Приймачі DVB-S/S2 > X-730, 750/770 CIPVR

Підробки Openbox Х-730/750/770

<< < (13/21) > >>

romireb:
ось вам

-sat-fan-
--- Цитувати ---нормальні арументи наводіть
--- End quote ---

1 зараз  зроблена привязка часу до каналу .... щоб епг та теймери працювали корректно   так 98  з 100 ПТУшників не можуть розібратись в простому  настроюванні часу .... здіймають гвавлт  кривий софт .. а про криві мізки не написав ніхто .
2 спеціально зроблена можливість тайм шифту та одночасного запису  2-го каналу з одного транспондера .... 95% прафессаров на можуть ввымкнути цю функцыю...
3 деякі перці навіть мп3 плеер не можуит запустити.... .... и тд и тп
4 у декотрих навіть флешка не запускаеться .....  про що тут говорити .. навіть на 0 (нуль) на ПДУ натиснути запдло ...

де  воно е вжлобо та ская

slavon:

--- Цитата: -sat-fan- від 12:38:00, 27 Лютого 2009 ---slavon, ви ж  ніколи навіть не користувались 7*0 моделями. Свої заключення по якості ви робите тільки на підставі перечитаних вами форумів - де їх так потужно захищають. Я надіюсь що ви в найближчі часи придбаєте собі якісну оригінальну 770 модель, а свій 820 перенесете в підвальне приміщення. На 820 й підтримка закінчилась, а на 770 вона йде повним ходом. Тільки прошу брати оригінал, щоб не підірватись на "бомбі".

--- End quote ---
Тут зараз питання не про мою скромну персону, а питання принципу !!! Я що рабити із своїм власним майном, що і коли купляти, я якось сам разберусь без  Вашої допомоги !!! :2funny: :2funny: :2funny:

Ви біситися тому що Сат Сістемс позбавила Вас можливості заливати ПО від Опенбоксів в різний дешевий китайський металолом і як наслідок впарювати його людям по ціні оригіналів,  отримуючи при цьому надприбутки !!! :2funny: :2funny: :2funny:

-sat-fan-:

--- Цитата: romireb від 12:52:56, 27 Лютого 2009 ---
--- Цитувати ---та тестував я різні марки  ...
--- End quote ---
оце кому написано  ..... Ви хоть читайте  те що написав  оппонет .
--- End quote ---

Шановний оппонент читав я ці всі ваші повідомлення, якщо чесно то в мене склалась така думка що ви окрім 8*0 моделі Жопенів нічого не тестували.

--- Цитата: romireb від 12:52:56, 27 Лютого 2009 ---а не про кума  питайте .... *-F
--- End quote ---

А що вам не сподобалось запитання про кума?  :2funny:

--- Цитата: romireb від 12:52:56, 27 Лютого 2009 ---......те що ви гумор розумієте однобоко
--- End quote ---

Те що мій гумор вам не подобається мені було зрозуміло з самого початку, так що тримайте  *-P

--- Цитата: romireb від 12:52:56, 27 Лютого 2009 ---жлобство не виліковне ......жлобстово=жлобо.... *-Fі
--- End quote ---

Не велика поправочка Жопенбокс = Жопогриз  *+*- , Якщо Жлобики виліковуються, то Жопени ні! В них один шлях - Звалище!  9_4  

--- Цитата: romireb від 12:52:56, 27 Лютого 2009 ---так далі  ваш сарказм мені не зробить западло ...
--- End quote ---

А з чого це ви взяли що я намагаюсь збить вам ЗАПАДЛО? Мене це здивувало. Ваше імя покищо в мене не асоціюється з брендом Жопенбокс.

--- Цитата: romireb від 12:52:56, 27 Лютого 2009 ---я вам не намагаюсь втлумачити щось таке що вам  не дозволяє ваш  світогляд.....та релігія.. а про  те що опнен  не для ПТУ  то  факт  ... приклади .. будь ласка ...
--- End quote ---

:2funny:

--- Цитата: romireb від 12:52:56, 27 Лютого 2009 ---1 зараз  зроблена привязка часу до каналу .... щоб епг та теймери працювали корректно   так 98  з 100 ПТУшників не можуть розібратись в простому  настроюванні часу .... здіймають гвавлт  кривий софт .. а про криві мізки не написав ніхто .
--- End quote ---

Так! Це велике досягнення, до такого ще ні одна торгова марка не додумалась.  :2funny: Окрім кривих мізків небхідно мати ще й криві ручки, щоб написати кривий софт (бомба).

