Приймачі DVB-S/S2 > AF-XX18
Львів почав випускати свої тюнери Lemberg Lr 1000.
bodyan:
Признаюсь чесно при виборі Лємберга і Глобо, взяв би Лємберг
Demetrys:
Народ!
Зіткнувся з такою проблемкою. Підключили Лемберг 1000 до плазмової панельки - тюнер майже не реагує на ДУ. Підключаємо до звичайного телевізора - все чудово працює.
При підключенні до плазми, тюнер нормально реагує на пульт тільки якщо знаходится за екраном або дуже далеко від нього.
Хтось зтикався з таким?
DiD /7AHAC:
Попросив мене друг подивитись до тюнера своїм знайомим. Проблема з ТПС, бо потрібен канал MEZZO та укр. канали. Тюнер Лємберг(дата ост.софта лютий 2007).
Це не тюнер, це якийсь гіморой. Вже другий день сиджу перевертаю інет в пошуках потрібної прошивки, файлів каналів та ключів.
Трохи накачав різних прошивок, але судячи з їх опису, склалось враження - того, що мені потрібно нема(протестую відпишу).Закралось враження, що майбутнє цього типу тюнерів далеко не надто перспективне. Станом на сьогодні софтова підтримка на превеликий жаль поволі затухає (зайвий раз переконався в словах та порадах Віка щодо вибору тюнера), а це основне.
Відчувається рука українських горе бізнесменів, які хотіли залізо крадене збирати, софт крадений ставити, обгортати в красиву патріотичну обгортку та заробляти собі грошики на чужому горбі. Не знаю скільки проживе цей тюнер без софтової підтримки. Та врешті, для чого Лємбергу свої програмісти, якщо софт можна в когось "позичити".
Саме звичайне порівняння старенького 5000 Діджітала та нашого Лємберга спонукало мене на цей емоційний спіч.
Для оновлення усього(софта, каналів, ключів) в Глобах є лише одна маленька програма, а в Лємбергоподібних близько 10(разом зі службовими кодами). З файлами софтів менінгіт суцільний. В глобік не запхаєш чужорідний софт та ключі (розмір файла сталий), а тут все може бути, тому і трагічних випадків значно більше. А назви прошивок які вливаєш та зливаєш з тюнера це просто фантастика, вони мені нагадала старі совдепівські часи:)...
Добрих людей, які б поділились своїми сетінгами чи файлами ключів теж не надто багато(на пальцях руки можна перерахувати)
Про зображення та ін. мовчу(що стосується роботи тюнера), бо, поки окрім десятка каналів нічого не бачив. Зауважив лише плюс - канали відкриваються трішечки швидше.
П.С. Два дні відпустки пішли, як діти в школу, завдяки Лємбергу та дайл-апному інтернету.
Написав цей пост, бо погоджуюсь з kotiaj
ioan:
Ти просто написав моїми устами,бо такаж ситуація.Мій знайомий взяв коробку тих лембергів,хотя я прсив почекати поки появляться якісь інші .ні непослухав .Тепер шоб їх продати тре зробити щоб вони шось показували.Ото я вже дві ночі з ними мордуюсь і поки що нормального софта щоб робив нормально і мені подобався непідібрав.Що не запхаю ,кожен має якісь недостатки
tosat:
дивно мені з вас люди, я ж використовую всього дві програми: Автоаріонер для загрузки софта та ЗодіакЕдіт для загрузки списків...:)
і майте на увазі, що не потрібно ганятись за найновішими софтами - й так не набагато більше показує, зазвичай я використовую софт ДВБ екстрім 6686...
Навігація
Go to full version