Приймачі DVB-S/S2 > AF-XX18

Львів почав випускати свої тюнери Lemberg Lr 1000.

<< < (6/12) > >>

DiD /7AHAC:
Довго я впирався, не хотів за нього (Лємберг) братись перешивати, але врешті погодився на свою голову. Не знаю де і в чому помилився але тюнер окрім двох крапок на табло нічого не показує. Дивно, бо детально дотримувався інструкцій з перепрошивання.
Скачав з кількох сайтів програми та їх опис і почитав і вперед. Перший  взяв на пробу один зі старіших - квітневий. Все окей тюнер працює. Попробував новішим SPH A6820 S170EC в Auc_heditv095 стоїть дата 16.07.2007, всі позиції у віконечках з права в програмі співпадають, Аріонер каже після прошивки, що все ОК, а насправді - малевич. Спобував іншим SPH В6820 S170EC (dvb extreme)за 12.07.2007, заливаю і та сама історія. Зрозумів, що щось не так і вирішив вернути рідний, той який з нього злив але виявилось пізно. Тюнер жодної реакції на запит не проявив.
В чому помилка, не розумію? Можливо в буті? Стояв у тюнері 17.1.
Можливо останні версії софтів з ним не коректно працюють? Знаю, що є 20 версія бута, але на різних сайтах різні відповіді. Одні кажуть, що потрібно змінювати, інші - ні.
 Я так розумію, що тепер тільки ДЖЕЙ ТАГ.
Підкажіть, чи можна його десь купити, бо я з паяльником не сильно дружу. І чи міг би хто-небудь викласти дамп пам*яті приймача.
П.С. Чи  даний ДжейТАГ є універсальним(маю на увазі чи підходить він до більшості приймачів)???

Ігор Горбусь:
Вже яе пацани дойдети до розумного кінця , то викладіть прошиву сюди !
Або хоч мені на мило скиньте !

tosat:

--- Цитата: DiD /7AHAC;16879 ---Не знаю де і в чому помилився але тюнер окрім двох крапок на табло нічого не показує. Дивно, бо детально дотримувався інструкцій з перепрошивання.)
--- End quote ---

Скоріше всього не дочекав кінця загрузки софта, або щось зависло при перешивці...

--- Цитата: DiD /7AHAC;16879 ---Скачав з кількох сайтів програми та їх опис і почитав і вперед. Перший  взяв на пробу один зі старіших - квітневий. Все окей тюнер працює.
--- End quote ---

Як працював - то навіщо потім проводив експерименти..?

--- Цитата: DiD /7AHAC;16879 --- В чому помилка, не розумію? Можливо в буті? Стояв у тюнері 17.1.
Можливо останні версії софтів з ним не коректно працюють? Знаю, що є 20 версія бута, але на різних сайтах різні відповіді. Одні кажуть, що потрібно змінювати, інші - ні.
--- End quote ---

бут краще не змінювати, а то точно може потім бути дві крапки...

--- Цитата: DiD /7AHAC;16879 ---Я так розумію, що тепер тільки ДЖЕЙ ТАГ.
Підкажіть, чи можна його десь купити, бо я з паяльником не сильно дружу. І чи міг би хто-небудь викласти дамп пам*яті приймача.
П.С. Чи  даний ДжейТАГ є універсальним(маю на увазі чи підходить він до більшості приймачів)???
--- End quote ---

Правильно розумієш, Jtag можна придбати на Львівському радіоринку за 50 грн і він підходить майже до всіх тьюнерів, ну хіба що за винятком Голден Інтерстара...

Yaro:

--- Цитата: tosat;16882 ---Jtag можна придбати на Львівському радіоринку за 50 грн і він підходить майже до всіх тьюнерів, ну хіба що за винятком Голден Інтерстара...
--- End quote ---

Я за 50 грн робив би їх пачками....але кому ж таке пачками потрібно? :-)))

DiD /7AHAC:

--- Цитата: tosat;16882 ---Скоріше всього не дочекав кінця загрузки софта, або щось зависло при перешивці...

Як працював - то навіщо потім проводив експерименти..?

бут краще не змінювати, а то точно може потім бути дві крапки...

Правильно розумієш, Jtag можна придбати на Львівському радіоринку за 50 грн і він підходить майже до всіх тьюнерів, ну хіба що за винятком Голден Інтерстара...
--- End quote ---

1.Та ні в програмі з*являвся кожен раз напис Download end succefully, після того тиснув ОК. Два дні читав форуми перши ніж наважився шити. Інструкція була під рукою виконував чітко пункт за пунктом.

2.Коли перший раз прошивав просто не глянув на дату в AUC_HEditv095.
Там стояла квітнева дата. Зрозуміло, що на цій версії ТПС не АУ(а людям конче потрібні були французи). Тому прошивав свіжішими.

4.50грн. трохи закруто.
   Чи може хто-небудь залити на форум свій дамп флешки для Лємбергоподібних?

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version