . Маю 4 Ортони (вчорних коробках) у всіх сигнал пропадає приблизно після години роботи .Що характерно глюк проявляється здебільшого на високій частоті 12597з хотбірда,12670зАВС вертикальна   поляризація. Відкат на попередні прошивки нічого не дав,   Тільки знімеш кришку сигнал відновлюєтяся.Токож лікується вимкненням-вмиканням з пульта. Що цікаво ніхто з клієнтів ще не скаржився. В таких     же ортонах з попередніх партій такого нема  .

--- End quote ---
Питання перше-що це за партії,коли закупались і звідки зайшли?Це ті що гарантійна карта на польській мові?Треба знати щоб і іншим не "встряти".По поводу проблеми(сам не зтикався бо дуже мало ставив ортони) я чув що проблема в дешевому і неякісному процессорові.Рішається його заміною.В мене таке питання-а проц гріється чи ні? якщо гріється то може є сенс поставити більший радіатор(дивись-гарантію і відпрацює).І ще-після зняття кришки починає працювати відразу,чи через деякий час,тобто коли охолоне???

--- End quote ---
Процесор фактично не гріється,хоча радіатор маленький стоіть і взагалі тюнер сильно не гріється.

дядя Міша:
З горем наполовину скачав канали з Ортон 4050с на комп, редактором каналів Ali_EDITOR_070736 у форматі 4+5+XXXXXX TB3.abc ,а відкритине можу. При спробі відкрити, вискакує табличка де пише, AllocNode for Program failed.Незнаю в чому моя помилка, прошу допомоги.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version