--- Цитата: romireb від 12:52:56, 27 Лютого 2009 ---2 спеціально зроблена можливість тайм шифту та одночасного запису  2-го каналу з одного транспондера .... 95% прафессаров на можуть ввымкнути цю функцыю...
--- End quote ---

Це вже можна назвати досягненням, прафессори піаністи по тужились над цією проблемою.  :2funny:

--- Цитата: romireb від 12:52:56, 27 Лютого 2009 ---3 деякі перці навіть мп3 плеер не можуит запустити.... .... и тд и тп
4 у декотрих навіть флешка не запускаеться .....  про що тут говорити .. навіть на 0 (нуль) на ПДУ натиснути запдло ...
--- End quote ---

Так це що? Опис ваших досягнень?

--- Цитата: romireb від 12:52:56, 27 Лютого 2009 ---"продавців калош" на базаі та прищавих віпускників медвитверезників  *+*-.... то нехай воно собі так і буде .... їздять же люди на  тавріях ....
--- End quote ---

Невже ви цей бренд порівнюєте з мерсами, бехами? Так ви назву чули? Жопенбокс - судячи по назві він повинен асоціюватись з запором. Там теж працювали з кривими мізками та кривими ручками. :2funny:

--- Цитата: romireb від 12:52:56, 27 Лютого 2009 ---та китайських пердунах.......
--- End quote ---

Ось з цього вам і треба було починати. Не ображайтесь.

-sat-fan-:

--- Цитата: romireb від 13:18:10, 27 Лютого 2009 ---ось вам

-sat-fan-
--- Цитувати ---нормальні арументи наводіть
--- End quote ---

1 зараз  зроблена привязка часу до каналу .... щоб епг та теймери працювали корректно   так 98  з 100 ПТУшників не можуть розібратись в простому  настроюванні часу .... здіймають гвавлт  кривий софт .. а про криві мізки не написав ніхто .
2 спеціально зроблена можливість тайм шифту та одночасного запису  2-го каналу з одного транспондера .... 95% прафессаров на можуть ввымкнути цю функцыю...
3 деякі перці навіть мп3 плеер не можуит запустити.... .... и тд и тп
4 у декотрих навіть флешка не запускаеться .....  про що тут говорити .. навіть на 0 (нуль) на ПДУ натиснути запдло ...

де  воно е вжлобо та ская
--- End quote ---

Хлопці то що є ці функції то є добре, але те що є проблеми при перегляді ось це вже погано. Ви як наші політики, відвертаєте від основної проблеми, і вказуєте на невеликі досягнення.

-sat-fan-:

--- Цитата: slavon від 13:38:00, 27 Лютого 2009 ---Тут зараз питання не про мою скромну персону, а питання принципу !!! Я що рабити із своїм власним майном, що і коли купляти, я якось сам разберусь без  Вашої допомоги !!! :2funny: :2funny: :2funny:
--- End quote ---

Я й ненамагався вам допомогти, я тільки рекомендував придбати якісного Жопена - на якому ще є якась підтримка.

--- Цитата: slavon від 13:38:00, 27 Лютого 2009 ---Ви біситися
--- End quote ---

Шановний, ось тут ви помиляєтесь, біситесь ви. Яскравий приклад ваш "-", в мою сторону. А я на всі ваші повідомлення реагую з посмішкою. Цікаво почитати чим же такий цінний Жопен з ваших слів. Суттєвих аргументів і надалі "0". Ави не сприймайте все на свій рахунок, так як мова йде не про вас а про бренд ЖОПЕНБОКС.

--- Цитата: slavon від 13:38:00, 27 Лютого 2009 ---тому що Сат Сістемс позбавила Вас можливості заливати ПО від Опенбоксів в різний дешевий китайський металолом і як наслідок впарювати його людям по ціні оригіналів,  отримуючи при цьому надприбутки !!! :2funny: :2funny: :2funny:
--- End quote ---

Шановний, чим це таке цінне важе останнє ПО - о крім "бомби"? Я навіть і не подумав би лити нове ПО, не бачу в цьому сенсу. Над прбутки!  :2funny: А ви непевне запереживали що хтось із своїми над прибутками стане олігархом - жаба давить?. Я вже неможу з вами спілкуватись я зараз лусну від сміху  :2funny: :2funny: :2funny:

З Вами весело спілкуватись.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version