Приймачі DVB-S/S2 > X-730, 750/770 CIPVR

Підробки Openbox Х-730/750/770

(1/21) > >>

Android-80:
Ось зараз дуже актуальним питанням є кидок зі сторони сат сістемс тим, хто придбав нещодавно 800-ту серію. Добре проїхали. Зараз ніби все нормально бо є 500-та та 700-та серії, підробок яких ще нема. Це зі слів людей з форуму, які дуже захищають власну продукцію і для них глобо-це металолом :2funny: Всі дружньо здогадались про який форум йде розмова...
   Одним словом, сьогодні мені попалась в руки саме контрафактна продукція 700-ої серії, я взяв для тестів 750-го опена. Отож почнемо з упакування. Коробка з гарним друком(поліграфією) та зі всіма написами, отож по коробці нічого невидно де оригінал а де підробка

Отож тепер зазирнем всередину коробки і побачимо все причандалля(комплектність).

Власникам оригіналу одразу буде видно різницю в пульті, хоча в підробки він досить непогано виконаний,м"які кнопки тощо...
Зовні сам тюнер теж гарно виконаний(акуратно), но лишень одну ваду запримітив - кришка картоприймача відкривається туговато. Все інше ніби не відрізняється.

Саме більше вразило всередині апарату. Звісно, що БЖ як і у всіх підробок відрізняється від оригіналу, але в цього апарату виконаний досить добре, з часом побачим в роботі. Вразила мене мамка-точна копія оригіналу(це по пам"яті), просто нема оригіналу для порівняння. Таке відчуття що мамка зроблена на томуж заводі ;)

ЗІ. Цікаво, що там шуршать по цьому питані на оф.форумі ;D Головне ціна-взяв того опена за 90 американських доларів, но думаю, що реально буде брати по 75-80. Робіть висновки...

Android-80:
Блін, навіть на сат сістемс мовчать, лишень d.a.rous запитав про відміності:( Тюнер спробував в роботі: мотором маслає без проблем, шарить не гірше оригінала, таймшифт працює, вінт підчіпав 320 гіг, який зчитав без проблем *+*- Недостаток думаю, що лишень БЖ, там С1 стоїть 22 чи 33 мкФ, вже не пам"ятаю та ще декілька погрішносте, но взагальному думаю, що буде все працювати...

valera99999:

--- Код: ---я разницы по фото не вижу, у меня на 770 годичной покупки даже батарейки идентичны, может новая партия(на  тему кнопок) , а цена - так сейчас вся электроника дешевеет на 30% минимум
--- End code ---

Попередження.  *-U Мова форуму Українська, ЧитайТе правила!!!  *-K

romireb:
гы а що можуть выдповысти  сат системз ....у них головняк конкретний....від підробок...

romireb:
якщо  інструкція хитро запакова в пакетик  спеціальній то це  оригінал
якщо  інструкція без пакету а кабель в не запакованому герметично пакеті той що з системою щільного закривання  то це не є огригінал...... O0

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version