Приймачі DVB-S/S2 > X-730, 750/770 CIPVR

Підробки Openbox Х-730/750/770

<< < (12/21) > >>

-sat-fan-:
slavon, ви ж  ніколи навіть не користувались 7*0 моделями. Свої заключення по якості ви робите тільки на підставі перечитаних вами форумів - де їх так потужно захищають. Я надіюсь що ви в найближчі часи придбаєте собі якісну оригінальну 770 модель, а свій 820 перенесете в підвальне приміщення. На 820 й підтримка закінчилась, а на 770 вона йде повним ходом. Тільки прошу брати оригінал, щоб не підірватись на "бомбі".

-sat-fan-:

--- Цитата: edit від 12:32:32, 27 Лютого 2009 ---Хлопці! У мене теж вища освіта. Виходить що цей жопенбокс з його новою версією я навіть в руки не можу взяти??????
--- End quote ---

Так в тому то і вся справа, з вищою освітою можна брати даний бренд  9_4. Я рекомендую вам брати тільки оригінал.  9_4
Напевно найближчим часом під час купівлі даного бре*ду треба буде предявляти диплом  *-K. Так що не гайте часу.
 ca., ca., ca.,

zloj vitos:

--- Цитата: -sat-fan- від 12:12:49, 27 Лютого 2009 ---

--- Цитата: romireb від 11:31:38, 27 Лютого 2009 ---....ну можливо техносат та голден десь рядом коло опена на 5 щаблів нижче
--- End quote ---

Ти ба? Як ви свої Жопени високо оцінюєте. Хоча аргументів для такої оцінки у вас немає.

--- Цитувати ---sat-fan тут ви не праві.Аргументів що-до цього безліч.Хоча б навіть корявий техносатовський бісс(рівняється до ГлобоКР110-там такі ж проблеми),а що-до голдена зовсім нема з чим зрівнювати(їхня підтримка закінчується зразу ж закінченням випуску моделі).Без обід,але Опен краще цих моделей. :)
--- End quote ---

--- End quote ---

romireb:
2 -sat-fan-   ;)
--- Цитувати ---та тестував я різні марки  ...
--- End quote ---
оце кому написано  ..... Ви хоть читайте  те що написав  оппонет . а не про кума  питайте .... *-F

перепробував я їх марок різних массу ......те що ви гумор розумієте однобоко то вам *-P але  не втім річ

жлобство не виліковне ......жлобстово=жлобо.... *-Fі так далі  ваш сарказм мені не зробить западло ...
я вам не намагаюсь втлумачити щось таке що вам  не дозволяє ваш  світогляд.....та релігія.. а про  те що опнен  не для ПТУ  то  факт  ... приклади .. будь ласка ...

1 зараз  зроблена привязка часу до каналу .... щоб епг та теймери працювали корректно   так 98  з 100 ПТУшників не можуть розібратись в простому  настроюванні часу .... здіймають гвавлт  кривий софт .. а про криві мізки не написав ніхто .
2 спеціально зроблена можливість тайм шифту та одночасного запису  2-го каналу з одного транспондера .... 95% прафессаров на можуть ввымкнути цю функцыю...
3 деякі перці навіть мп3 плеер не можуит запустити.... .... и тд и тп
4 у декотрих навіть флешка не запускаеться .....  про що тут говорити .. навіть на 0 (нуль) на ПДУ натиснути запдло ...

вірю що  глобо + евроскай + ще ojcm  не погані апарати  ... але  ще раз  наголошую ... вони на прошарок типу "продавців калош" на базарs та прищавих віпускників медвитверезників  *+*-.... то нехай воно собі так і буде .... їздять же люди на  тавріях ....та китайських пердунах.......

-sat-fan-:

--- Цитата: zloj vitos від 12:51:19, 27 Лютого 2009 ---тут ви не праві.Аргументів що-до цього безліч. Хоча б навіть корявий техносатовський бісс
--- End quote ---

Так, так! Згадайте 7*0 моделі як тільки їх почали випускати, та розділ в емуляторі BISS DCW. Коли була реалізована підтримка DCW, як давно? Ви нормальні арументи наводіть, а то мені набридло вам нагадувати про недоліки Жопенів.

--- Цитата: zloj vitos від 12:51:19, 27 Лютого 2009 ---а що-до голдена зовсім нема з чим зрівнювати(їхня підтримка закінчується зразу ж закінченням випуску моделі).Без обід,але Опен краще цих моделей. :)
--- End quote ---

Шановний ознайомтесь з раніше написаними повідомленнями, і тоді зрозумієте що питання на рахунок порівнянь Жопенбокса і Голдена ви запитали не по темі, їх згадував romireb.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version