Приймачі DVB-S/S2 > AF-XX18
Львів почав випускати свої тюнери Lemberg Lr 1000.
vic:
--- Цитата: Ігор Горбусь;124636 ---
Львів почав випускати свої тюнера LEMBERG LR 1000.
Це той-же самий Ferguson 3018 , навіть сайт в неті відкрили
http://www.lemberg.lviv.ua
правда там покищо пусто.
Ціна на нього приблизно як на Глобо.
--- End quote ---
Цікаво б більше інформації дізнатись на цей рахунок...правду кажучи радує вже сам факт,що в нас щось почалось випускатись!!
Ось такі відгуки процей тюнер від перших користувачів:
--- Цитата: Astronomy;124735 ---Довольно не паганий тюнер!Кращий за глобо!Інструкція на Українській мові!картінка теж нічого!І шара працює непагано!Так що ціна і якасть відповідає товару
--- End quote ---
--- Цитата: Ігор Горбусь;124767 ---Добавлю для тих хто незнає що слово LEMBERG у нас на заході означає Львів.
Опенбоссовска прога працює нормально , правда я загнав стару за 14.06. , а ось канали витягнути з тюнега неміг,доходить до 6% і зупиняється чомусь.Витягував прогою Zodiac Edit .
--- End quote ---
--- Цитата: sashko70;124786 ---Пробуй програмою Ariter 2N - можна скачати на офіційному сайті Опенбокса http://openbox.ua/ - і все получиться.
Тюнер дійсно вартий уваги - і ураїнська інструкція і гарантійний талон який додається до кожного тюнера і приємно розмальована коробка.
А саме залізо - це один в один New Star ST-205M. Хто з таким стикався - той знає. Хто зацікавився - ICQ 138-495-136 - є в наявності - ціни приємно здивують. Допоможу з софтом, програмами, списками, ключами.
--- End quote ---
andre33:
Від самої назви клієнти шарахаються як від
вогню, блок живлення має ті ж проблемми
що і у Глобо .
tosat:
Цей тьюнер відноситься до групи аріоноподібних і як на мене, кращий за "Глобо", просто людям потрібно розказувати, що це львівський "Фергусон"...По поводу блока живленя не знаю, один раз поміняв діод, електролітів по вторинному колі ще не міняв...зрештою на них дають рік гарантії, а з момента випуску року ще не пройшло...
Той тьюнер що я ремонтував був не мій...
Yaro:
На мою думку, Лемберг не можна порівняти з Глобо - Лемберг кращий. Три апарати мав на руках - ніякої мороки, робив з ними все, що хотів - просто і завжди з потрібним результатом. Картинка, як на мене, теж краща, хоч і не така яскрава, як в Кенвуда-2 :-) А за ту ціну, що за нього просять - апарат просто дарунок.
Ігор Горбусь:
Якщо вони зараз почали б випускати карточний варіант і підтримували прогамне забезпечення , тоді і ціни б їм небуло ( не в прямому смислі ) !!!
Навігація
Go to full version