Автор Тема: Globo 5000 - тільки зелений світлодіод.  (Прочитано 730 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній gotsanyuk

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 2848
  • Рейтинг: +7236/-2
  • dreambox is a dream
Принесли мені жлопіка. При включенні світиться тільки зелений світлодіод на таблі. Пробував прошити не іде. Виложую фотку БЖ. Які кондюхи тре поміняти ?
| [DreamBox 800se] -> DOMICA-image-9a | (> 0.9m.(4°W,4.8°E,13°E) | (> 0.9m.(36°E) | (> 0.9m.(75°E) |

Відсутній Astronomy

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1741
  • Рейтинг: +1903/-3
Globo 5000 - тільки зелений світлодіод.
« Відповідь #1 : 11:54:14, 05 Січень 2009 »
міняй  всі, не помішає точно!!
«Біла людина - велика Україна», «Одна раса - одна нація»

Відсутній tosat

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1457
  • Рейтинг: +1814/-1
  • Що може бути краще дріма - тільки Дрім HD...
Globo 5000 - тільки зелений світлодіод.
« Відповідь #2 : 12:21:38, 05 Січень 2009 »
Саме краще поміняти всі зелені.., конкретно в твому випадку достатньо поміняти на +5в (він трохи "надутий" зверху)..
Бажаю успіхів...
Dreambox 8000 HD PVR, Toroidal T90 39.0,31.5,28.2,23.5,19.2,13.0,9.0,4.8 East - 0.8,4.0 West
90-75-40(C-band)-36-13-4.8(East)-4.8(West)

Відсутній Rostyk.07

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 283
  • Рейтинг: +328/-13
Globo 5000 - тільки зелений світлодіод.
« Відповідь #3 : 12:27:26, 05 Січень 2009 »
Той котрий здувся міняй!!!А то як поміняєш всі то пізніше на пиво не заробиш бо буде робити довго

Відсутній gotsanyuk

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 2848
  • Рейтинг: +7236/-2
  • dreambox is a dream
Globo 5000 - тільки зелений світлодіод.
« Відповідь #4 : 12:29:26, 05 Січень 2009 »
Rostyk.07 - оце в тему +2  :2funny:..
| [DreamBox 800se] -> DOMICA-image-9a | (> 0.9m.(4°W,4.8°E,13°E) | (> 0.9m.(36°E) | (> 0.9m.(75°E) |

Відсутній chikosh

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 112
  • Рейтинг: +113/-11
Globo 5000 - тільки зелений світлодіод.
« Відповідь #5 : 12:45:27, 05 Січень 2009 »
Ну тоді вже і конденсаторами керамічними (біля 1000 пік) не підпирай електроліти, бо вже цього тюнера точно не побачиш.

Відсутній sienya

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 275
  • Рейтинг: +53/-5
Globo 5000 - тільки зелений світлодіод.
« Відповідь #6 : 12:52:45, 05 Січень 2009 »
Слабе місце - С15.
Ferguson 3318SE, Globo 6000, 4100C, 7010A.
0.85- 4W, 5E, 13E, 19E; 0.9- 75Е.

Відсутній postullat

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 346
  • Рейтинг: +44/-7
Globo 5000 - тільки зелений світлодіод.
« Відповідь #7 : 16:29:59, 05 Січень 2009 »
Сьогодні принесли прошивати Глобо 5000 плюс. Включив до телевізора (щоб дайсіки переписати) працює. Спробував прошити - блимають чотири риски і не йде. Причина була в тому що вздувся один коденсатор. Після заміни все запрацювало

Відсутній Uzhgorod

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 49
  • Рейтинг: +37/-0
Globo 5000 - тільки зелений світлодіод.
« Відповідь #8 : 05:15:53, 27 Січень 2009 »
Доброго дня.Декілька днів назад до мене потрапив Globo 5000,який не подавав признак життя, горів тільки зелений світлодіод як і у вашому випадку.Розібравши тюнер,побачив що конденсатор С 13  на 470 Мк вздутий.Помінявши його тюнер ожив і праює.

Відсутній llyova

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 36
  • Рейтинг: +23/-0
Globo 5000 - тільки зелений світлодіод.
« Відповідь #9 : 16:58:45, 28 Січень 2009 »
Скільки можна одне й те саме? *-R

Відсутній bich8

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 96
  • Рейтинг: +17/-0
  • A fructibus arborem aestima
Globo 5000 - тільки зелений світлодіод.
« Відповідь #10 : 17:13:54, 28 Січень 2009 »
Підтримую, це що дитсадок, що кондюки припухші не можна поміняти, це ж дитині зрозуміло - що якщо він здувся-МІНЯЙ і НЕ ПИТАЙ !

Відсутній RIZIK

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 329
  • Рейтинг: +1173/-7
  • Волочиськ
Globo 5000 - тільки зелений світлодіод.
« Відповідь #11 : 16:43:46, 29 Січень 2009 »
Підтримую, це що дитсадок, що кондюки припухші не можна поміняти, це ж дитині зрозуміло - що якщо він здувся-МІНЯЙ і НЕ ПИТАЙ !
        Повністю пітримую про це вже стільки написано що тільки лінивий не знайде. bich8  +

Відсутній jocoka

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 517
  • Рейтинг: +102/-25
Globo 5000 - тільки зелений світлодіод.
« Відповідь #12 : 17:24:07, 29 Січень 2009 »
Таке питання ,принесли на ремонт Глобо 6000 рвав картину БП добре провіряв заміною пробував переписати процес доходив до початку стерання флеш но флеш не стерається  і все далі тюнер запускався все як і було рве картину.Залишив його на ніч включеним після чого він незапускаеться тільки штрихи (----) моргнуть пару раз и все ні на єкрані ні на тюнері нічого.

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3020
  • Рейтинг: +3750/-0
Globo 5000 - тільки зелений світлодіод.
« Відповідь #13 : 19:16:58, 29 Січень 2009 »
1.БЖ.
2.Флешка

 

Globo 7010cx "вмер"

Автор qvestyaraРозділ 7010CR

Відповідей: 16
Переглядів: 7325
Остання відповідь 18:08:10, 15 Квітень 2010
від ora11
"Біжать" канали на Globo 7010A

Автор BekanetРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 19
Переглядів: 2991
Остання відповідь 13:48:02, 31 Січень 2009
від Bekanet
Куплю пульт до Globo HD TS 9600 (Opticum HD TS 9600)

Автор barsРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 1
Переглядів: 2837
Остання відповідь 17:47:18, 28 Червень 2012
від valik55
Реанімація приймачів Globo 7010,7100, Openfox 7010

Автор bodyanРозділ Інструкції для Globo 7010, 7100

Відповідей: 0
Переглядів: 5426
Остання відповідь 15:38:05, 18 Серпень 2008
від bodyan
проблема Globo 6000 "нема сигналу"

Автор sokilРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 7
Переглядів: 1244
Остання відповідь 18:45:04, 02 Травень 2009
від chikosh