Приймачі DVB-S/S2 > AF-XX18

Львів почав випускати свої тюнери Lemberg Lr 1000.

<< < (5/12) > >>

bodyan:
От я і пропоную створити окрему тему по обговоренню плюсів і мінусів тих чи інших софтів:)

Ogirok:

--- Цитата: tosat;16787 --- використовую всього дві програми: Автоаріонер для загрузки софта та ЗодіакЕдіт для загрузки списків...:)

--- End quote ---

А програма Gasoline для заливки ліків?
А AUC_HEdit для підгонки заголовка?

feca:
http://xxzheka.org.ua/!forum/showthread.php?t=159
загляньте сюда

tosat:

--- Цитата: Ogirok;16791 ---А програма Gasoline для заливки ліків?
А AUC_HEdit для підгонки заголовка?
--- End quote ---

по поводу газоліне всі ключі є в тому софті, що я вище описав, треба зробити тільки скидання ключів в меню, яке появляється при натисканні клавіші UHF.
автоаріонер сам підганяє заголовки - свіжий приклад: сьогодні ним програмував цим самим софтом Фергусон AF1018SE...

ioan:

--- Цитата: tosat;16787 ---дивно мені з вас люди, я ж використовую всього дві програми: Автоаріонер для загрузки софта та ЗодіакЕдіт для загрузки списків...:)
і майте на увазі, що не потрібно ганятись за найновішими софтами - й так не набагато більше показує, зазвичай я використовую софт ДВБ екстрім 6686...
--- End quote ---

ЕЕЕ тут не так все просто.По перше автоаріонер нічого нехотів заливати.Хекс ед теж видавав помилку.Наникав я ще якусь іначу версію ХЕКС едіта за допомогою неї тільки вдалось підправити софт і прошити тюнер.А тоді вже автоаріонером поставив софт ,власне якраз і спинився на версіїї вказаній тобою.На ній хоть тюнер не висне і біс працює

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version